onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:00 nie mogę. dziś nie dam rady. jakaś poirytowana jestem nie wiedzieć czemu. Odpowiedz Link
browanx onlyju:) 08.04.06, 00:05 Dziękuję za wspaniałe fotki i opisy. sorry że tak późno Odpowiedz Link
onlyju Re: onlyju:) 08.04.06, 00:07 a na zdrowie, na zdrowie, cała przyjemność naprawdę po mojej stronie Odpowiedz Link
onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:11 u mnie to zawsze wróży źle. coś będzie. coś jutro będzie. I feel it. Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:12 na zapas sie nie martw, bo tylko sobie ściągniesz coś. Odpowiedz Link
onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:14 oj nie, Kochana... ten zapas zawsze uprzedza fakt... jak żyję, zawsze czuję takie sprawy. martwić się nie będę, ale stresor się włącza... Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:16 ja mam czasem złe sny i tez sie na ogół sprawdzają, ale staram sie nie myslec Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: śpicie? 08.04.06, 00:10 nie będę was zachęcał jeżeli nie chcecie się dołować to nie włączajcie,ale dyskusja o śmierci na tvp 1 jest na b.dobrym poziomie... bardzo ciekawa Odpowiedz Link
onlyju Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:15 no nie do poznania, koks fristajl i dziwki Odpowiedz Link
vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:16 juz nawet nie rock and roll Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:18 peja - facio nie dostroił się do poziomu... Lepiej wyrecytować tekst wyuczony niż powiedzieć coś fajnego od siebie,nawet po kielichu... Odpowiedz Link
vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:19 a ja o nim licencjat pisalam szkoda gadac Odpowiedz Link
vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:44 ano tak, moge kiedyś na @ podrzucic. tzn. miedzy innymi o nim. Odpowiedz Link
vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:47 tabu a kultura hip hopu Odpowiedz Link
gres81 Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:51 pewnie ciekawe,pisałaś tylko o Polsce czy cały świecie?? Odpowiedz Link
vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:54 wstep byl ogolnie z antropologii, ale nie o hip hopie a o tabu, potem głownie polska. teraz juz pewnie troche nieaktualna moja praca, pisalam ją 2 lata temu i dosyc kontrowersyjna, na szczescie recenzentem byl jeden dziennikarz, bo jakiemus konserwatyscie mogloby sie nie spodobac co napisalam podrzuce Ci to sobie przejrzysz, obiecuje, tyle, ze mam na innym dysku a dzis nie chce mi sie go juz podlaczyc Odpowiedz Link
gres81 Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:55 Okiz miła checia sie zapoznam. Odpowiedz Link
onlyju Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:20 no wiesz jak jest... żeby rzesza sluchala, trzeba jednego idola nastolatów wstawić. zawsze od siebie, z podwóra czymś zasunie. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: śpicie? 08.04.06, 00:15 nic nie szkodzi naprawdę przynajmniej do chwili obecnej łagodna i fajna dyskusja Odpowiedz Link
onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:21 bardzo mnie dołuje ten program. mam bardzo kiepski nastrój. zaraz będę wyła. Odpowiedz Link
vandikia qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:23 nie chca hospicjum, bo zarazki???? to chorego najlepiej odrazu na śmietnik i koniecznie spalić wczesniej Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:25 tym bardziej, że jakie zarazki... jak aids przenoszony przez dotyk... debile. esteci w stosunku do drugiego człowieka (człowiek śmierdzi, brudny, zarazki rozsiewa), smrodziarze do zwierząt - jak pies nasra na chodnik, żaden problem. Odpowiedz Link
vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:27 qrde trudny ten program, psychoterapeutka, ktora przygotowuje do śmierci...ciekawe czy jest jeszcze normalna i ciekawe czy nie mysli w kółko o smierci... Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:29 no właśnie - dobrze pan fizyk gada - na ile można się przygotować do śmierci i na ile trzeba być przygotowanym. bo lepiej, kiedy przychodzi nagle, czy kiedy nie jest zaskoczeniem?... Odpowiedz Link
vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:30 nieboszczykowi to i tak wszystko jedno, a dla tych co zostają to ani nagła, ani długa nie jest dobra - z doswiadczenia Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:35 moja znajoma kiedyś wylądowała u psychologa, który powtarzał na wszystko, jak ta pani: "ja rozumiem, ja rozumiem"; zgroza Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:37 dyskusyja się rozmywa... Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:38 no te dwie baby towarzystwo zdemotywowały Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:42 ta blondi w picynglach chyba przyszła do programu wypromować siebie i swój ośrodek zen pod grójcem bo innego wytłumaczenia nie widzę na te wrzynki,wcinki i mądrości życiowo-odejściowe eh,.... Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:45 to, co na głowie, to w jej przypadku również W głowie Odpowiedz Link
vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:40 ja mialam z 1 pania psycholog zajecia, ale bardzo fajna i ciepla kobitka a w programie to w ogole widze niezle skupisko różnych od siebie ludzi. najlepsza ta dziennikarka? co swój nekrolog druknęła, ja bym sie chyba bala los kusić. Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:41 to artista jakaś. drażni mnie to babsko. Odpowiedz Link
vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:42 życie to głupie jest, co? jest czlowiek, nie ma człowieka, Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:43 i taki każdy czlowiek po śmierci mały... nieważny... Odpowiedz Link
vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:45 ja mam w sercu przynajmniej 3 osoby, poki zyje 1 pokolenie, 2, to ta pamiec i czlowiek jeszcze jest. a potem zostaje zdjecie albo nic. Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:48 a mnie boli bardziej, że ludzie dają sobie więcej kwiatów po śmierci, niż przed... za życia mało kto dostanie tyle, ile mu na trumnę rzucą... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:45 ja się nie przejmuję,uważam że i tak wszystko jest w rękach przeznaczenia,zapisane w księdze i nie da się oszukać tej Pani S w tych sprawach Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:47 Bóg, przeznaczenie... jak zwał, tak zwał... tego akurat uniknąć się nie da. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:49 co komu pisane... / może tak prościej / Odpowiedz Link
vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:49 w sumie pogadali i nie doszli chyba do niczego, chociaz nie wiem jaki byl zamiar tej dyskusji... Odpowiedz Link
onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:52 bo w tym temacie można dojść jedynie do końca. i jak ze śmiercią, tak tu - koniec był nagły i nie wszyscy byli przygotowani. dobry program. Odpowiedz Link
vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:56 a ja nie wiem co o nim powiedziec szczerze mowiac, moze dlatego, ze ogladalam nie od poczatku ale daje do myslenia tak czy siak. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:53 teraz to mi jest głupio że was wkręciłem i czas zabrałem... zaczynało się doprawdy nieźle,opis lekarzy...dyskusja...później przerwa i peja z polucjantką cały program rozwalili...reszta już siły nie miała aby w polemikę się wdawać a trza było przypierniczyć z liścia w pewnej chwili obojgu w/w i może jakoś dyskusja by na właściwe tory wskoczyła Odpowiedz Link
vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:55 nie no nic sie nie stało. w sumie kazdy wie, ze smierc to raczej nie temat do tańców. przynajmniej jest o czym myslec Odpowiedz Link
browanx Re: śpicie? 08.04.06, 00:12 Jeszcze nie chiba zaraz, już piwto wypiłem, Ty dopiero zaczynasz pić) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:14 a moja niezawodna baba ) wlacz na jedynke Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:16 padam do nóżek a na jedynce to ja mam polsat sport Kochana PP Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:18 to ja rączki całuję ))) hehehe no tak, w sumie mozna sie bylo spodziewac )) a serio to ja chyba wyłącze zaraz, nie wiem jak sie to rozwinie, ale na co mi kolejny dół ? Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:20 no tośmy sobie posłodziły na dobranoc )) na dwójce mam mtv ale już mam pr.1 i nie wiem o co chodzi z tymi siostrami i starszymi bidulkami... Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:21 nie ma to jak baba babie posłodzi )) morfi mówi, ze o śmierci ten program...ale juz kilka ujęć mnie że tak powiem zabiło, chociaz to ma miec pewnie pozytywny wydźwiek Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:26 ojojoj to ja wolę sobie pozytywnej muzyki posłuchać ) dla mnie już nie pora na poważne tematy, a skoro jako jedna z nielicznych ostałam się dzisiaj na forum bez doła, to niech tak pozostanie )) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:28 chyba masz racje , program raczej niewesoły. ja chyba tez spróbuje sie polozyc niedlugo, bo jutro z ranca wstac musze Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:31 pięknieś nauczona??? czy mam Cię zamiast do snu zagonić jeszcze do książek? Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:33 pieknie pieknie, myslalam szczerze mowiac, ze wiecej tego jest, a to sie okazala proscizna, ukrainscy kozacy hyhy ci to mieli fantazje w zabijaniu jak ja bym juz chciala miec ta szkole za soba... Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:35 a z ciekawości na jakim kierunku się męczysz i ile Ci jeszcze zostało ? jeśli to sikret to napisz na @ )) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:36 nie sikret chyba powiedzmy historia i kultura europy srodkowo-wschodniej jeszcze roczek z malym kawalkiem - to sa 3 lenie uzup. mgr zaluje troche ze w to wlazlam, ale trudno, juz pociagne do konca Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:38 ja teraz ambitnie planuję złożyć papiery na 3 kierunki )) pewnie pożałuję swojej decyzji jak mnie już gdzieś przyjmą, ale chwilowo to tak mi nudno bez studiowania P Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:41 ja sie nie moge doczekac az skoncze, to nienajlepiej trafilam teraz, ale to w ogole nowy kierunek. założenia były troche inne od tego co jest naprawde dobrze sie namyśl, bo potem szkoda rzucać, a ciagnac na sile zadna przyjemnosc Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:44 cały czas myślę... z 10 kierunków, które chciałabym studiować wybrałam 3, których jestem najbardziej pewna no i zobaczymy co się stanie ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:48 tak tak - przynajmniej co do tego już jestem pewna ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:50 to dobrze moze kiedys wpadne na flor... 2 h pociagiem ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:52 no pewnie ))) wolny pokój już czeka dzisiaj całą hacjendę na błysk wysprzątałam w ramach świątecznych porządków )) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:59 co Ty ja to bym na 1 dzien, zeby klopotu nie robic. juz raz mialam taka wycieczke, o godz. chyba 7 z wawy, spowrotem bylam ok 21. normalka. )) mam sentyment do pomnika Mickiewicza i nie widzialam piekniejszego kosciola niz Mariacki jakby sie tak po 20.04 cieplej zrobilo...)) gorzej jak spotkam kogos, bo ja mam takie glupie szczescie do ludzi... Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:02 ale to naprawdę nie byłby żaden kłopot, uwierz mi )) a jeśli chodzi o Mariacki to zgadzam się ) i nawet myślę o ślubie tam... albo na Wawelu )) kiedyś P a jak spotkasz kogoś to coś się złego stanie??? chcesz w wielkiej tajemnicy do kraka na wagary się urwać?? )) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:05 )) w krakowie 1 raz wodke pilam z 1 kieliszka. siedzialo nas z 10 osob i 1 zaczynal pic i polewal kieliszek drugiemu. i tak w kółko bez przerwy, dośc szybko sie pochorowałam ) hmmmm z krakowem to jest dluga historia i nie na forum, napisze Ci na @, bede jutro miala pewnie ze 3 okienka w szkole to wtedy, albo wieczorem no mieszkalam w krakowie troszke z kims Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:07 aaaa brzmi interesująco D zatem czekam na maila, a teraz to już pewnie do wyrka trzeba się udać )) ostatni dymek i tyle mnie widzieli śpij dobrze i miłych zajęć ))) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:08 bylo gorąco )) [lipiec/sierpien ;PPP] ja chyba tyz na dymka, ale wyrko jeszcze nie dziekować, a Ty wypoczywaj i sily zbieraj ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:10 ach te gorące klimaty ja wyrko po dymku, z książką się jeszcze będę integrować )) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:14 no no a wiesz, ze ja ulicy nie pamietam? jakos zachodnia? hm... ale z ksiazka dla przyjemnosci czy z musu do łóżka? ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:15 no jest ulica zachodnia, potwierdzam )) książka dla przyjemności - czytam o Peronie i przewrotach w Argentynie )) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:17 aaa wiec chyba jednak i takie skałki są niedaleko? ) ładnie ja dla przyjemności dawno nie czytałam, ze 3-4 miechy i byla to terakowska "ono" - mimo, ze ciezkie polecam a w ogole piekna książka to Mircea Eliade "Majtreji" - wszystkim których lubie po prostu kazalam ja przeczytac, babom głównie Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:21 pewnie i są P "ono" mam - kupiłam jakiś czas temu i czeka dzielnie na swoją kolej )) dla przyjemności to ja nie czytałam jakieś 3 lata... miałam mnóstwo lektur na studiach, z którymi ledwo wyrabiałam, bo większość była grubaśna... tak więc ostatnio wpadłam w szał książkowy, zakupiłam ponad 20 i teraz nadrabiam zaległości )) Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:24 ) no wlasnie ja licencjat robilam na innym kierunku, to juz troche tajemnica, a czemu powiem Ci razem z krakiem ) i tam czytalam średnio 100 pozycji w semestrze. [ grube tomy] lubilam wszystko oprocz literatury nowszej, no po prostu witkacego nie zdzierżę. Nana Zoli mi sie podobala, tak sobie teraz przypomnialam/ a i lolita bułhakowa Odpowiedz Link
baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:27 możemy się mailowo wymienić listą lektur P a do Witkacego to ja chyba jeszcze nie dorosłam, bo nie do końca przemawia do mnie ) mykam integrować się z Argentyną )) i do przeczytania jutro w mailach Odpowiedz Link
vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:28 ok papa i do jutra )) ps. witkacy byl psychiczny )) Odpowiedz Link
vandikia oczywiscie lolite napisal nabokow, a bułhakow 09.04.06, 12:08 mistrza i małgorzate. ja chyba po alko nie bede na forum wchodzic Odpowiedz Link
vandikia Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 00:18 yyyyy nie kojarze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:10 z Samuelem L. Jacksonem? tak- widziałam. no ja go lubię, więc nie jestem obiektywna...) Odpowiedz Link
gres81 Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:20 tak z nim i Tommy Lee Jonnsem. Odpowiedz Link
vandikia Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:21 obejrzyj, dobre, ale ciężkie z tego co pamietam- jak wszystkie tematy w tym wątku. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:24 no jak pisałam, jestem nieobiektywna...ja tam go lubię...nawet w tym glupim filmie o rekinach mutantach..P obejrzyj soebie) Odpowiedz Link
vandikia Re: a sekcję 8 widziala? 08.04.06, 01:39 ale co najważniejsze...zakończenie bajkowe Odpowiedz Link
vandikia morfeusz 08.04.06, 00:34 ten program.... boszzzzz jak ta psycholog policyjna powiedziala o tym dziecku (( nie polecaj na doła takich programów, myślałam, że to tylko troszke coś innego bedzie. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: morfeusz 08.04.06, 00:39 kudłaty to ja byłem 20 lat temu jak reggae grałem Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: morfeusz 08.04.06, 00:48 ło matko nie blumstain only... ju teraz poszłaś po rancie i na całość Odpowiedz Link
onlyju Re: morfeusz 08.04.06, 00:49 warto było z tą jedynką, mimo, że niemożliwie dołująco. dzięki. Odpowiedz Link
onlyju pomóżcie doliczyć do stu i idziemy spać 08.04.06, 00:59 sto postów ma być, wtedy może zasnę. jak barany na niebie posty liczę. Odpowiedz Link
vandikia Re: pomóżcie doliczyć do stu i idziemy spać 08.04.06, 01:00 ja tez sie zaraz klade. pomysl o czyms miłym i zasniesz na pewno Odpowiedz Link
pszczolaasia o pardon:DDD nie chciałam Morf..czy mnie 08.04.06, 01:01 wybaczysz??PP no prosze Cię no...))) Odpowiedz Link
vandikia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:01 co sie chowasz za kurtyną? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:02 na wszelki wypadek wiesz jak jest... w razie co i ksiadz ma jajka.. atak na poważnie to konczę piec pasztecik (jutro goście som w domu gośc w dom Bóg w domP) i zara idę...serio-serio a ty czemu nie śpisz? Odpowiedz Link
vandikia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:06 bo nie moge zasnac? za pozno kawe wypilam, sadzilam, ze bede dluzej siedziec nad ksiazkami i teraz mam wytrzeszcz oczu i ciekawe o której sie zmecze ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:09 uuuu pamiętam ten stan.... kondolencje... a czego się uczysz? Odpowiedz Link
vandikia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:12 kozacy ukraińscy, sicz zaporowska, koliszczyzna takie tam, jak się zabijali non stop, plus różne układy z turcja, szwecja, rosja of course.. noi konflikt z polszczka, nuda Odpowiedz Link
morfeusz_1 Do postu z numerem 89.000 też już niewiele zostało 08.04.06, 01:02 To co pomożecie???... Odpowiedz Link
onlyju jest seta. jeszcze tylko seta z lodówki i 08.04.06, 01:04 może się uda. jutro będzie źle... oj, będzie źle... czuję zmiany w kościach... dziękuję. dobranoc. Odpowiedz Link
pszczolaasia jakie niewiele???? toż to prawie 500 postów!!! 08.04.06, 01:06 Morf, ja Cię prosze...) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: morfi, ja mysle, ze to sie nie uda ;) 08.04.06, 01:14 nigdy nie móf nigdy bo cię mófkojady zjedzom wezną tesz całom i co? I może dopsze ci bendzie tylko,a moze nie tylko pan mófkojad wie ... oki - załóżmy że mamy już 500 a Wy idźta spać nie oglądajta trajlerów,ino posłuchajta Bary Łajta i 3x zmówcie pod nosem kurde balans to już 89.000czny post o jakiej 4.00 ze dwa razy i nad ranem jeszczo raz,i jeszczo,mnoga,mnoga raz,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeee!!!!!!!!! dobranoc Odpowiedz Link
vandikia Re: morfi, ja mysle, ze to sie nie uda ;) 08.04.06, 01:19 4 nad ranem może sen przyjdzie.... stare dobre małżeństwo - tez se nazwe zepołu wymyslili. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: morfi, ja mysle, ze to sie nie uda ;) 08.04.06, 01:20 właśnie tym bardziej że już nie są Odpowiedz Link
pszczolaasia z żalem oswiadczam, iz pasztet się upiekł- idę 08.04.06, 01:26 spać)) branoc dla wszystkich)) Morf licze na ciebie i innych, ze dostukacie dzisiaj do tego rekordu))) branoc)) Odpowiedz Link
vandikia Re: z żalem oswiadczam, iz pasztet się upiekł- id 08.04.06, 01:26 dobranoc niech Ci sie aniołeczki przyśnią , o! Odpowiedz Link