07.04.06, 23:57
Obserwuj wątek
    • onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:00
      nie mogę.
      dziś nie dam rady.
      jakaś poirytowana jestem nie wiedzieć czemu.
      • browanx onlyju:) 08.04.06, 00:05
        Dziękuję za wspaniałe fotki i opisy.

sorry że tak późnosmile
        • onlyju Re: onlyju:) 08.04.06, 00:07
          a na zdrowie, na zdrowie, cała przyjemność naprawdę po mojej stronie smile
      • vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:10
        aaaa to tak jak ja wink
        • onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:11
          u mnie to zawsze wróży źle.
          coś będzie. coś jutro będzie. I feel it.
          • vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:12
            na zapas sie nie martw, bo tylko sobie ściągniesz coś.
            • onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:14
              oj nie, Kochana... ten zapas zawsze uprzedza fakt... jak żyję, zawsze czuję
              takie sprawy. martwić się nie będę, ale stresor się włącza...
              • vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:16
                ja mam czasem złe sny i tez sie na ogół sprawdzają, ale staram sie nie myslec wink
    • veeto1 Re: śpicie? 08.04.06, 00:01
      prawie
      • vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:10
        ale jednak sie trzymasz wink
    • gres81 Re: śpicie? 08.04.06, 00:07
      jeszcze nie.
      • morfeusz_1 Re: śpicie? 08.04.06, 00:10

nie będę was zachęcał jeżeli nie chcecie się dołować to nie włączajcie,ale
        dyskusja o śmierci na tvp 1 jest na b.dobrym poziomie...
        bardzo ciekawa
        • vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:11
          o, a ja se wlacze
          • onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:12
            akurat na siku wyszli i peja gada
            • vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:12
              kuźwa co ta laska gada>
            • vandikia ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:14

• onlyju Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:15
                no nie do poznania, koks fristajl i dziwki
                • vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:16
                  juz nawet nie rock and roll crying
                • morfeusz_1 Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:18
                  peja - facio nie dostroił się do poziomu...
                  Lepiej wyrecytować tekst wyuczony niż powiedzieć coś fajnego od siebie,nawet po
                  kielichu...
                  • vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:19
                    a ja o nim licencjat pisalam wink szkoda gadac wink
                    • gres81 Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:43
                      o Rysiu??
                      • vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:44
                        ano tak, moge kiedyś na @ podrzucic. tzn. miedzy innymi o nim.
                        • gres81 Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:45
                          napisz jaki tytuł??
                          • vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:47
                            tabu a kultura hip hopu
                            • gres81 Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:51
                              pewnie ciekawe,pisałaś tylko o Polsce czy cały świecie??
                              • vandikia Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:54
                                wstep byl ogolnie z antropologii, ale nie o hip hopie a o tabu, potem głownie
                                polska. teraz juz pewnie troche nieaktualna moja praca, pisalam ją 2 lata
                                temu wink i dosyc kontrowersyjna, na szczescie recenzentem byl jeden dziennikarz,
                                bo jakiemus konserwatyscie mogloby sie nie spodobac co napisalam wink

podrzuce Ci to sobie przejrzysz, obiecuje, tyle, ze mam na innym dysku a dzis
                                nie chce mi sie go juz podlaczyc wink
                                • gres81 Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:55
                                  Okismilez miła checia sie zapoznam.
                  • onlyju Re: ale peja sie spasl, o maj god ;)) 08.04.06, 00:20
                    no wiesz jak jest... żeby rzesza sluchala, trzeba jednego idola nastolatów
                    wstawić. zawsze od siebie, z podwóra czymś zasunie.
            • morfeusz_1 Re: śpicie? 08.04.06, 00:15

nic nie szkodzi naprawdę przynajmniej do chwili obecnej łagodna i fajna dyskusja
              • onlyju Re: śpicie? 08.04.06, 00:21
                bardzo mnie dołuje ten program. mam bardzo kiepski nastrój. zaraz będę wyła.
                • vandikia qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:23
                  nie chca hospicjum, bo zarazki???? to chorego najlepiej odrazu na śmietnik i
                  koniecznie spalić wczesniej
                  • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:25
                    tym bardziej, że jakie zarazki...
                    jak aids przenoszony przez dotyk...
                    debile.
                    esteci w stosunku do drugiego człowieka (człowiek śmierdzi, brudny, zarazki
                    rozsiewa), smrodziarze do zwierząt - jak pies nasra na chodnik, żaden problem.
                    • vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:27
                      qrde trudny ten program, psychoterapeutka, ktora przygotowuje do
                      śmierci...ciekawe czy jest jeszcze normalna i ciekawe czy nie mysli w kółko o
                      smierci...
                      • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:29
                        no właśnie - dobrze pan fizyk gada - na ile można się przygotować do śmierci i
                        na ile trzeba być przygotowanym.
                        bo lepiej, kiedy przychodzi nagle, czy kiedy nie jest zaskoczeniem?...
                        • vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:30
                          nieboszczykowi to i tak wszystko jedno, a dla tych co zostają to ani nagła, ani
                          długa nie jest dobra - z doswiadczenia
                          • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:35
                            moja znajoma kiedyś wylądowała u psychologa, który powtarzał na wszystko, jak
                            ta pani: "ja rozumiem, ja rozumiem"; zgroza
                            • morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:37
                              dyskusyja się rozmywa...
                              • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:38
                                no te dwie baby towarzystwo zdemotywowały
                                • morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:42
                                  ta blondi w picynglach chyba przyszła do programu wypromować siebie i swój
                                  ośrodek zen pod grójcem bo innego wytłumaczenia nie widzę na te wrzynki,wcinki
                                  i mądrości życiowo-odejściowe eh,....
                                  • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:45
                                    to, co na głowie, to w jej przypadku również W głowie
                            • vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:40
                              ja mialam z 1 pania psycholog zajecia, ale bardzo fajna i ciepla kobitka wink
                              a w programie to w ogole widze niezle skupisko różnych od siebie ludzi.
                              najlepsza ta dziennikarka? co swój nekrolog druknęła, ja bym sie chyba bala los
                              kusić.
                              • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:41
                                to artista jakaś. drażni mnie to babsko.
                                • vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:42
                                  życie to głupie jest, co? jest czlowiek, nie ma człowieka,
                                  • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:43
                                    i taki każdy czlowiek po śmierci mały... nieważny...
                                    • vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:45
                                      ja mam w sercu przynajmniej 3 osoby, poki zyje 1 pokolenie, 2, to ta pamiec i
                                      czlowiek jeszcze jest. a potem zostaje zdjecie albo nic.
                                      • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:48
                                        a mnie boli bardziej, że ludzie dają sobie więcej kwiatów po śmierci, niż
                                        przed... za życia mało kto dostanie tyle, ile mu na trumnę rzucą...
                                  • morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:45
                                    ja się nie przejmuję,uważam że i tak wszystko jest w rękach
                                    przeznaczenia,zapisane w księdze i nie da się oszukać tej Pani S w tych sprawach
                                    • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:47
                                      Bóg, przeznaczenie... jak zwał, tak zwał...
                                      tego akurat uniknąć się nie da.
                                      • morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:49

co komu pisane... / może tak prościej /
                                        • vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:49
                                          w sumie pogadali i nie doszli chyba do niczego, chociaz nie wiem jaki byl
                                          zamiar tej dyskusji...
                                          • onlyju Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:52
                                            bo w tym temacie można dojść jedynie do końca. i jak ze śmiercią, tak tu -
                                            koniec był nagły i nie wszyscy byli przygotowani. dobry program.
                                            • vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:56
                                              a ja nie wiem co o nim powiedziec szczerze mowiac, moze dlatego, ze ogladalam
                                              nie od poczatku wink ale daje do myslenia tak czy siak.
                                          • morfeusz_1 Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:53
                                            teraz to mi jest głupio że was wkręciłem i czas zabrałem...
                                            zaczynało się doprawdy nieźle,opis lekarzy...dyskusja...później przerwa i peja
                                            z polucjantką cały program rozwalili...reszta już siły nie miała aby w polemikę
                                            się wdawać a trza było przypierniczyć z liścia w pewnej chwili obojgu w/w i
                                            może jakoś dyskusja by na właściwe tory wskoczyła
                                            • vandikia Re: qrwa co za ludzie w tym kraju żyją?>???? 08.04.06, 00:55
                                              nie no nic sie nie stało. w sumie kazdy wie, ze smierc to raczej nie temat do
                                              tańców. przynajmniej jest o czym myslec wink
    • browanx Re: śpicie? 08.04.06, 00:12
      Jeszcze niesmile
      chiba zaraz, już piwto wypiłem, Ty dopiero zaczynasz pićsmile)
      • vandikia Re: śpicie? 08.04.06, 00:13
        wypilam szklaneczke na dobry sen i koniec wink)
    • baba_krk pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:13
      • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:14
        a moja niezawodna baba wink) wlacz na jedynke wink
        • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:16
          padam do nóżek big_grin
          a na jedynce to ja mam polsat sport Kochana tongue_outPP
          • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:18
            to ja rączki całuję smile)))
            hehehe no tak, w sumie mozna sie bylo spodziewac wink))
            a serio to ja chyba wyłącze zaraz, nie wiem jak sie to rozwinie, ale na co mi
            kolejny dół ? wink
            • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:20
              no tośmy sobie posłodziły na dobranoc wink))
              na dwójce mam mtv tongue_out
              ale już mam pr.1 i nie wiem o co chodzi z tymi siostrami i starszymi
              bidulkami...
              • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:21
                nie ma to jak baba babie posłodzi wink))
                morfi mówi, ze o śmierci ten program...ale juz kilka ujęć mnie że tak powiem
                zabiło, chociaz to ma miec pewnie pozytywny wydźwiek wink
                • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:26
                  ojojoj to ja wolę sobie pozytywnej muzyki posłuchać smile)
                  dla mnie już nie pora na poważne tematy, a skoro jako jedna z nielicznych
                  ostałam się dzisiaj na forum bez doła, to niech tak pozostanie smile))

• vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:28
                    chyba masz racje wink, program raczej niewesoły.
                    ja chyba tez spróbuje sie polozyc niedlugo, bo jutro z ranca wstac musze wink
                    • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:31
                      pięknieś nauczona??? czy mam Cię zamiast do snu zagonić jeszcze do książek? tongue_out
                      • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:33
                        pieknie pieknie, myslalam szczerze mowiac, ze wiecej tego jest, a to sie
                        okazala proscizna, ukrainscy kozacy hyhy ci to mieli fantazje w zabijaniu wink
                        jak ja bym juz chciala miec ta szkole za soba...wink
                        • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:35
                          a z ciekawości na jakim kierunku się męczysz i ile Ci jeszcze zostało suspicious?
                          jeśli to sikret to napisz na @ smile))
                          • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:36
                            nie sikret chyba wink powiedzmy historia i kultura europy srodkowo-wschodniej wink
                            jeszcze roczek z malym kawalkiem - to sa 3 lenie uzup. mgr wink zaluje troche ze
                            w to wlazlam, ale trudno, juz pociagne do konca wink
                            • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:38
                              ja teraz ambitnie planuję złożyć papiery na 3 kierunki smile))
                              pewnie pożałuję swojej decyzji jak mnie już gdzieś przyjmą, ale chwilowo to tak
                              mi nudno bez studiowania tongue_outP
                              • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:41
                                ja sie nie moge doczekac az skoncze, to nienajlepiej trafilam teraz, ale to w
                                ogole nowy kierunek. założenia były troche inne od tego co jest naprawde wink
                                dobrze sie namyśl, bo potem szkoda rzucać, a ciagnac na sile zadna
                                przyjemnosc wink
                                • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:44
                                  cały czas myślę... z 10 kierunków, które chciałabym studiować wybrałam 3,
                                  których jestem najbardziej pewna big_grin
                                  no i zobaczymy co się stanie smile)))
                                  • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:45
                                    w polszcze chociaz? wink
                                    w krakowie?
                                    • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:48
                                      tak tak - przynajmniej co do tego już jestem pewna smile)))
                                      • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:50
                                        to dobrze wink moze kiedys wpadne na flor... wink 2 h pociagiem wink)
                                        • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:52
                                          no pewnie smile)))
                                          wolny pokój już czeka big_grin
                                          dzisiaj całą hacjendę na błysk wysprzątałam w ramach świątecznych porządków smile))
                                          • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 00:59
                                            co Ty ja to bym na 1 dzien, zeby klopotu nie robic. juz raz mialam taka
                                            wycieczke, o godz. chyba 7 z wawy, spowrotem bylam ok 21. normalka. wink))
                                            mam sentyment do pomnika Mickiewicza i nie widzialam piekniejszego kosciola niz
                                            Mariacki wink jakby sie tak po 20.04 cieplej zrobilo...wink))
                                            gorzej jak spotkam kogos, bo ja mam takie glupie szczescie do ludzi...wink
                                            • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:02
                                              ale to naprawdę nie byłby żaden kłopot, uwierz mi smile))
                                              a jeśli chodzi o Mariacki to zgadzam się smile) i nawet myślę o ślubie tam... albo
                                              na Wawelu smile)) kiedyś tongue_outP
                                              a jak spotkasz kogoś to coś się złego stanie??? chcesz w wielkiej tajemnicy do
                                              kraka na wagary się urwać?? wink))
                                              • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:05
                                                wink)) w krakowie 1 raz wodke pilam z 1 kieliszka. siedzialo nas z 10 osob i 1
                                                zaczynal pic i polewal kieliszek drugiemu. i tak w kółko bez przerwy, dośc
                                                szybko sie pochorowałam wink)
                                                hmmmm z krakowem to jest dluga historia i nie na forum, napisze Ci na @, wink
                                                bede jutro miala pewnie ze 3 okienka w szkole to wtedy, albo wieczorem wink

no mieszkalam w krakowie troszke z kims wink
                                                • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:07
                                                  aaaa brzmi interesująco big_grinD zatem czekam na maila, a teraz to już pewnie do
                                                  wyrka trzeba się udać smile))
                                                  ostatni dymek i tyle mnie widzieli tongue_out
                                                  śpij dobrze i miłych zajęć smile)))
                                                  • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:08
                                                    bylo gorąco wink)) [lipiec/sierpien ;PPP]
                                                    ja chyba tyz na dymka, ale wyrko jeszcze nie wink
                                                    dziekować, a Ty wypoczywaj i sily zbieraj wink)
                                                  • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:10
                                                    ach te gorące klimaty tongue_out
                                                    ja wyrko po dymku, z książką się jeszcze będę integrować smile))
                                                  • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:14
                                                    no no a wiesz, ze ja ulicy nie pamietam? wink jakos zachodnia? hm...
                                                    ale z ksiazka dla przyjemnosci czy z musu do łóżka? wink)
                                                  • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:15
                                                    no jest ulica zachodnia, potwierdzam smile))
                                                    książka dla przyjemności - czytam o Peronie i przewrotach w Argentynie smile))
                                                  • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:17
                                                    aaa wiec chyba jednak i takie skałki są niedaleko? wink)
                                                    ładnie wink ja dla przyjemności dawno nie czytałam, ze 3-4 miechy i byla to
                                                    terakowska "ono" - mimo, ze ciezkie polecam
                                                    a w ogole piekna książka to Mircea Eliade "Majtreji" - wszystkim których lubie
                                                    po prostu kazalam ja przeczytac, babom głównie wink
                                                  • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:21
                                                    pewnie i są tongue_outP
                                                    "ono" mam - kupiłam jakiś czas temu i czeka dzielnie na swoją kolej smile))
                                                    dla przyjemności to ja nie czytałam jakieś 3 lata... miałam mnóstwo lektur na
                                                    studiach, z którymi ledwo wyrabiałam, bo większość była grubaśna...
                                                    tak więc ostatnio wpadłam w szał książkowy, zakupiłam ponad 20 i teraz
                                                    nadrabiam zaległości smile))
                                                  • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:24
                                                    wink)
                                                    no wlasnie ja licencjat robilam na innym kierunku, to juz troche tajemnica, a
                                                    czemu powiem Ci razem z krakiem wink) i tam czytalam średnio 100 pozycji w
                                                    semestrze. [ grube tomy] lubilam wszystko oprocz literatury nowszej, no po
                                                    prostu witkacego nie zdzierżę. Nana Zoli mi sie podobala, tak sobie teraz
                                                    przypomnialam/
                                                    a i lolita bułhakowa wink
                                                  • baba_krk Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:27
                                                    możemy się mailowo wymienić listą lektur tongue_outP
                                                    a do Witkacego to ja chyba jeszcze nie dorosłam, bo nie do końca przemawia do
                                                    mnie smile)
                                                    mykam integrować się z Argentyną smile))
                                                    i do przeczytania jutro w mailach smile
                                                  • vandikia Re: pewnie, że nie :)))))) 08.04.06, 01:28
                                                    ok wink papa i do jutra wink))

ps. witkacy byl psychiczny wink))
                                                  • vandikia oczywiscie lolite napisal nabokow, a bułhakow 09.04.06, 12:08
                                                    mistrza i małgorzate. ja chyba po alko nie bede na forum wchodzic wink
    • gres81 czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 00:16
      warte ogladnia??
      • vandikia Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 00:18
        yyyyy nie kojarze wink
      • pszczolaasia Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:10
        z Samuelem L. Jacksonem? tak- widziałam. no ja go lubię, więc nie jestem
        obiektywna...smile)
        • gres81 Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:20
          tak z nim i Tommy Lee Jonnsem.
          • vandikia Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:21
            obejrzyj, dobre, ale ciężkie z tego co pamietam- jak wszystkie tematy w tym
            wątku.
            • gres81 Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:31
              oki.
          • pszczolaasia Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:24
            no jak pisałam, jestem nieobiektywna...ja tam go lubię...nawet w tym glupim
            filmie o rekinach mutantach..tongue_outP obejrzyj soebiesmile)
            • vandikia a sekcję 8 widziala? 08.04.06, 01:25

• pszczolaasia no jak nie , jak tam...rewelacyjny!!!!! 08.04.06, 01:26

• gres81 Re: a sekcję 8 widziala? 08.04.06, 01:29
                troche zakrecone to było.
                • vandikia Re: a sekcję 8 widziala? 08.04.06, 01:39
                  ale co najważniejsze...zakończenie bajkowe wink
            • gres81 Re: czy może ktoś ogladał "Regulamin zabijania" 08.04.06, 01:30
              dzikei.
    • xy2 Nie 08.04.06, 00:17
      • browanx Re: Nie 08.04.06, 00:20
        A szkodasmile
        • xy2 Re: Nie 08.04.06, 00:21
          Wyspie sie, bez obawsmile
    • vandikia morfeusz 08.04.06, 00:34
      ten program.... boszzzzz jak ta psycholog policyjna powiedziala o tym dziecku
      sad((
      nie polecaj na doła takich programów, myślałam, że to tylko troszke coś innego
      bedzie.
      • morfeusz_1 Re: morfeusz 08.04.06, 00:36
        no widzę że mam sobowtóra
      • morfeusz_1 Re: morfeusz 08.04.06, 00:36
        no widzę że mam sobowtóra
        • onlyju Re: morfeusz 08.04.06, 00:36
          że niby który? ten kudłaty?
          • morfeusz_1 Re: morfeusz 08.04.06, 00:39
            kudłaty to ja byłem 20 lat temu jak reggae grałem
            • onlyju Re: morfeusz 08.04.06, 00:40
              ten łysy znakiem tego...?
              • morfeusz_1 Re: morfeusz 08.04.06, 00:48
                ło matko nie blumstain only... ju teraz poszłaś po rancie i na całość wink
                • onlyju Re: morfeusz 08.04.06, 00:49
                  warto było z tą jedynką, mimo, że niemożliwie dołująco. dzięki.
    • onlyju pomóżcie doliczyć do stu i idziemy spać 08.04.06, 00:59
      sto postów ma być, wtedy może zasnę.
      jak barany na niebie posty liczę.
      • vandikia Re: pomóżcie doliczyć do stu i idziemy spać 08.04.06, 01:00
        wink ja tez sie zaraz klade.
        pomysl o czyms miłym i zasniesz na pewno wink
    • pszczolaasia nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 00:59

• morfeusz_1 94 bo pszczoła wziena siem i wciena 08.04.06, 01:00

• pszczolaasia o pardon:DDD nie chciałam Morf..czy mnie 08.04.06, 01:01
          wybaczysz??tongue_outPP no prosze Cię no...smile)))
      • vandikia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:01
        co sie chowasz za kurtyną? wink
        • pszczolaasia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:02
          na wszelki wypadekwink wiesz jak jest... w razie co i ksiadz ma jajka.. atak na
          poważnie to konczę piec pasztecik (jutro goście som w domutongue_out gośc w dom Bóg w
          domtongue_outP) i zara idę...serio-seriowink a ty czemu nie śpisz?
          • vandikia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:06
            bo nie moge zasnac? wink
            za pozno kawe wypilam, sadzilam, ze bede dluzej siedziec nad ksiazkami i teraz
            mam wytrzeszcz oczu i ciekawe o której sie zmecze wink)
            • pszczolaasia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:09
              uuuu pamiętam ten stan.... kondolencje... a czego się uczysz?
              • vandikia Re: nie, ale kto wie...moze zaraz pójdę:-)) 08.04.06, 01:12
                kozacy ukraińscy, sicz zaporowska, koliszczyzna takie tam, jak się zabijali non
                stop, plus różne układy z turcja, szwecja, rosja of course.. noi konflikt z
                polszczka, nuda wink
                • pszczolaasia o mój Boże......jestem wstrząśnięta...:PPP 08.04.06, 01:20

• vandikia ciesze sie, ze Ci sie podobalo ;))) 08.04.06, 01:22

• morfeusz_1 92 08.04.06, 01:00

• onlyju 98? 08.04.06, 01:02

• morfeusz_1 Do postu z numerem 89.000 też już niewiele zostało 08.04.06, 01:02
      To co pomożecie???...
      • onlyju jest seta. jeszcze tylko seta z lodówki i 08.04.06, 01:04
        może się uda.
        jutro będzie źle... oj, będzie źle... czuję zmiany w kościach...
        dziękuję. dobranoc.
      • pszczolaasia jakie niewiele???? toż to prawie 500 postów!!! 08.04.06, 01:06
        Morf, ja Cię prosze...smile)
        • vandikia morfi, ja mysle, ze to sie nie uda ;) 08.04.06, 01:07

• morfeusz_1 Re: morfi, ja mysle, ze to sie nie uda ;) 08.04.06, 01:14
            nigdy nie móf nigdy bo cię mófkojady zjedzom wezną tesz całom i co?
            I może dopsze ci bendzie tylko,a moze nie tylko pan mófkojad wie ...

oki - załóżmy że mamy już 500 a Wy idźta spać nie oglądajta trajlerów,ino
            posłuchajta Bary Łajta i 3x zmówcie pod nosem kurde balans to już 89.000czny
            post o jakiej 4.00 ze dwa razy i nad ranem jeszczo raz,i jeszczo,mnoga,mnoga
            raz,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeee!!!!!!!!!

dobranoc wink
            • vandikia Re: morfi, ja mysle, ze to sie nie uda ;) 08.04.06, 01:19
              4 nad ranem może sen przyjdzie.... stare dobre małżeństwo - tez se nazwe zepołu
              wymyslili.
              • morfeusz_1 Re: morfi, ja mysle, ze to sie nie uda ;) 08.04.06, 01:20
                właśnie tym bardziej że już nie są
    • pszczolaasia z żalem oswiadczam, iz pasztet się upiekł- idę 08.04.06, 01:26
      spaćwink)) branoc dla wszystkichsmile)) Morf licze na ciebie i innych, ze
      dostukacie dzisiaj do tego rekordusmile))) branocsmile))
      • vandikia Re: z żalem oswiadczam, iz pasztet się upiekł- id 08.04.06, 01:26
        dobranoc wink niech Ci sie aniołeczki przyśnią , o! wink
    • morfeusz_1 Re: śpicie? 08.04.06, 01:50
      Idę bo śpię narka wink
    • eferalgan Re: śpicie? 08.04.06, 02:29
      eeej,nie wszyscy śpią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka