al-szamanka 07.04.26, 07:46 Jestem tu od piatkowego popoludnia, na razie wieje i pada, wiec nic szczegolnego poza leniuchowaniem, co mi sie baaaaardzonelezy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: w Polsce na urlopie 08.04.26, 17:38 No widzisz, to duzo stracilas, u mnie przerazliwe slonce, wczoraj 18° dzisiaj 22... witaj lato. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: w Polsce na urlopie 08.04.26, 18:25 al-szamanka napisała: > Jestem tu od piatkowego popoludnia, na razie wieje i pada, wiec nic szczegolneg > o poza leniuchowaniem, co mi sie baaaaardzonelezy. > > Sa tej brzydkiej pogody tez plusy dodatnie ,jsk mawial pewien "medrzec" masz okazje odpoczac. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: w Polsce na urlopie 09.04.26, 06:05 rena-ta49 napisała: > Sa tej brzydkiej pogody tez plusy dodatnie ,jsk mawial pewien "medrzec" masz ok > azje > odpoczac. Hmm, raczej odpoczywanie mi ne wychodzi, na razie duzo rozjazdow. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: w Polsce na urlopie 22.04.26, 07:07 Wrocilam i zadowolona jestem, ze juz na starych smieciach. Niestety, w Polsce coraz gorzej.... przykre. Odpowiedz Link