gumaarabska 22.11.02, 22:22 Witam Jak trudno przypomniec sobie jak sie robi strony. Byc moze sie udalo - sprawdzcie. www.guma.powernet.pl/ -- Janusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejkastner Re: Pare newsow na stronie 22.11.02, 23:18 Sprawdzałem strona działa, jednak jak na taką porządną stronę przystało przydałoby się trochę skorygować niektóre literówki (oczywiście to jest formalność). Cieszy mnie znowu fakt, że informacja o tym forum jest teraz na głównej stronie www.guma.powernet.pl Czyżby to forum, znowu coś ożywiło w polskiej gumie i gumiści zaczęli się znowu spotykać jak te stare konie na prerii i bez zbędnych powitań dalej prowadzili rozpoczętą dawno temu rozmowę jak gdyby przerwali ją przed kilkoma minutami? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: Pare newsow na stronie 22.11.02, 23:41 Na podstronie, gdzie prezentowane są gumy Kordiana Pawlaka, niektórych gum nie można powiększyć, bo wyskakuje, że nie ma takiej strony! Ale gumy są rzeczywiście świetne. I taaaaki warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: Pare newsow na stronie 23.11.02, 01:16 Czcigodny Signor, zwany tu gumaarabska, czyli po ludzku: Panie Januszu Wspaniały! Bardzo się cieszę, że strona wróciła dożycia! Witamy w naszym gronie Kordiana! most Odpowiedz Link Zgłoś
gumaarabska Re: Pare newsow na stronie 23.11.02, 17:42 > Na podstronie, gdzie prezentowane są gumy Kordiana Pawlaka, niektórych gum nie > można powiększyć, bo wyskakuje, że nie ma takiej strony! Faktycznie tak jest. To przez te cholerne polskie litery. UNIXy tego nie trawia. -- Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
kordianp Re: Pare newsow na stronie 23.11.02, 20:40 maciejkastner napisał: > Na podstronie, gdzie prezentowane są gumy Kordiana Pawlaka, niektórych gum nie > można powiększyć, bo wyskakuje, że nie ma takiej strony! Ale gumy są > rzeczywiście świetne. I taaaaki warsztat. Dzięki za dobre słowo. Kordian Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: Pare newsow na stronie 23.11.02, 02:01 Panie Januszu! Tak mnie Pan podekscytował, że jednak chyba sie nauczę tego cholernego hateemela! Jestem do dyspozji! most Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: Pare newsow na stronie 23.11.02, 11:24 mosteczek2 napisał: > Panie Januszu! > Tak mnie Pan podekscytował, że jednak chyba sie nauczę tego cholernego > hateemela! > Jestem do dyspozji! > most i Ja - też zaczynam się w długie zimowe wieczory uczyc tego pieprzonego hateemela, może coś uda mi sie pokazać! Odpowiedz Link Zgłoś
gumaarabska Re: Pare newsow na stronie 23.11.02, 17:44 > i Ja - też zaczynam się w długie zimowe wieczory uczyc tego pieprzonego > hateemela, może coś uda mi sie pokazać! Dajcie sokoj z HYMLem. Wezcie sie za FrontPage to zupelnie wystarczy. Wieczorem poprawie te bledy w galerii Konrada. -- Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
gumaarabska Re: Pare newsow na stronie BARDZO WAZNE ! 23.11.02, 20:58 Kordiana oczywiscie Kordiana. To tez juz poprawilem . Teraz czekaja galerie Mostu Mosta i Zielinskiego . Mam jeszcze pare gum jakiegos Angola ale sa za dobre i mnie denerwuja :))) Moi drodzy jestem dysgrafikiem. Robie bledy i nawet przy powtornym czytaniu ich nie widze. Bedziecie musieli sie przyzwyczaic a ja bez obrazy bede przyjmowal Wasze informacje o bledach i je poprawial. -- Janusz PS To moja prywatna strona i bede ja p.....dolil kiedy bede chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
gumaarabska Re: Pare newsow na stronie BARDZO WAZNE ! 23.11.02, 21:08 Oczywiscie powinno byc bez "urazy" a nie "obrazy" a po "p.....dolil kiedy bede chcial.: powinno byc - " ;))) " Co jest dowodem na moja wstydliwa ulomnosc a to wlasnie bylo do udowodnienia. -- Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: Pare newsow na stronie BARDZO WAZNE ! 26.11.02, 19:50 Nooo panie webmaster (łeb majstrze jak pisze most), gdzie są te dwie galerie z kolorowymi gumami?? Ciekawy jestem co to będzie. Czekam i czekam i nic sie nie ukazuje, ruchu na forum tez nijakiego nie widac więc sam postanowiłem coś popisać. Pzdr. i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: Pare newsow na stronie 25.11.02, 17:35 Ale Pan - panie Januszu zaskoczył mnie z tą Warszawą. Liczyłem na Warszawę ale miasto, jakiś Grochów itd, a tutaj jest piękna 44 warszawa. No tak jak to łatwo można się nabrać - mówię w moim przypadku. Pzdr i gratuluję Pańskiego poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
gumaarabska Re: Pare newsow na stronie 25.11.02, 20:15 Urodzilem sie w Pszczolkach. Mieszkalem w Tczewie, Gdansku, Gorze Pulawskiej, Puławach teraz w Lublinie. Jakze wiec moglaby wygladac "Moja Warszawa" ??? Jestem zaskoczony ,ze jest Pan zaskoczony :))) . A jak sie padoba moja Warszawa ? -- Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: Pare newsow na stronie 25.11.02, 20:48 gumaarabska napisał: > A jak sie padoba moja Warszawa ? cool! most Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: Pare newsow na stronie 25.11.02, 22:24 gumaarabska napisał: > Urodzilem sie w Pszczolkach. Mieszkalem w Tczewie, Gdansku, Gorze Pulawskiej, > Puławach teraz w Lublinie. Jakze wiec moglaby wygladac "Moja Warszawa" ??? > Jestem zaskoczony ,ze jest Pan zaskoczony :))) . > A jak sie padoba moja Warszawa ? > -- > Janusz Panie Januszu gumaarabska a skąd ja mam wiedzieć, gdzie Pan mieszka!!!!!!! Przecież my sie nie znamy, no może z pańskiej strony i tego forum. Ale to nic, pewnie sie kiedys poznamy i spotkamy! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: Pare newsow na stronie 29.12.02, 13:04 no i juz nic dawno nie było nowego na tej stronie, a może tak nowe galerie...? Panie Januszu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkastner Re: Pare newsow na stronie 02.01.03, 22:44 Czy działa wam strona www.guma.powernet.pl ? U mnie ona jest kompletnie rozjechana - czy u was jest też tak? Pytam się bo ostatnio mam problemy z windows-ami i internetem. Odpowiedz Link Zgłoś