Gość: reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 00:31 iza-lach.blog.onet pl iza-lach.blog.onet pl iza-lach.blog.onet pl iza-lach.blog.onet pl BLOG WŁAŚNIE O NIEJ!!!! O WSCHODZĄCEJ GWIEŹDZIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ESIK Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 213.199.218.* 21.08.08, 22:09 UWIELBIAM CIĘ DODA - zawsze szczera i odważna... jest ok) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 195.93.135.* 21.01.09, 17:31 ja tez tak jak doda lubie feela tzn.ja go uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 195.93.135.* 21.01.09, 17:35 doda kocham cię i lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 195.94.208.* 27.01.09, 14:24 Chciałbym ją polubić. Nie lubię jej piosenek, ale ma wielki atut w postaci głosu i urody. Doceniam to co osiągnęła, choć nie podobają mi się środki jakich do tego używa. I mogliby być z niej ludzie, ale jak się odezwie...(:o)))) Ałaaaa. Wychodzi z niej zwykła dresiara. Wprawdzie w ciuszkach od Gucciego zamiast 3pasków jednak dresiara Jak ona się wysławia, co za składnia, co za koszmarna maniera i akcent:/// Czy to też element marketingu, żeby sie przypodobać przeciętnej publiczności, czy ona po prostu taka jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.s Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 79.191.71.* 29.01.09, 17:36 zgadzam sie z bx,niektóre piosenki ma ok . ale słownik, odbiega od podawanej wysokiej inteligencji,szczerze nie wierzę w jej wysoki iloraz. Odpowiedz Link Zgłoś
fairyboy Re: Doda: Lubimy się z Feelem! 04.02.09, 14:51 niech sie lubia,sa siebie warci. my nie lubimy ani dody ani feela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:46 10 lat na scenie i buty za 15 tysięcy. To wszystko, co osiągnęła. Jak śpiewał Budzyński w "Opowieści zimowej": tyle co nic. --- System. Od zera do trendsettera. Powieść w odcinkach o rynku muzycznym. www.dobreinfo.pl/Media.aspx?menu=SYS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.and-net.pl 12.02.09, 16:12 chyba o schodzącej pseudo-gwiazdeczce xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.and-net.pl 12.02.09, 16:14 oczywiście komentarz odnośnie tej "reklamy" bloga o Dodzie xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oo Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.cpe.marton.net.pl 13.02.09, 07:24 Doda + FEEL = przedstawienie Polski w najgorszym możliwym zestawieniu muzycznym i jedno szajz i drugie jeszcze większy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludzie Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 16:28 Ludzie jak mozna ja lubic, tylko jej kabone nabijacie. Posluchajcie Prodigy albo czegos sensownego a nie chlamu. Doda byla u mnie w miescie wziela za koncert a odwalila hauture jakich malo;D nawet pijanemu nie szlo jej sluchac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoduśKC Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:08 KOCHAM CIĘ DODA AAAAAAAAAAAAAAAA ZAPRASZAM NA QUIZ O DODZIE DODAQUIZ.FUNTEST-NIE MÓJ, MOJEJ WMPLEI ZAPRASZAM NA INNE KOCHAAAAAAAAAAAAAM DODZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GHSHC hgfbbk Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 09:00 GYLKZASHNJNLC HBN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.09, 14:49 uroda nie idzie w parze z inteligencja to jest najlepszy dowod tego!no ale zapomniala bym sztuczna uroda do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 83.13.74.* 07.03.09, 03:24 Nie dziwota, skoro to co wspólnie tworzą to wielka kupicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelusia Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 194.181.135.* 10.03.09, 14:00 Super!!!Lubi się z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.09, 04:57 prawda jest taka ze ona nie jest wcale taka Ładna Każda kobietę jak sie pomaluje dobrze ubierze to będzie pociągająca Jeśli chodzi o jej głos to ma wokal niezły ale jej klipy nie opierają się na dobrych pomysłach jak i jej muzyka Bardziej na pokazaniu d*** Czasem dobrze gada ale to nie znaczy ze ona jej taka bogata w inteligencje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxsexi anusiaxx Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.solarme.pl 27.04.09, 19:27 doda jest zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 latek Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 87.204.155.* 27.04.09, 21:45 A kogo interesuje w jakich butach, czy lubi feela , czy ma silikonowe. Niech zaśpiewa jak Linda Peery, Katie Melua lub Tina T. Ale bidula tak nie zaśpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 14:26 doda jestem twojm fanem kocham cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: 80.54.38.* 26.05.09, 19:42 chciałabym zrozumieć dlaczego jej nie lubię . wstręt do różu ? do niej samej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.ludowa.netcominternet.pl 29.05.09, 16:00 z ... zazdrości....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.cable.smsnet.pl 02.06.09, 23:09 dodzie zle z oczu patrzy jest cwana,rafinowana beszczelna ,uroda minie szybko i pojdzie na zlom,nie moge na nia patrzec,ani na te sztuczne cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zła :) Re: Doda: Lubimy się z Feelem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 14:33 Doda robi to, co powinna. W dupie ma was wszystkich i te komentarze. Robi kasę, jest sławna i realizuje się tak, jak JEJ się to podoba. Brawa dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś