chemiczny_brat 24.09.09, 18:19 ruszyła coroczna akcja - wyścig o kasę dla jednego ze schronisk opiekujących się zwierzętami, jeśli możecie to oddajcie głos na tarnogórski "Cichy Kąt", szczegóły tutaj: www1.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 18:32 Już zagłosowałem, a co mi tam. Zwierzę też człowiek:P Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 18:40 bulczanka napisał: > Już zagłosowałem, a co mi tam. Zwierzę też człowiek:P to z Heraklita czy Epikura te mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka8619 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 20:20 ...proszę bardzo...a tak w sumie to w Avonie w TG też między innymi zbierają podpisy dla schroniska...;] Odpowiedz Link Zgłoś
janko-muzykant Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 20:41 Ja się przyłączam sam mam psiaka Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 20:58 No i git. Trzeba pomagać bo jak już mówiłem, zwierzę też człowiek. Przykład - alois;) Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 21:46 Nie odpowiedziałeś kmiotku z którego z filozofów czerpiesz te mądrości chłopskie Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 22:44 aloisik z intelektem pekińczyka pyta o filozofów? To piękne. Oddam głos na azyl dla zwierząt. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 07:25 pink_alois napisał: > Nie odpowiedziałeś kmiotku z którego z filozofów czerpiesz te mądrości chłopskie Mądrości te czerpie z najwybitniejszych dzieł pewnego polskiego filozofa mieszkającego niegdyś na Śląsku. Zwał się Bulczanka, a jego mottem życiowym było hasło "precz z aloisem". Stary, szczerze mówiąc nie wiem czy to heraklit czy epikur czy może ani jeden ani drugi. Nie interesuje mnie to. Miałem co prawda filozofię na zajęciach ale potraktowałem ją lajtowo (zakłuć - zdać - zapomnieć). Czy to znaczy że jestem głupek i zero? Właśnie. Znasz kogoś kto zna się na wszystkim? No, ja też nie. Ty, mój różowy kolego w idiotyczny bardzo sposób chcesz wszystkim udowadniać "że się znasz" i to na wielu różnych dziedzinach życia. A to ZUS, a to ewolucja, a to coś o filozofii itp. Czegoś nie wiesz - jesteś debil. Bo chyba to chciałeś mi dać do zrozumienia pytając o tych myślicieli prawda? Tylko że to bardzo szczeniackie i egoistyczne podejście. Jesteś jak dziecko które ma lepszą zabawke od innych. Chwali się nią, pokazuje, ale dotknąć nie da. W dodatku gada tak żeby innym było żal. Złośliwy z ciebie katolik. Jeszcze gdybyś był faktycznie mądry i błyskotliwy. Ale nie. Ty masz wiedzę teoretyczną o rzeczach mało utylitarnych, przydatnych jedynie wąskiej grupie miłośników. Brakuje ci zaś elementarnych zasad kultury. Chłopak na opak:P Odpowiedz Link Zgłoś
0-ewka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 15:23 Juz oddałam na kochane Cichokatki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 15:32 Stary, szczerze mówiąc nie wiem czy to heraklit czy epikur czy może ani jeden ani drugi. Nie interesuje mnie to. Miałem co prawda filozofię na zajęciach ale potraktowałem ją lajtowo (zakłuć - zdać - zapomnieć). Czy to znaczy że jestem głupek i zero? Właśnie. Problem w tym, że nic nie wiesz, na żaden temat nie zabierasz głosu bo nawet podstawówkę potraktowałeś lajtowo a zgodnie z zasadą że im prymitywniejszy tym bardziej aktywny, szwendasz się jak menda po tych forach i zamiast pisać w temacie zalewasz to forum swymi urojeniami Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaaa02 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 17:34 Po co Wy się kłócicie? Panowie.... skąd tyle jadu. Jeden drugiemu chce pokazać, że jest mądrzejszy, to dziecinada. Każdy temat zmaścicie swoimi wywodami. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 18:02 E tam tu nie ma co pokazywać skoro wiadomo kto lajtowo traktował szkołę chodzi o to aby położyć kres samozwańczemu kierownikowi forum bełkoczącemu w każdym topiku zawsze nie na temat i przypieprzającemu się do cudzych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 19:03 Alois! Nie chcesz bełkotu prawda? Ja z kolei nie chcę wiochy i prymitywnych docinek. Zróbmy więc tak: Ty zacznij sobie jakiś mądry wątek, a matrix, o23, ja i reszta świata ani razy się nie wtrynimy. Słowo żymloka:P Jedynie oryginalowi będzie się trudno hamować, ale to mądry chłopina i pewnie też spróbuje. Zobaczymy jak to będzie i czy stanie się jak mówisz (zacięta dyskusja, kilkadziesiąt postów). Wypowiem się tylko wtedy kiedy będę miał coś mądrego w zanadrzu OK? Tylko dla każdego mądre jest coś innego. Rozumiesz o co chodzi? Tobie nikt nie dogodzi bucu! Chyba że będzie ci przyznawał rację i przytakiwał. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 19:07 Buła z tobą nie ma dyskusji jak również dialogu, zacząłeś burdel i będziesz pędzony. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 19:06 Aha! Bym zapomniał. Pamiętaj by po kolacji zażyć Rispolept w czopkach. Terapii tej nie można przerywać. Spadam na kolację (i fakty):) Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 19:09 bulczanka napisał: > Aha! Bym zapomniał. Pamiętaj by po kolacji zażyć Rispolept w czopkach. Terapii > tej nie można przerywać. Spadam na kolację (i fakty):) Bula na zaćmienie dekla jest tylko jeden środek HALOPERIDOL. Podstawowy preparat w leczeniu psychoz schizofrenicznych, ostrych i przewlekłych, z bogatymi objawami wytwórczymi, niepokojem, agresywnością. Jest skuteczny w leczeniu stanów maniakalnych, psychoz egzogennych i stanów majaczenia alkoholowego Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia53 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 29.09.09, 21:47 spadajcie oba burki z tego ważnego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny_brat Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 01.10.09, 10:49 no właśnie a sio! na inne wątki :) do końca akcji zostało 6 dni a Tarnowskie Góry na 10-tym nie premiowanym miejscu, brakuje niewiele ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
anita.23 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 05.10.09, 14:49 Już jesteśmy bliżej!! Głosujcie kto jescze tego nie zrobił :))) mamy tylko 2 dni jescze! Wyslijcie linka do głosowania znajomym na NK, na GG :) Może się uda:) PS. Zaraz się posypią głosy "krytyki" w stylu "dzieci nie maja co jesć co mnie obchodzą jakieś psy" :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 06.10.09, 08:47 Racja.Idzie zima,pamiętajmy o wróblach! 23. Odpowiedz Link Zgłoś