Dodaj do ulubionych

Oddaj głos na CICHY KĄT

24.09.09, 18:19
ruszyła coroczna akcja - wyścig o kasę dla jednego ze schronisk opiekujących
się zwierzętami, jeśli możecie to oddajcie głos na tarnogórski "Cichy Kąt",
szczegóły tutaj:
www1.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 18:32
      Już zagłosowałem, a co mi tam. Zwierzę też człowiek:P
      • pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 18:40
        bulczanka napisał:

> Już zagłosowałem, a co mi tam. Zwierzę też człowiek:P

to z Heraklita czy Epikura te mądrości?
    • malinka8619 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 20:20
      ...proszę bardzo...a tak w sumie to w Avonie w TG też między innymi zbierają podpisy dla schroniska...;]
      • janko-muzykant Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 20:41
        Ja się przyłączam sam mam psiaka
        • bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 20:58
          No i git. Trzeba pomagać bo jak już mówiłem, zwierzę też człowiek. Przykład - alois;)
          • pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 21:46
            Nie odpowiedziałeś kmiotku z którego z filozofów czerpiesz te mądrości chłopskie
            • oryginal23 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 24.09.09, 22:44
              aloisik z intelektem pekińczyka pyta o filozofów?
              To piękne.
              Oddam głos na azyl dla zwierząt.
              23.
            • bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 07:25
              pink_alois napisał:

> Nie odpowiedziałeś kmiotku z którego z filozofów czerpiesz te mądrości chłopskie

Mądrości te czerpie z najwybitniejszych dzieł pewnego polskiego filozofa mieszkającego niegdyś na Śląsku. Zwał się Bulczanka, a jego mottem życiowym było hasło "precz z aloisem".
              Stary, szczerze mówiąc nie wiem czy to heraklit czy epikur czy może ani jeden ani drugi. Nie interesuje mnie to. Miałem co prawda filozofię na zajęciach ale potraktowałem ją lajtowo (zakłuć - zdać - zapomnieć). Czy to znaczy że jestem głupek i zero? Właśnie. Znasz kogoś kto zna się na wszystkim? No, ja też nie. Ty, mój różowy kolego w idiotyczny bardzo sposób chcesz wszystkim udowadniać "że się znasz" i to na wielu różnych dziedzinach życia. A to ZUS, a to ewolucja, a to coś o filozofii itp. Czegoś nie wiesz - jesteś debil. Bo chyba to chciałeś mi dać do zrozumienia pytając o tych myślicieli prawda? Tylko że to bardzo szczeniackie i egoistyczne podejście. Jesteś jak dziecko które ma lepszą zabawke od innych. Chwali się nią, pokazuje, ale dotknąć nie da. W dodatku gada tak żeby innym było żal. Złośliwy z ciebie katolik. Jeszcze gdybyś był faktycznie mądry i błyskotliwy. Ale nie. Ty masz wiedzę teoretyczną o rzeczach mało utylitarnych, przydatnych jedynie wąskiej grupie miłośników. Brakuje ci zaś elementarnych zasad kultury. Chłopak na opak:P
              • 0-ewka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 15:23
                Juz oddałam na kochane Cichokatki :-)
                • pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 15:32
                  Stary, szczerze mówiąc nie wiem czy to heraklit czy epikur czy może ani jeden
                  ani drugi. Nie interesuje mnie to. Miałem co prawda filozofię na zajęciach ale
                  potraktowałem ją lajtowo (zakłuć - zdać - zapomnieć). Czy to znaczy że jestem
                  głupek i zero? Właśnie.

Problem w tym, że nic nie wiesz, na żaden temat nie zabierasz głosu bo nawet
                  podstawówkę potraktowałeś lajtowo a zgodnie z zasadą że im prymitywniejszy tym
                  bardziej aktywny, szwendasz się jak menda po tych forach i zamiast pisać w
                  temacie zalewasz to forum swymi urojeniami
                  • weronikaaa02 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 17:34
                    Po co Wy się kłócicie? Panowie.... skąd tyle jadu.
                    Jeden drugiemu chce pokazać, że jest mądrzejszy, to dziecinada.
                    Każdy temat zmaścicie swoimi wywodami.
                    • pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 18:02
                      E tam tu nie ma co pokazywać skoro wiadomo kto lajtowo traktował szkołę
                      chodzi o to aby położyć kres samozwańczemu kierownikowi forum bełkoczącemu w
                      każdym topiku zawsze nie na temat i przypieprzającemu się do cudzych postów.
                      • bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 19:03
                        Alois! Nie chcesz bełkotu prawda? Ja z kolei nie chcę wiochy i prymitywnych docinek. Zróbmy więc tak:
                        Ty zacznij sobie jakiś mądry wątek, a matrix, o23, ja i reszta świata ani razy się nie wtrynimy. Słowo żymloka:P Jedynie oryginalowi będzie się trudno hamować, ale to mądry chłopina i pewnie też spróbuje. Zobaczymy jak to będzie i czy stanie się jak mówisz (zacięta dyskusja, kilkadziesiąt postów). Wypowiem się tylko wtedy kiedy będę miał coś mądrego w zanadrzu OK? Tylko dla każdego mądre jest coś innego. Rozumiesz o co chodzi? Tobie nikt nie dogodzi bucu! Chyba że będzie ci przyznawał rację i przytakiwał.
                        • pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 19:07
                          Buła z tobą nie ma dyskusji jak również dialogu, zacząłeś burdel i będziesz pędzony.
                          Amen.
    • bulczanka Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 19:06
      Aha! Bym zapomniał. Pamiętaj by po kolacji zażyć Rispolept w czopkach. Terapii
      tej nie można przerywać. Spadam na kolację (i fakty):)
      • pink_alois Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 25.09.09, 19:09
        bulczanka napisał:

> Aha! Bym zapomniał. Pamiętaj by po kolacji zażyć Rispolept w czopkach. Terapii
        > tej nie można przerywać. Spadam na kolację (i fakty):)
        Bula na zaćmienie dekla jest tylko jeden środek
        HALOPERIDOL.
        Podstawowy preparat w leczeniu psychoz schizofrenicznych, ostrych i
        przewlekłych, z bogatymi objawami wytwórczymi, niepokojem, agresywnością. Jest
        skuteczny w leczeniu stanów maniakalnych, psychoz egzogennych i stanów
        majaczenia alkoholowego
        Smacznego.
        • dusia53 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 29.09.09, 21:47
          spadajcie oba burki z tego ważnego watku.
          • chemiczny_brat Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 01.10.09, 10:49
            no właśnie a sio! na inne wątki :)
            do końca akcji zostało 6 dni a Tarnowskie Góry na 10-tym
            nie premiowanym miejscu, brakuje niewiele ... :(
            • anita.23 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 05.10.09, 14:49
              Już jesteśmy bliżej!! Głosujcie kto jescze tego nie zrobił :))) mamy tylko 2 dni
              jescze! Wyslijcie linka do głosowania znajomym na NK, na GG :) Może się uda:)

PS. Zaraz się posypią głosy "krytyki" w stylu "dzieci nie maja co jesć co mnie
              obchodzą jakieś psy" :((((
              • oryginal23 Re: Oddaj głos na CICHY KĄT 06.10.09, 08:47
                Racja.Idzie zima,pamiętajmy o wróblach!
                23.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka