aniaatarng 16.02.12, 11:25 Przyjmę lodówkę w dobrym stanie o w miarę wysokiej klasie energoszczędności z Tarnowskich Gór bądź okolic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry_72 przyjmę gotówkę 16.02.12, 14:45 Banknoty tylko nieuszkodzone, numery serii obojętne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Przyjme lodówkę 16.02.12, 21:01 A ja przyjme tv LED tylko z tych nowszych bo mniej pradu biorą Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_30 Re: Przyjme lodówkę 22.02.12, 11:27 A ja bym chętnie poznała miłego, przystojnego....męskiego i mądrego faceta, bez urazy, ale mam wrażenie, że nie ma już prawdziwych facetów na tym Świecie!!! Hmmm, nawet przyjęłabym go do pracy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasso-von-manteuffel Re: Przyjme lodówkę 22.02.12, 18:13 Do pracy jestem chętny. Tylko za ile? bez urazy, ale mam wrażenie, że nie ma już prawdziwych facetów na tym Świec > ie!!! Możesz mnie sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ge_ek Re: Przyjme lodówkę 22.02.12, 21:30 Moja pani (fajne dziewczyny macie w Tarnowskich Górach) twierdzi, że jestem męski, może dlatego mam już pracę Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Przyjme lodówkę 23.02.12, 00:06 dodałbym ze powinien mieć ładne uzębienie i poczucie humoru NO I JESTEM! ;) ps jaka cecha z wymienionych jest najwazniejsza u prawdziwego faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_30 Re: Przyjme lodówkę 23.02.12, 14:30 Najważniejsza cecha??? hmmm, MYŚLENIE - reszta sama przychodzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Przyjme lodówkę 23.02.12, 15:25 Myślenie jest ważne na pewno ale nie powiesz chyba że wygląd zewnętrzny się nie liczy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Przyjme lodówkę 23.02.12, 20:56 na brzydotę nawet bardzo intensywne myślenie nie pomoże mi się podoba teoria że mężczyzna musi mieć to COŚ Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_30 Re: Przyjme lodówkę 24.02.12, 09:06 Masz racje, myślenie intensywne nie, ale konstruktywne owszem:-) Czy wygląd zewnętrzny jest ważny??? taaaa, szczególnie gdy widzę przystojnego faceta, który jest ubrany w koszulę z krótkim rękawem pod marynarką, albo skarpety - białe - w klapkach:-( przystojność tego typa schodzi na sam koniec i przegrywa z myśleniem - niemyśleniem. Myślę, że w dzisiejszych czasach każdy może poprawić swoją urodę, więc to nie jest problem, problemem natomiast jest to, że ta uroda - naturalna czy sztuczna przemija i zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Przyjme lodówkę 24.02.12, 12:58 Szanowna Pani do powierzchowności jak widzę wagę przywiązuje. W takim razie ja jestem Pani ideałem. Nie mam klapek, skarpet białych. Marynarki nawet nie mam i koszuli. Mam Azora, wózek na złom i czyste serce, bez jakiejkolwiek nienawiści i pogardy. Przy flaszce nawet się nie jąkam i czasami poprawnie zdanie sklecę. Czy mnie już Pani kocha? Nie? Trudno, zawsze tak samo. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_30 Re: Przyjme lodówkę 24.02.12, 14:56 Oj tam Kielonek, zaraz kocha. Nie szukam nikogo do kochania, bo aż takiego wielkiego serca nie mam, żebym pomieściła wszystkich facetów - mam trzech do kochania i to w zupełności wystarczy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Przyjme lodówkę 24.02.12, 18:32 Lodówki nie chcę, pralkę mam, a w dywanach kurz się tylko chowa. Też nie chcę. Przyjmę zyczliwość ludzką, odrobinę radości i liść zielony, wiosną. Pąk róży przyjmę, kolce oddam. Tylko komu? Stokrotkę co w trawie kwitnie - wezmę. Zlości - nie biorę. Uśmiech - przyjmuję. To wszystko biorę i nie biorę jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Przyjme lodówkę 29.02.12, 23:54 Poezja typu-deltyzm połączony z osoperozom :) Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Przyjme lodówkę 02.03.12, 21:33 strefas napisał: > Poezja typu-deltyzm połączony z osoperozom :) Tu tow. strefasowi wydaje się, że napisał coś mądrega (najgorzej,że sam nie rozumie tego, co napisał). Towarzyszom zawsze wydawało się, że mówią mądre rzeczy, a wyszło jak wyszło. Padło wszystko, tylko ocet się ostał. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Przyjme lodówkę 02.03.12, 21:37 To podobnie jak ja z twoja twórczością :)) Odpowiedz Link Zgłoś
figa-fidze Re: Przyjme lodówkę 02.03.12, 22:01 strefas napisał: > To podobnie jak ja z twoja twórczością :)) Bo widzisz strefa moja twórczość (jak ładnie nazwałeś mój żart), jest przeznaczona dla ludzi myślących. Ty nie myślisz, ty wklepujesz linki. Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_30 Re: Przyjme lodówkę 21.03.12, 12:54 No i co??? I jednak o myślenie zawsze chodzi, mężczyźni zacznijcie myśleć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: Przyjme lodówkę 24.02.12, 21:50 a więc myśleć! chłopaki (przede wszystkim jak się ubrać np w HaeMie) Odpowiedz Link Zgłoś