IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.05, 23:29
wszyscy chodzą spać tak wcześnie ... a ja już od początku września zupełnie
nie mogę spać... kanał... bal u Wolanda
Obserwuj wątek
    • Gość: małgorzata Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:04
      to moze tak po babsku pogadajmy o kremach....
      • Gość: kasia Re: spanie IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.05, 20:58
        nie znam się na kremach :(
        • Gość: małgorzata Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:13
          to...o perfumach?
          • Gość: kasia Re: spanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 07:59
            :)
            • Gość: kasia Re: spanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:18
              albo o tajfunach przechodzących przez życie... albo o snach, które się kończą,
              chociaż tego nie chcemy?
              • Gość: kasia Re: spanie IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.05, 02:48
                życie jest skomplikowane. ale w sumie naprawdę fajne. i po co komu spanie :)
                • scyzoryk2 Re: spanie 03.10.05, 09:43
                  Mam nadzieję że nie jesteś uzależniona od wirtualnej rzeczywistości ?
                  • Gość: kasia Re: spanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:57
                    :)
                    • scyzoryk2 Re: spanie 03.10.05, 11:06
                      Czyżby?!
                      • Gość: kasia Re: spanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:27
                        raczej nie - internet jest dla mnie narzędziem - tylko i wyłącznie. a na forum
                        wpadam często, bo lubię ludzi i jestem ich bardzo ciekawa. ale dzięki za
                        troskę :)
                        • Gość: scyzoryk2 Re: spanie IP: 195.205.180.* 03.10.05, 12:34
                          ja też czesto wpadam na to forum ale jestem raczej czytelnikiem niż pisarzem ,
                          a ciekawość ludzka jest wg. mnie kwintesencją czlowieczeństwa ( poznawać i
                          próbować zrozumieć )
                          • Gość: kasia Re: spanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:44
                            otóż to :)
                          • Gość: kasia2 Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:06
                            Gość: kasia 03.10.05,
                            >wpadam często, bo lubię ludzi i jestem ich bardzo ciekawa.

Gość portalu: scyzoryk2 napisał(a):
                            > a ciekawość ludzka jest wg. mnie kwintesencją czlowieczeństwa ( poznawać i
                            > próbować zrozumieć )

Zgadzam się z Wami, chyba wszyscy po to tutaj "wpadamy", jest jednak bardzo
                            cienka granica między ciekawością a wścibstwem ;). Nie zamierzam jej przekraczać
                            i...choć daleka jestem od obserwacji innych ludzi np. sąsiadów czy znajomych,
                            tutaj chętnie zaglądam.
                            Fajnie jest posłuchać ludzi, których się nie zna, o których niczego się nie wie.

• Gość: kasia Re: spanie IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 00:16
                              forum ma to do siebie, że nikt nie powie więcej, niż chce. o wścibstwie raczej
                              nie może być mowy. a co do słuchania... kasiu2 masz rację, fajnie jest słuchać
                              ludzi, których się nie zna, ale, moim zdaniem (mogę się mylić!) fajnie jest
                              słuchać W OGÓLE wszystkich ludzi. czasem myślisz, że kogoś znasz, że niczym cię
                              nie zaskoczy. a nagle okazuje się, że twój nudny (jak sądziłeś/łaś) znajomy
                              dostaje medal "serdecznych", nagrodę nobla, wydaje książkę, wygrał mistrzostwa
                              gry w pchełki albo coś w tym guście ;)
                              • Gość: kasia2 Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:40
                                Kasiu, jak dość często tutaj zauważam - masz rację, "fajnie jest słuchać W OGÓLE
                                wszystkich". Fajnie jest pogadać i jeszcze fajniej móc się dogadać.
                                To oczywiście prawda, że ktoś pozornie nieciekawy zazwyczaj ma w sobie coś co
                                trudno jest zauważyć. Ktoś taki przeważnie zyskuje przy bliższym poznaniu,
                                dlatego warto tutaj zaglądać. Ech, żałuję, że nie byłam w tym "Wiśniowym Sadzie" :D
                                • Gość: kasia Re: spanie IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 17:54
                                  :) o ile mi wiadomo, "wiśniowy" jeszcze stoi:) a więc na przeszkodzie
                                  zorganizowania kolejnego spotkania nie stoi nic ;)
                                  • Gość: kasia2 Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:57
                                    I tak trzymaj, kiedyś może nam to wyjdzie? ;)
    • Gość: Żywica Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 22:10
      Ja ide nynu. Kolorowych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka