Gość: kasia IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.05, 23:29 wszyscy chodzą spać tak wcześnie ... a ja już od początku września zupełnie nie mogę spać... kanał... bal u Wolanda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgorzata Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:04 to moze tak po babsku pogadajmy o kremach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: spanie IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.05, 20:58 nie znam się na kremach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:13 to...o perfumach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: spanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:18 albo o tajfunach przechodzących przez życie... albo o snach, które się kończą, chociaż tego nie chcemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: spanie IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.05, 02:48 życie jest skomplikowane. ale w sumie naprawdę fajne. i po co komu spanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
scyzoryk2 Re: spanie 03.10.05, 09:43 Mam nadzieję że nie jesteś uzależniona od wirtualnej rzeczywistości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: spanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:27 raczej nie - internet jest dla mnie narzędziem - tylko i wyłącznie. a na forum wpadam często, bo lubię ludzi i jestem ich bardzo ciekawa. ale dzięki za troskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk2 Re: spanie IP: 195.205.180.* 03.10.05, 12:34 ja też czesto wpadam na to forum ale jestem raczej czytelnikiem niż pisarzem , a ciekawość ludzka jest wg. mnie kwintesencją czlowieczeństwa ( poznawać i próbować zrozumieć ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia2 Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:06 Gość: kasia 03.10.05, >wpadam często, bo lubię ludzi i jestem ich bardzo ciekawa. Gość portalu: scyzoryk2 napisał(a): > a ciekawość ludzka jest wg. mnie kwintesencją czlowieczeństwa ( poznawać i > próbować zrozumieć ) Zgadzam się z Wami, chyba wszyscy po to tutaj "wpadamy", jest jednak bardzo cienka granica między ciekawością a wścibstwem ;). Nie zamierzam jej przekraczać i...choć daleka jestem od obserwacji innych ludzi np. sąsiadów czy znajomych, tutaj chętnie zaglądam. Fajnie jest posłuchać ludzi, których się nie zna, o których niczego się nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: spanie IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 00:16 forum ma to do siebie, że nikt nie powie więcej, niż chce. o wścibstwie raczej nie może być mowy. a co do słuchania... kasiu2 masz rację, fajnie jest słuchać ludzi, których się nie zna, ale, moim zdaniem (mogę się mylić!) fajnie jest słuchać W OGÓLE wszystkich ludzi. czasem myślisz, że kogoś znasz, że niczym cię nie zaskoczy. a nagle okazuje się, że twój nudny (jak sądziłeś/łaś) znajomy dostaje medal "serdecznych", nagrodę nobla, wydaje książkę, wygrał mistrzostwa gry w pchełki albo coś w tym guście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia2 Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:40 Kasiu, jak dość często tutaj zauważam - masz rację, "fajnie jest słuchać W OGÓLE wszystkich". Fajnie jest pogadać i jeszcze fajniej móc się dogadać. To oczywiście prawda, że ktoś pozornie nieciekawy zazwyczaj ma w sobie coś co trudno jest zauważyć. Ktoś taki przeważnie zyskuje przy bliższym poznaniu, dlatego warto tutaj zaglądać. Ech, żałuję, że nie byłam w tym "Wiśniowym Sadzie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: spanie IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 17:54 :) o ile mi wiadomo, "wiśniowy" jeszcze stoi:) a więc na przeszkodzie zorganizowania kolejnego spotkania nie stoi nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia2 Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:57 I tak trzymaj, kiedyś może nam to wyjdzie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żywica Re: spanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 22:10 Ja ide nynu. Kolorowych! Odpowiedz Link Zgłoś