Dodaj do ulubionych

Youtubowiczki

26.11.11, 19:11
Czy oglądacie i posiadacie swoje ulubione YouTubowiczki?
Ja tak :)
Ot one:
www.youtube.com/user/nieesia25
www.youtube.com/user/xbebe18
www.youtube.com/user/ciasteczko25
www.youtube.com/user/cremedelacreme28
www.youtube.com/user/szusz1313
i wiele innych sympatycznych dziewcząt opowiadających głownie o modzie, urodzie, oraz swoim życiu, facetach, zwierzakach i takich tam różnościach-ciekawościach :)
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: Youtubowiczki 26.11.11, 19:51
      nie posiadam, chociaż to dziewczę z pierwszego linka kiedyś na youtubie już widziałem :)
      • 0ffka Re: Youtubowiczki 26.11.11, 20:19
        Pewnie stwierdzicie, że odmóżdżam się tymi filmami, ale... co mi tam :)
        Do napisania tego wątku natchnęło mnie pytanie Jana z innego wątku, czy jest warto założyć bloga o swoich przemyśleniach:
        forum.gazeta.pl/forum/w,102329,131024786,131026238,Re_forum_umiera_.html
        Większość tych dziewczyny chyba posiada swoje blogi, ale na nie nie zaglądam i omijam je szerokim łukiem. Wystarczą mi ich filmy o "pupie Maryni" i pogodzie np Kalifornii ;)
        Susz jest chyba tylko z Polski, ale nie widziałam jej na filmie chodzącej np po centrum handlowym w Łodzi :D Heh... może ja zostanę prekursorem filmowania sklepów warszawskich.... chłe, chłe, chłe Oczami wyobraźni widzę swoją podróż w Arkadii w poszukiwaniu szalika i tuszu do rzęs ;) No... ale... łatwo obgadywać kogoś siedząc na tyłku w chacie.
        Chylę czoła przed tymi osobami, że im się chce kręcić te filmy!
        Dziewczyny są naprawdę bardzo sympatyczne chociaż można nie zgadzać się z ich gustami, przemyśleniami. Ja preferuję innym styl tj bardziej ekologiczny, np dready i takie bajery rowery...
        • jan_hus_na_stosie Re: Youtubowiczki 26.11.11, 20:25
          0ffka napisała:

> Ja preferuję innym styl tj bardziej ekologiczny, np dre
          > ady i takie bajery rowery...

nosisz dredy? wow, ciekawie musisz wyglądać ;)
    • princessjobaggy Re: Youtubowiczki 27.11.11, 21:39
      Mam, Miss Dirdy Birdy - nauczycielka tanca na rurze. Fajnie tlumaczy.

www.youtube.com/watch?v=7VZmqIeIBrA
      • 0ffka Re: Youtubowiczki 28.11.11, 19:16
        coś dla Jana:
        www.youtube.com/user/MinDControlDx
        ;)
    • mediator.org też dziewczyna ;) 28.11.11, 18:43
      Moja ulubiona :-)
      www.youtube.com/watch?v=NrxaP7j9xXQ&feature=related
      • 0ffka Re: też dziewczyna ;) 28.11.11, 19:15
        "... bo zadzwonię po policję..."
        lol
    • mediator.org Re: Youtubowiczki 01.12.11, 09:05
      Obejrzałyśmy z córeczką wszystkie filmiki i piękne panie.
      Wybieramy panią, która z wielkim przejęciem mówi: "Witajcie, wiecie co się dzisiaj stało?!
      Przyszła zima!" :-)))
      • 0ffka Re: Youtubowiczki 01.12.11, 17:42
        Zabawna dziewczyna :) Pełna optymizmu i pozytywnej energii, chociaż zdrowie ją nie rozpieszcza.
        Pozdrowienia dla Córeczki!
        :)
        • mediator.org Re: Youtubowiczki 01.12.11, 20:25
          Dziękujemy za pozdrowienia :-)
          Zdrowie ją nie rozpieszcza? Przecież to bardzo młoda osoba!
          A Ty znasz te dziewczyny? Korespondujesz z jakąś?
          • 0ffka Re: Youtubowiczki 03.12.11, 19:39
            Nie znam ich :)
            Oglądam tylko filmiki i w jednym z nich Cremedelacreme wspominała, że miała podejrzenie choroby nowotworowej a za tym idzie masę badań, potwornego stresu etc.. ale całe szczęście wykluczono tę chorobę!
            A propos listów tylko raz zdarzyło mi się popełnić maila do Nieesii w sprawie Ciasteczka. Ciacho musiało zablokować swoje konto na YT na jakiś czas, ponieważ jacyś panowie sprawni intelektualnie inaczej zaczęli kręcić dziwne filmy na jej temat a ja nie wiedziałam co się stało i martwiłam się o nią. Wcześniej z filmów wiedziałam, że Agnieszka tj Nieesia koleguje się z Kasią- Ciasteczkiem w realu, więc do niej napisałam. Aga odpowiedziała mi naświetlając sytuację. Podobno panami z dziwnym IQ i specyficznym poczuciem humoru zajęła się policja :) a Kasia wróciła na YT.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka