Gość: goscinnie IP: 195.95.182.* 06.03.07, 16:09 który jest lepszy pod względem tuszowania przebarwien, vivhy dermablend czy kanebo cream finish?? a moze jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adzia Re: najbardziej kryjacy podklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:53 jak dla mnie jedynym podkladem kryjącym jest revlon colorstay bez pompki.DlA mojej cery najlepszy (mieszana jest).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: najbardziej kryjacy podklad 19.06.07, 15:31 Gość portalu: adzia napisał(a): > jak dla mnie jedynym podkladem kryjącym jest revlon colorstay bez pompki.DlA > mojej cery najlepszy (mieszana jest).pozdrawiam potwierdzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limetka Re: najbardziej kryjacy podklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:17 esentia.pl/Dermacol_Podklad_kryjacy_p22926.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jen Re: najbardziej kryjacy podklad IP: 81.21.200.* 12.06.07, 14:38 a moze odklady firmy Krayolan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najbardziej kryjacy podklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 17:51 najcudowniejszy efekt naturalnej i zdrowej buźki daje mi odnaleziony dopiero po 5 latach poszukiwań( nie zartuje:) idealnego podkładu Kanebo-Cream finish sa to japonskie kosmetyki, kolorystycznie idealnie pasujace do cer jasnych, bladych badź ziemistych ale nie tylko!!! :)...sama mam cere z bliznami i przebarwieniami nie tylko po tradziku ale tez mam liczne piegi i jest to podkład do tego stworzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: najbardziej kryjacy podklad IP: 83.1.136.* 20.11.08, 16:31 ja polecam max factor pan stik w sztyfcie - idealnie kryje naczynka i wypryski Odpowiedz Link Zgłoś
alutek05 Re: najbardziej kryjacy podklad 18.12.08, 22:00 Ja z własnego doświadczenia mogę polecić Vichy Dermablend. jest to podkład z korektorem. Naprawdę dobrze kryje naczynka i krostki. Spróbowałam i moge polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: najbardziej kryjacy podklad 20.02.09, 14:00 Jeśli pyta Pani o krycie to moje doświadczenie(sesje zdjęciowe w gorącym klimacie)podpowiada tylko jedną firmę.Jest nią Revlon i całą jego seria Colorstay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: najbardziej kryjacy podklad IP: *.gprs.plus.pl 20.02.09, 22:25 REVLON REVLON i jeszcze raz REVLON Odpowiedz Link Zgłoś