mary_ann 26.05.12, 10:53 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11799227,Weterynarz_zabil_pol_tysiaca_psow_i_kotow__Bo_wladza.html?lokale=warszawa Mam nadzieję, ze skurczybyk dożywotnio straci prawo wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salimis Re: słów brak 26.05.12, 12:11 Ja się pytam dlaczego tylko weterynarz zostanie pociągnięty do odpowiedzialności, pierd... urzędnicy którzy to wymyślili również powinni beknąć . Odpowiedz Link
marianne11 Re: słów brak 26.05.12, 15:26 mary_ann napisała: > Mam nadzieję, ze skurczybyk dożywotnio straci prawo wykonywania zawodu. Mam nadzieję, ze skurczybyk skończy tak jak te psy i koty. Odpowiedz Link
maryshaa Re: słów brak 26.05.12, 17:07 A jak dla mnie znaleźli sobie kozła ofiarnego. Nie żebym usprawiedliwiała zachowanie weta, ale nie tylko on powinien być skarżony, jeśli to ma być uczciwy proces. Sam wet na ławie oskarżonych to jakaś farsa. Odpowiedz Link
mary_ann Re: słów brak 26.05.12, 18:42 maryshaa napisała: Sam wet na ławie oskarżonych to jakaś farsa. Nie twierdziłam, że tylko weterynarz powinien być oskarżony w tej sprawie. Jednak wykonuje zawód szczególny - podobnie jak lekarz - i jego odpowiedzialność też ma charakter szczególny. Odpowiedz Link
jarka63 Re: słów brak 26.05.12, 19:41 Weterynarz działał na zlecenie władz miasta, moim zdaniem wszyscy powinni stanąć przed sądem, ale to nie w tym kraju. Odpowiedz Link