Gość: szczeciniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:11 cześć może ktoś z Was wie gdzie w szczecinie można kupić uzywany fotelik dla dziecka jakies komisy adresy...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusiaczkowa1 Re: fotelik samochodowy 23.11.05, 17:35 koło dawnego światu dziecka tam gdzie teraz mieści się ERA , obok po schodkach w dół jest komis z artykułami dziecięcymi, foteliki napewno tam znajdziesz. P.S. Nie znam tylko ulicy, ale myślę że trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: fotelik samochodowy IP: *.internet.v.pl 23.11.05, 17:40 mam fotelik samochodowy w bardzo dobrym stanie Fotelik samochodowy PRIORI holenderskiej firmy Maxi - Cosi przeznaczony dla dzieci w wieku od 9 miesięcy do ok. 4 lat i wagi do 9 do 18 kg. Fotelik jest zapinany w samochodzie 3- punktowymi pasami bezpieczeństwa. Sam posiada 5- punktowe, centralnie regulowane szelki bezpieczeństwa z miękkimi ochraniaczami. Fotelik posiada specjalne zaczepy do przytrzymywania szelek bezpieczeństwa podczas wkładania dziecka. Wysokie boki i zagłówek stanowią dodatkową ochronę dziecka. W foteliku zastosowano najnowszy system ochrony przed ewentualnym uderzeniem z boku w trakcie wypadku samochodowego - Side Protection System. Rozmiary fotelika zostały dostosowane do wszystkich modeli samochodów. Fotelik posiada 5- stopniową regulację nachylenia od pozycji siedzącej do półleżącej. Poszycie fotelika można łatwo ściągnąć i wyprać. Waga fotelika: 6,8 kg. Wymiary: 30x30x58 cm. tel.kom.502988755 cena 150 zL Odpowiedz Link Zgłoś
dagwil Re: fotelik samochodowy 24.11.05, 16:50 Witam, posiadam fotelik samochodowy dla noworodka-niemowlaka czyli tzw nosidełko firmy Maxi-Cosi, ma daszek chroniący przed wiatrem/deszczem w drodze do autka, materiał jest lekko sfatygowany i wymaga lekkiej naprawy, natomiast cena jest atrakcyjna 30zł. Polecam serdecznie, mój synek juz sie przesiadł do kolejnego fotelika... Tel: 4269459 Odpowiedz Link Zgłoś