Dodaj do ulubionych

fotelik samochodowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:11
cześć może ktoś z Was wie gdzie w szczecinie można kupić uzywany fotelik dla
dziecka jakies komisy adresy...?
Obserwuj wątek
    • pusiaczkowa1 Re: fotelik samochodowy 23.11.05, 17:35
      koło dawnego światu dziecka tam gdzie teraz mieści się ERA , obok po schodkach
      w dół jest komis z artykułami dziecięcymi, foteliki napewno tam znajdziesz.
      P.S. Nie znam tylko ulicy, ale myślę że trafisz.
      • Gość: Piotr Re: fotelik samochodowy IP: *.internet.v.pl 23.11.05, 17:40
        mam fotelik samochodowy w bardzo dobrym stanie
        Fotelik samochodowy PRIORI holenderskiej firmy Maxi - Cosi przeznaczony dla
        dzieci w wieku od 9 miesięcy do ok. 4 lat i wagi do 9 do 18 kg. Fotelik jest
        zapinany w samochodzie 3- punktowymi pasami bezpieczeństwa. Sam posiada 5-
        punktowe, centralnie regulowane szelki bezpieczeństwa z miękkimi ochraniaczami.
        Fotelik posiada specjalne zaczepy do przytrzymywania szelek bezpieczeństwa
        podczas wkładania dziecka. Wysokie boki i zagłówek stanowią dodatkową ochronę
        dziecka. W foteliku zastosowano najnowszy system ochrony przed ewentualnym
        uderzeniem z boku w trakcie wypadku samochodowego - Side Protection System.
        Rozmiary fotelika zostały dostosowane do wszystkich modeli samochodów. Fotelik
        posiada 5- stopniową regulację nachylenia od pozycji siedzącej do półleżącej.
        Poszycie fotelika można łatwo ściągnąć i wyprać. Waga fotelika: 6,8 kg.
        Wymiary: 30x30x58 cm.
        tel.kom.502988755 cena 150 zL
    • dagwil Re: fotelik samochodowy 24.11.05, 16:50
      Witam, posiadam fotelik samochodowy dla noworodka-niemowlaka czyli tzw
      nosidełko firmy Maxi-Cosi, ma daszek chroniący przed wiatrem/deszczem w drodze
      do autka, materiał jest lekko sfatygowany i wymaga lekkiej naprawy, natomiast
      cena jest atrakcyjna 30zł. Polecam serdecznie, mój synek juz sie przesiadł do
      kolejnego fotelika...
      Tel: 4269459

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka