Dodaj do ulubionych

Agrokom częsci Łaczyca

03.01.13, 09:19
Możecie mi pomóc ? Mój tata chce kupić częsci do maszyn rolniczych ale nie wie gdzie ma się zgłosić żeby trafic na naprawdę dobre, znalazłam w internecie ta firmę własnie i nie mam pojęcia jak ona sie sprawdza , miał juz ktoś styczność ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aras33 Re: Agrokom częsci Łaczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 09:07
      Niech się zgłosi do nich, oni są świetni. Części są dobrej jakości więc na pewno nie bedzie załował. Pozdrawiam.
    • Gość: karOdo Re: Agrokom częsci Łaczyca IP: *.eltronik.net.pl 25.02.13, 12:49
      Polecam ten sklep. Bardzo duża ilość części zamiennych. Świetny kontakt i doradztwo. Znajdziesz czego szukasz.
    • Gość: gosc Re: Agrokom częsci Łaczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 09:17
      To dobry sklep mają atrakcyjne ceny. Muszę powiedzieć, że zamawiam od nich często części do moich leciwych maszyn i transakcje ze sklepem przebiegają bez żadnych problemów. Polecam.
    • roteiroo Re: Agrokom częsci Łaczyca 15.04.13, 12:45
      Nie wiecie czy Agrokom ma stronkę internetową ?
    • Gość: ferajna Re: Agrokom częsci Łaczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 14:10
      Bezpieczna stronka. Muszę powiedzieć że polecił mi ją znajomy który tam zamawia. U mnie się sprawdziła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka