przemoaj5 01.12.05, 08:27 1. Projektanci wnętrz 2. Projektanci ogrodów 3. Osoby do pracy fizycznej w ogrodach - miłe widziane osoby z własnym samochodem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milusi30 Re: Szukam osób do pracy 01.12.05, 12:13 witam prosze podać namiary podeśle prace jakie wykonywała moja żona i jest grafikiem z ukończoną AE -marketing i zarządzanie uzdolniona i naprawde warto zobaczyć jakie opakowania,ulotki,ogrody oraz budynki projektowała ma doświadczenie i oko podaje adres mój : milusi30@gazeta.pl jak chce pan zobaczyc projekty prosze tylko powiedzieć żona wszystko podeśle Odpowiedz Link Zgłoś
przemoaj5 Re: Szukam osób do pracy 05.12.05, 10:21 Witam Zapraszam na strone www.ogrodytwoichmarzen.pl ogrody@ogrodytwoichmarzena.pl serdecznie pozdrawiam Przemo Jakubowski Odpowiedz Link Zgłoś
aspidistra Re: Szukam osób do pracy 02.12.05, 16:03 Jestem zainteresowana. Proszę o kontakt na maila gazetowego: aspidistra@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kinunia Re: Szukam osób do pracy 07.12.05, 17:00 Witam. Zajmuję się projektowaniem wnętrz, jeśli zachodzi potrzeba zaprojektownia również zieleni współprację ze specjalistką w tym temacie. Jestem zainteresowana Pańską propozycją. Kontakt:kinamar_79@o2.pl pozdrawiam K.Markiewicz Odpowiedz Link Zgłoś