socka2 10.07.04, 17:36 melinek, usun tez skina , bo to chyba ta sama osoba co cassio i tato ....zasmiecaja nasze forum.... pozdrawiam socka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornikuno Re: do melinka 10.07.04, 17:50 Mila Socka, nie musisz czytac: wystarczy wpisac na liste nieprzyjacoil i zaznaczyc,ze nie chcesz widziec jego postow i tyle. Zupelnie nie rozumiem jak madrzy skadinad ludzie daja sie tak prowokowac i pisac posty w takim samym tonie/jezyku jak ten osobnik.... Pozdrawiam IzaBella Odpowiedz Link
socka2 Re: do melinka 10.07.04, 18:31 akurat mojego meza ponioslo...ja nie odpowiadam takim ........ Odpowiedz Link
linn_linn Re: filtr i jeszcze raz filtr 11.07.04, 09:31 Filtr zalatwia wiele i trzeba o nim pamietac / a nawet przypominac innym /. problem jednak polega takze na tym, ze wiele osob daje sie prowokowac i odpowiada na podobnym poziomie. Kilku osob nie dodalam do listy tylko dlatego, ze po prostu im sie wymsknelo. Na dluzsza mete jednak, zamiast wydluzac liste, po prostu trzeba bedzie omijac to forum. Mysle wiec, ze w trosce o wspolne dobro nalezy podejsc do sprawy powaznie: ustawic filtr i absolutnie NIE KARMIC TROLLA!!! Odpowiedz Link
kornikuno Re: filtr i jeszcze raz filtr 11.07.04, 11:58 Dzien dobry Linn, jak widzisz to jak wolanie na puszczy, sama o tym kilkakrotnie pisalam, ale ...efekt tego niewielki a takie zachowanie tez mnie zniecheca do bywania/pisania tutaj! Licze jednak, ze ludzie sie opamietaja! Milej niedzieli IzaBella Odpowiedz Link
bartys3 Re: do melinka 10.07.04, 18:26 podpisuje sie pod ta prosba ... i usun jeszcze z laski swojej rowniez tato1 .... Odpowiedz Link
tato1 Re: do melinka 10.07.04, 18:27 skin1 napisał: > fate prima ad andar via dal forum > cambiate paese > io cambio forum ____________ ...ja cie lubie no bo gdzie znajde takiego przyglupa ktory mi poprawi samopoczucie?........ Odpowiedz Link
kornikuno Re: Melinka... 14.07.04, 15:49 ...widoczny brak...:-(((((((( widzac po ilosci postow niewyswietlanych:-) Tak sie zastanawiam...a moze Melinek zrezygnowal z tego Forum? W Netykiecie pisane jest,ze jezeli niecenzuralne wypowiedzi sa niekasowane...to Forum bedzie ..skasowane:-( Co Wy na to? ciao IzaBella Odpowiedz Link
bartys3 Re: do melinka 14.07.04, 18:17 Melinku, zrob wreszcie porzadek z tym forum ... !!!!! Odpowiedz Link