24.09.04, 12:03
Chcę poleciec z wizz do mediolanu, może ktoś mi napisac jak najtaniej dostać
się z lotniska do centrum i może jakieś adresy niedrogich hoteli?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pulzara Re: mediolan 24.09.04, 13:59
      Lotnisko jest w Orio al Serio kolo Bergamo. Z lotniska autobusem mozna sie
      dostac na dworzec w Bergamo (okolo 1 EUR) a stamtad pociagiem do Mediolanu.
      www.apt.bergamo.it/transportation%20airport.htmwww.trenitalia.it
      Tani nocleg mozesz znalezc w:
      Ostello "Piero Rotta" (AIG-HI) - Via M. Bassi, 2 –20148 MILANO

ingresso da/access from V. Salmoiraghi 1 - Periodo di apertura/Opening period
      13/1-23/12

Tel. 02-39267095 Fax 02-33000191
      web.tiscali.it/pezza/ostelli/main.html

• makda Re: mediolan 24.09.04, 14:04
        ..albo prosciej, z lotniska autobusem Autostradale albo Zani Viaggi od razu do
        Mediolanu.
        I na przyszlosc radze skorzystac z opcji "szukaj"- zarowno tutaj, jak i na
        forum Turystyka- Wlochy bylo juz mnoostwo o Wizzairze i lotniskach.
      • flora_palmieri Re: mediolan 26.09.04, 17:17
        z orio al serio jest tez autobus na milano centrale. sama nim jechalam niedawno
        (chociaz w przeciwnym kierunku..), ale niestety nie pamietam dokladnie ile
        kosztowal. wydaje mi sie, ze 7 euro. poza tym lecialam z wizzair pierwszy i
        ostatni raz. ostateczne koszty nie odbiegaja daleko od lot-u (zwlaszcza kiedy
        kupuje sie bilet na 2 tyg przed wylotem) a te wszystkie dodatkowe dojazdy
        kosztuja sporo kasy i nerwow. a na orio al serio burdel byl taki jakiego nigdy
        w zyciu nie widzialam na lotnisku (2 godziny czekania w kolejce do odprawy)
    • posso Re: mediolan 24.09.04, 21:28
      jezeli wysiadasz w milano malpensa,
      jedyna droga to podmiejscki pociag,
      kosztuje do centrum 9 euro. - malpensa express
      • makda Re: mediolan 25.09.04, 08:58
        tyle tylko, ze Wizzair lata na Orio al Serio kolo Bergamo, jak juz zaznaczono
        wczesniej :-)
        • inka.k Re: mediolan 29.09.04, 12:04
          Bilet na autobus Autostradale z Orio al Serio do Milano 5 czy 6 euro i nie
          trudno go odnaleźć,saluti
    • agnese79 Re: mediolan 29.09.04, 22:30
      witam! numerki 'sie mnie trzymaja', z bergamo do mediolanu autobus kosztuje 4,5
      euro. a co do malpensy to pociag kosztuje nie 9 a 6 euro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka