nonloso 24.09.04, 12:03 Chcę poleciec z wizz do mediolanu, może ktoś mi napisac jak najtaniej dostać się z lotniska do centrum i może jakieś adresy niedrogich hoteli? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulzara Re: mediolan 24.09.04, 13:59 Lotnisko jest w Orio al Serio kolo Bergamo. Z lotniska autobusem mozna sie dostac na dworzec w Bergamo (okolo 1 EUR) a stamtad pociagiem do Mediolanu. www.apt.bergamo.it/transportation%20airport.htmwww.trenitalia.it Tani nocleg mozesz znalezc w: Ostello "Piero Rotta" (AIG-HI) - Via M. Bassi, 2 –20148 MILANO ingresso da/access from V. Salmoiraghi 1 - Periodo di apertura/Opening period 13/1-23/12 Tel. 02-39267095 Fax 02-33000191 web.tiscali.it/pezza/ostelli/main.html Odpowiedz Link
makda Re: mediolan 24.09.04, 14:04 ..albo prosciej, z lotniska autobusem Autostradale albo Zani Viaggi od razu do Mediolanu. I na przyszlosc radze skorzystac z opcji "szukaj"- zarowno tutaj, jak i na forum Turystyka- Wlochy bylo juz mnoostwo o Wizzairze i lotniskach. Odpowiedz Link
flora_palmieri Re: mediolan 26.09.04, 17:17 z orio al serio jest tez autobus na milano centrale. sama nim jechalam niedawno (chociaz w przeciwnym kierunku..), ale niestety nie pamietam dokladnie ile kosztowal. wydaje mi sie, ze 7 euro. poza tym lecialam z wizzair pierwszy i ostatni raz. ostateczne koszty nie odbiegaja daleko od lot-u (zwlaszcza kiedy kupuje sie bilet na 2 tyg przed wylotem) a te wszystkie dodatkowe dojazdy kosztuja sporo kasy i nerwow. a na orio al serio burdel byl taki jakiego nigdy w zyciu nie widzialam na lotnisku (2 godziny czekania w kolejce do odprawy) Odpowiedz Link
posso Re: mediolan 24.09.04, 21:28 jezeli wysiadasz w milano malpensa, jedyna droga to podmiejscki pociag, kosztuje do centrum 9 euro. - malpensa express Odpowiedz Link
makda Re: mediolan 25.09.04, 08:58 tyle tylko, ze Wizzair lata na Orio al Serio kolo Bergamo, jak juz zaznaczono wczesniej :-) Odpowiedz Link
inka.k Re: mediolan 29.09.04, 12:04 Bilet na autobus Autostradale z Orio al Serio do Milano 5 czy 6 euro i nie trudno go odnaleźć,saluti Odpowiedz Link
agnese79 Re: mediolan 29.09.04, 22:30 witam! numerki 'sie mnie trzymaja', z bergamo do mediolanu autobus kosztuje 4,5 euro. a co do malpensy to pociag kosztuje nie 9 a 6 euro Odpowiedz Link