Dodaj do ulubionych

certyfikat CIC

19.01.05, 10:43
witam,

czy ktos z Was przygotowywal sie/zdal ten egzamin? a moze dysponujecie
przykladami?

bardzo bym prosila o podzielenie sie Waszym doswiadczeniem:-)
pzdR
Obserwuj wątek
    • anjazzielonego Re: certyfikat CIC 21.01.05, 21:17
      Witaj!
      Założyłam niedawno taki wątek, ale bez większego odzewu- cieszę się, że się
      odezwałaś! Zamierzam zdawać CIC3 w czerwcu, w Tarnowie. Nie mam żadnych
      konkretnych informacji, dopiero się wybieram do lektora po materiały (ponć dają
      jakieś materiały do skserowania).
      • enaka Re: certyfikat CIC 24.01.05, 11:09
        hej,
        ja na razie nie mam zamiaru zdawac tego egzaminu, ale nie wykluczam tego w
        przyszlosci, a poniewaz lubie sie przygotowywac do takich rzeczy wczesniej, to
        postanowilam juz teraz poszukac troche informacji

widzialam Twoj watek, ale w nim poruszono raczej sprawe tego, jak ten
        certyfikat jest odbierany przez pracodawcow, a mnie interesuje to, jak sie do
        niego przygotowac

w kazdym razie mam nadzieje, ze znajdzie sie jeszcze ktos, kto ma z tym wieksze
        doswiadczenie niz my;-)
        pozdrawiam
        • anjazzielonego Re: certyfikat CIC 24.01.05, 20:31
          Też liczę na to, że ktoś się odezwie. Szczerze mówiąc jestem zdziwiona, że na
          tym forum nie ma odezwu dot. tego egzaminu/ certyfikatu, bardzo liczyłam na
          podpowiedzi. Jak tylko porozmawiam z lektorką i poczytam materiały, jakie mi
          poleci, dam znać - ale to będzie nie wcześniej niż za 3 tygodnie. Na razie
          dostałam folder dot. egzaminu, trzeba napisać jakiś list/ ofertę itp. sprawy
          typowo biurowe. Szkoda, że na stronach uniw. w Perugii nie ma żadnych testów z
          lat poprzednich, są tylko bardzo ogólne informacje. Pozdrawiam!
          • enaka Re: certyfikat CIC 25.01.05, 10:52
            wlasnie! past papers z celi sa udostepnione, wiec nie rozumiem, dlaczego nie
            moga zrobic tego samego z CIC:-( nawet napisalam do nich e-maila z prosba o
            przeslanie, ale, niestety, nie odezwali sie

a moze Ty sprobujesz do nich napisac? moze nowy adres, inny decydujacy...
            • kaczucha11 Re: certyfikat CIC 30.04.05, 19:38
              czy ktos zdaje 20 czerwca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka