enaka 19.01.05, 10:43 witam, czy ktos z Was przygotowywal sie/zdal ten egzamin? a moze dysponujecie przykladami? bardzo bym prosila o podzielenie sie Waszym doswiadczeniem:-) pzdR Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjazzielonego Re: certyfikat CIC 21.01.05, 21:17 Witaj! Założyłam niedawno taki wątek, ale bez większego odzewu- cieszę się, że się odezwałaś! Zamierzam zdawać CIC3 w czerwcu, w Tarnowie. Nie mam żadnych konkretnych informacji, dopiero się wybieram do lektora po materiały (ponć dają jakieś materiały do skserowania). Odpowiedz Link
enaka Re: certyfikat CIC 24.01.05, 11:09 hej, ja na razie nie mam zamiaru zdawac tego egzaminu, ale nie wykluczam tego w przyszlosci, a poniewaz lubie sie przygotowywac do takich rzeczy wczesniej, to postanowilam juz teraz poszukac troche informacji widzialam Twoj watek, ale w nim poruszono raczej sprawe tego, jak ten certyfikat jest odbierany przez pracodawcow, a mnie interesuje to, jak sie do niego przygotowac w kazdym razie mam nadzieje, ze znajdzie sie jeszcze ktos, kto ma z tym wieksze doswiadczenie niz my;-) pozdrawiam Odpowiedz Link
anjazzielonego Re: certyfikat CIC 24.01.05, 20:31 Też liczę na to, że ktoś się odezwie. Szczerze mówiąc jestem zdziwiona, że na tym forum nie ma odezwu dot. tego egzaminu/ certyfikatu, bardzo liczyłam na podpowiedzi. Jak tylko porozmawiam z lektorką i poczytam materiały, jakie mi poleci, dam znać - ale to będzie nie wcześniej niż za 3 tygodnie. Na razie dostałam folder dot. egzaminu, trzeba napisać jakiś list/ ofertę itp. sprawy typowo biurowe. Szkoda, że na stronach uniw. w Perugii nie ma żadnych testów z lat poprzednich, są tylko bardzo ogólne informacje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
enaka Re: certyfikat CIC 25.01.05, 10:52 wlasnie! past papers z celi sa udostepnione, wiec nie rozumiem, dlaczego nie moga zrobic tego samego z CIC:-( nawet napisalam do nich e-maila z prosba o przeslanie, ale, niestety, nie odezwali sie a moze Ty sprobujesz do nich napisac? moze nowy adres, inny decydujacy... Odpowiedz Link