testardo 19.07.06, 10:38 Hej, orientujecie sie jaki jest limit papierosow ktore osoba dorosla moze wwiezc do Wloch? Chcielismy zrobic hurtowy zakup dla tescia - lokomotywy, ale nie chcemy sie narazac na niepotrzebne klopoty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
testardo Re: Papierosy 19.07.06, 11:41 Wielgachne dzieki za szybka odpowiedz. Czyli bierzemy duza walize:) Odpowiedz Link
deelaylah Re: Papierosy 19.07.06, 13:03 Rozumiem, ze lecicie samolotem. Bo jesli samochodem przez Niemcy, to nie radze tej walizy tachac.;) Odpowiedz Link
testardo Re: Papierosy 20.07.06, 08:29 Tak, tak lecimy samolotem. Do Niemiec tez wozilismy, ale od zawsze tylko po jednym wagonie na glowe. Odpowiedz Link
deelaylah Re: Papierosy 20.07.06, 10:01 Niemcy zezwalaja na zawrotna ilosc jednego wagonu na glowe.;) W pazdzierniku zaszlego roku przewiezlismy 8 wagonow, ale nigdy wiecej, za duzy stres (zwlaszcza po tym, jak siostra opisala mi swa nocna przygode z udzialem niemieckich celnikow, ktorzy zatrzymali jej samochod na terenie Niemiec i baaardzo dokladnie przeszukali... Na szczescie niczego nie znalezli;)). Tym bardziej, ze ja osobiscie nie pale, wiec w imie czego mam sie narazac?;) Odpowiedz Link