viki2lav 16.01.08, 11:14 zona dostala areszt domowy, to minimum co mogl zrobic! bleah, ale wstyd, minister sprawiedliwosci! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: dimissioni Mastella 16.01.08, 11:43 Inni powinni wstydzic sie za siebie i nic... Odpowiedz Link
viki2lav Re: dimissioni Mastella 16.01.08, 12:07 myslisz ze to spisek?, szkoda ze ucierpi na tym wszystkim rzad i wizerunek coraz slabszych Wloch. Odpowiedz Link
linn_linn Re: dimissioni Mastella 16.01.08, 12:56 Co znaczy "ucierpi na tym rzad"? Czyzbys byla jedna z niewielu osob, ktorym lezy na sercu dobro tego rzadu? Nie sadze, ale nie on jeden powinien podac sie do dymisji. Gdyby tak byl pierwszym, radosc bylaby wielka. Co do polityki i politykow, mam jak najgorsze zdanie. Przy okazji zdjecia happeningu pod tytulem "ci siamo rotti le palle": www.tgcom.mediaset.it/fotogallery/fotogallery3015.shtml Odpowiedz Link
viki2lav Re: dimissioni Mastella 17.01.08, 11:02 jakikolwiek bylby to rzad jak sie polozy to znowu wzrosnie mi rata za chalupe ;-) mam dosc! a co powiecie na szlaban dla Benedykta na rzymskiej sapienzy? Życie na poczekaniu./Przedstawienie bez próby./Ciało bez przymiarki./Głowa bez namysłu. Nie znam roli którą gram.Wiem tylko,że jest moja, niewymienna.(W.Sz) Odpowiedz Link
linn_linn Re: dimissioni Mastella 17.01.08, 11:14 Na to i inne ewentualne pytania na temat polityki / dodam, ze nie tylko / odpowiem slowami Ennio Flaiano: "La situazione politica in Italia è grave ma non è seria". Zawsze altualne. Niestety. Odpowiedz Link
enaka Re: dimissioni Mastella 17.01.08, 13:34 viki2lav napisała: > a co powiecie na szlaban dla Benedykta na rzymskiej sapienzy? 0,04% społeczności wypowiada się za 100%. To się nazywa demokracja! Ciekawe, jakie byłyby komentarze, gdyby chodziło o przywódcę innej religii, np. Dalajlamę. Odpowiedz Link
linn_linn Re: dimissioni Mastella 26.01.08, 16:35 "Prodi se ne andato, Berlusconi ancora non è arrivato, godiamoci quel momento magico". Z rysynku satyrycznego, nie pamietam dziennika... Odpowiedz Link