biancaneve1 31.07.08, 13:41 Ogladacie na canale 5? Czesto kandydatkami na veliny sa nasze rodaczki i sa tragiczne. Wszystkie to straszne tipsiary, za borsukiem na glowie, pozbawione klasy. Wstydze sie za nie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki2lav Re: Veline :) 31.07.08, 22:51 prowadzacy tez nie reprezentuje soba wiele, w "striscia" to mu chyba ktos teksty pisze bo tu jest beznadziejny! Odpowiedz Link
sonic84 Re: Veline :) 02.08.08, 23:15 Oglądałam parę odcinków i moim zdaniem 90% kandydatek to niezgrabne i niegrzeszące urodą ani wdziękiem dziewczyny (o ile wszystkie były dziewczynami-w paru przypadkach miałam wątpliwości co co ich prawdziwej płci :D).Szkoda,że najładniejsze dziewczyny ,niekoniecznie włoskiego pochodzenia, zwykle nie są wybierane gdy w jury przeważają zawistne włoszki.. Odpowiedz Link
makelovenotfashion Re: Veline :) 23.09.08, 15:32 ale pierdzielicie. niby te dwie co wygraly sa brzysze od tych niedocenionych pieknosci "niekoniecznie wloskiego pochodzenia"? :DDDDDDDDD Odpowiedz Link
sonic84 Re: Veline :) 29.09.08, 16:22 Cóż gusta są różne ale moim zdaniem wybrano jednak dziewczyny o -delikatnie mówiąc -banalnej urodzie (przeraża mnie zwłaszcza ta tleniona brunetka brrr),wprawdzie szczupłe ale nie wyróżniające się specjalną figurą.Być może wysoka,zgrabna dziewczyna o regularnych rysach twarzy,dobrej prezencji i elegancji (a były takowe..)za bardzo drażniłaby przeciętnego,włoskiego widza płci "pięknej" (w tym przypadku cudzysłów jest jak najbardziej na miejscu). Odpowiedz Link