bachatka 22.11.03, 20:25 Czy znacie jakies godne polecenia kursy polskiego w ktorych uczestnicza/-yli Wasi bliscy lub znajomi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlam1 Re: Kursy polskiego 22.11.03, 22:45 Slyszalam,ze w niektorych centrach jezykowych mysla o j.polskim,ale kiedy go wprowadza to nie wiem.Ja swojemu mezusiowi zafundowalam ksiazke(kupilam w Polsce)"Polish in 4 weeks" z plyta CD na razie moj kochany jej sie przyglada.Ale najwazniejsze,ze on chce sie nauczyc polskiego i dzielnie powtarza za mna slowka. Odpowiedz Link
klojo Re: Kursy polskiego 23.11.03, 13:08 nie znam nikogo ktoby tam uczeszczal, ale wiem ze jest w Gandawie : www.pcvo-gent.net/nieuw/henleykaai/cursusdetail.php?linker=T.16 pozdrowka! Odpowiedz Link
chanelek Re: Kursy polskiego 23.11.03, 14:38 taka szkola jest napewno w Hasselt, slyszalam o niej od innych polek , ktorych mezowie zdecydowali sie na nauke j.polskiego , podaje adres i polecam www.pcmt.be pozdrawiam Chanelek Odpowiedz Link
pszemcio Re: Kursy polskiego 25.11.03, 10:29 Jest kurs polskiego w Instytucie Marie Haps, rue d'Arlon. Ale tylko raz w tygodniu i tylko na trzech poziomach Odpowiedz Link
bayah Re: Kursy polskiego 25.11.03, 12:35 A skad o nim wiesz? Tak pytam z babskiej ciekawosci... Odpowiedz Link
pszemcio Re: Kursy polskiego 25.11.03, 15:24 bayah napisała: > A skad o nim wiesz? Tak pytam z babskiej ciekawosci... zone zapisalem i chodzila dopoki nie skonczyly sie poziomy. W Brukseli powyzej tego 3go poziomu nic nie dalo sie znalezc, wiec zapisala sie na szwedzki ;) pozdr Odpowiedz Link
anschrijvers1 Re: Kursy polskiego 26.11.03, 16:15 De beste oplossing: 1 maand/drie weken zomerkursus Pools (szkola letnia) aan een universiteiten in Polen. Ik heb er gevolgd in Krakow en Lodz. Vooral Lodz kan ik aanraden. Odpowiedz Link
bachatka Re: Kursy polskiego 26.11.03, 19:16 Bedankt voor een tip. Je heb gelijk maar... niet iederen kan zich een vacantie van 3 weken permiteren, en 1 week is zeker en vast te kort. Dus een kursus Pools in Belgie, en dan nog beter niet te intesief. Groetjes. Odpowiedz Link
kochampolska Re: Kursy polskiego 05.12.03, 19:49 Hebben die soms een Internet site? z góry dziękuję Odpowiedz Link
ola4444 Re: Kursy polskiego 28.11.03, 10:30 A ja znam kogos z przygotowaniem pedagogicznym i polonistycznym, kto moglby byc zainteresowany lekcjami indywidualnymi. pozdr Ola Odpowiedz Link
kochampolska Re: Kursy polskiego 05.12.03, 19:45 Gdzie mieszka? Jeśli w Brukseli być może tym interesuję się.Wiesz ile to kosztuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ola4444 Re: Kursy polskiego 08.12.03, 09:14 Mieszka w Brx; a co do ceny, to mysle, ze kwestia negocjacji. Jakbys potrzebowal(a) maila/tel. do niej, daj znac na priva (ola4444@gazeta.pl). Pozdrawiam Ola kochampolska napisał: > Gdzie mieszka? Jeśli w Brukseli być może tym interesuję się.Wiesz ile to > kosztuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link
swist33 Re: Kursy polskiego 01.02.04, 15:40 Szukamy chetnych na konwersacje z jezyka polskiego w Liège.Ceny przystepne Odpowiedz Link