21.07.06, 04:11
Kolejna osoba do weryfikacji smile
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Bosheee ile jeszcze??? 21.07.06, 07:25
      Tadzio czyzbysmy mieli dojsc do 4000???
      Nicka se wrzuccie w wyszukiwarke i po sprawie,a jak nie to maila napisal tak
      jak ja do Sltfa,ktory i tak nie odpisal i dobrzebig_grin
    • zbuntowany8aniol Niestety o Aldonie401 nic nie ma w wyszukiwarce. 21.07.06, 08:16
      Zapewne to jest nowiuska osoba.

Czy ja mam znow pisac maile sluzbowe?A niech Wam bedzie,od brudnych robot
      znalezliscie se mnie,no juz napisane bedziebig_grin
      • zbuntowany8aniol Juz poszlo.Ciekawe czy odpisze na wiazanke 21.07.06, 08:20
        ciezkich pytanbig_grin
      • tadeuszx A wiec znowu wielka niewiadoma? 21.07.06, 14:01
        A moze ktos zna i zareczy za nią? A moze najpierw poprosic ja, o zarejestrowanie
        sie na forum i zrobienie wizytowki? Juz cos tak ciut, ciut, bedzie mozna sie o
        niej dowiedziec?
        • zbuntowany8aniol Ja nie znam. 21.07.06, 14:11
          Wyslalam maila i mam nadzieje,ze nie bedzie z tego drakismile)

PS.Co zlego to nie jawink
        • cuski Tadeusz 22.07.06, 02:35
          A jak ta Aldona nie umie zrobic sobie wizytowki,
          to mialbys cierpliwosc jej wszystko tlumaczyc ? smile
    • zbuntowany8aniol Juz dostalam odpowiedz od Aldony. 21.07.06, 16:40
      Tyle moge powiedziec,ze najlepiej bedzie jak sam Admin sie zainteresuje troszku.
      Acha i niech nie bedzie taki nieufny,bo przed wszystkim sie nie uchronimy.

PS.Ja od dzis bede sie wypowiadac,tylko i wylacznie jesli dana osoba pisze na
      roznych forach.Tyle z mojej strony w tym temacie.
      • tadeuszx Re: Juz dostalam odpowiedz od Aldony. 21.07.06, 16:53
        zbuntowany8aniol napisała:
        > PS.Ja od dzis bede sie wypowiadac,tylko i wylacznie jesli dana osoba pisze na
        > roznych forach.Tyle z mojej strony w tym temacie.
        ------> Ho ho ho i zaś się wymądrza ta mysza i straszy ludzi... sad
        • zbuntowany8aniol Nie strasze,mowie powaznie. 21.07.06, 21:47
          Nie bede sie wystawiac,ja nie na wystawiewink
          • tadeuszx Dobra! Dooooobra, sama sie prosisz zebym 21.07.06, 22:14
            naskarzyl Tomkowi! Ze unikasz odpowiedzialnosci! O! Powiem, wlasnie ze powiem!
            smile)
      • cuski Aniol 22.07.06, 02:40
        I kto na tym forum jest nieufny ???
        Admin, ktoremu zarzuca sie, ze nikogo nie sprawdza,
        czy moderatorka, ktora wszedzie weszy ???

PS. Potraktuj tego posta tylko i wylacznie jako kontre
        do Twojego powyzszego uszczypliwego komentarza.
        • zbuntowany8aniol Wiesz co,a zreszta mysl co chcesz,rob co chcesz 22.07.06, 15:12
          a mnie daj swiety spokoj.

PS.Jestem nieufana i mam do tego pelne podstawy,wiec sie nie dziw.
          Jak Ci sie nie podoba,to zmien moderatora.Przecie dwa maile,do Ciebie napisalam
          w tej sprawie,a Ty dalej mnie trzymasz przy tej "funkcji".Ale jak sam to
          okresliles "nie mam takiego zamiaru"...wiec co musze zrobic,zebys mnie zwolnil?
          Kuzwa przecie mi na tym nie zalezy,cholera no wez choc raz uszanuj moja prosbe
          i nie mecz mnie czytaniem tych usunietych postow.
          • tadeuszx Tooooomuś, Ty męczysz Aniola??? 22.07.06, 15:23
            > Kuzwa przecie mi na tym nie zalezy,cholera no wez choc raz uszanuj moja prosbe
            > i nie mecz mnie czytaniem tych usunietych postow.
            ----------> Hyyyyyyyh!!! Aaaaaaaanioł!! Ty grzeszniku jeden!! W jednym zdaniu
            dwa przeklenstwa (kuzwa i cholera) i to na Tomka???
            • zbuntowany8aniol Tadzio,tak mecze sie rozumiesz??Mecze sie... 22.07.06, 15:30
              ...od dluzszego czasu,ale nikt tego nie widzi,bo i po co?Wszyscy mysla,ze ta
              funkcja to jest taka okey,a guzik.Trz byc obiektywnym,a ja ponoc nie
              jestem.Okey,nie jestem i juz masz Tomek Twoja racja.Zawsze chcesz miec racje i
              miej,ale mnie juz wiecej nie mecz,bo ja Ci nie zawinilam i nie musisz
              wszystkich zlosci w ten sposob wylewac na mnie.
              • cuski Aniol 23.07.06, 00:56
                Jak Cie meczy ta funkcja, to wcale nie musisz jej sprawowac. Kiedys moze
                bym Cie namawial, zebys jej nie odrzucala, ale teraz mnie to "rypka".

PS. To tylko internet... kuzwa nic nie warty internet !
                • zbuntowany8aniol Re: Aniol 23.07.06, 13:57
                  Okey,juz nie wazne.Narazie niech jest jak jest.
            • cuski Tak Tadeusz ! 23.07.06, 00:50
              Ja kuzwa wszystkich mecze - i niech to bedzie jasne i zrozumiale
              dla kazdego uzytkownika tego forum.

PS. 1 Tylko Anioly moga byc swiete.

PS. 2 Zaczynaja mi sie powoli ukladac pewne puzzle,
              ktore kiedys podarowala mi moja dziewczyna, gdy jeszcze czytala nasze forum.
          • aldona401 Re: Wiesz co,a zreszta mysl co chcesz,rob co chce 22.07.06, 15:43
            nie wiem o co ta wojna, ale jesli jestem zagrozeniem dla tego forum to juz nie
            tu nie ma. A moja rada jest taka. Net to nie realne zycie, a jesli ktos chce
            byc usuniety z czatu lub forum na wlasne zyczenie to po prostu nie wchodzi i po
            sprawie. Czekanie na "wywalenie" to pretekst, zeby pozniej robic z siebie
            meczennika i ofiare. Polecam wiecej luzu na necie. Takie "stanowiska" jak
            moderator czy op sa potrzebne, zeby pozostali mogli sie dobrze i spokojnie
            bawic czy dyskutowac, bez wulgaryzmow i spamerow. Z chwila, kiedy zaczynaja
            dawac poczucie wladzy i wyzszosci nad reszta cala zabawa robi sie zalosna. Sory
            ze to pisze, nie mam prawa do oceniania innych. Czasem warto zastanowic sie czy
            jest to forum dla kilku osob, o ktorych i tak nic nie wiecie, poza tym co sami
            Wam powiedzieli, czy miejsce gdzie mozna zapomniec o problemach dnia, pogadac a
            czasem zwyczajnie zabic nude. Moim skromnym zdaniem przepychanki
            miedzy "wladza" powininny znalezc sie w mailach a nie na forum publicznym. A
            terz pozwolcie, ze wykasuje swoj profil. Pozory myla. Nie dawajcie glowy za
            tych, ktorzy juz tu sa i nie robcie z nowych szpiegow i przestepcow. Tak sie
            poczulam. Pozdrawiam.
            • cuski Aldona 23.07.06, 00:58
              Podpisuje sie pod kazdym slowem, ktore napisalas w powyzszym poscie.
            • zbuntowany8aniol Aldona,dzis moge powiedziec,zes spoko... 31.07.06, 17:52
              ...potraktuj tego maila co wtedy dostalas jako pewien test z mojej strony:]
              Jeszcze raz przepraszam...fajnie ze jestessmile))))))))))))
              • aldona401 Re: Aldona,dzis moge powiedziec,zes spoko... 31.07.06, 18:12
                rozumiem i nie mam Ci tego za zle. Pewnie, ze lepiej obracac sie wsrod
                normalnych ludzi niz oszolomow. Tylko to kto kim jest, wychodzi niestety w
                praniu.
                • zbuntowany8aniol Re: Aldona,dzis moge powiedziec,zes spoko... 31.07.06, 18:52
                  Wierze i masz racje....ale poki co jestes bez zastrzezen...koniec testa z mojej
                  stronysmile))Pozdrawiamsmile
          • cuski Posluchaj Aniele ! 23.07.06, 00:46
            Zapewne zauwazylas, ze admin zmienil sie od pewnego czasu... juz nikomu nie
            nadskakuje i nikogo o nic nie prosi... zatem to Ty powinnas sie zdecydowac
            czego tak naprawde chcesz, bo w jednym poscie piszesz, ze nie jestes juz
            moderatorem, jednak usuniete watki na forum mowia co innego.

PS. 1 Pamietam, ze zalozylem na forum watek, w ktorym prosilem uzytkownikow
            o okreslenie sie, ale najwidoczniej niektorzy nie chca tego zrobic i caly czas
            balansuja miedzy mlotem, a kowadlem. Ja naprawde nikogo nie bede blagal,
            zeby tutaj pisal lub moderowal to forum, bo jak napisalem juz kiedys,
            od pewnego czasu zaczelo mi zwisac i powiewac. Powiem Wam tylko tyle,
            ze mniej zlego wyrzadzily mi moje kochane trolle, niz... a zreszta,
            po co ja to do cholery wszystko pisze ?!

PS. 2 Achaaa... Aniol decyzja nalezy do Ciebie... po prostu powiedz otwarcie,
            ze nie chcesz lub chcesz dalej pelnic funkcje moderatorka, a admin
            bez mrugniecia okiem spelni Twoje zyczenie.
    • jozek_cork cuski 21.07.06, 22:19
      uwazam ze nalezy przyjac, ewentualnej korekty dokonac pozniej, pozdrawiam
      • cuski Jozek 22.07.06, 02:42
        Chyba przyjme te Aldonke, bo zaraz kolejna osoba zarzuci mi, zem nieufny.
    • aldona401 Re: Aldona401 22.07.06, 04:59
      Witam wszystkich serdecznie!
      Adminowi dziekuje za zaufanie i zaproszenie do wspolnego "stolu". Pisalam juz w
      mailu, ze kazdy nick na necie jest jedna wielka niewiadoma. Zeby poznac
      czlowieka, nie wystarczy nawet 100 postow i wizytowka. Ile to razu w realu
      zdazylo nam sie zawiesc na kims z pozoru bliskim i znanym a co dopiero tu,
      gdzie kazdy pisze to co chce, zeby o nim myslano. Dla mnie slowo "przyjazn"
      znaczy dosc wiele i nie naduzywam go na necie. Tu chce sie pobawic, pogadac,
      wymienic poglady. Zaraz ide do pracy, wiec odezwe sie juz wieczorem. Do
      Tadeusza: z wizytowka poradze sobie. Spokojnie. A jak nie, zglosze sie o pomoc
      do Ciebie a nie Cuskiego haha. Pozdrawiam wszystkich.
      • tadeuszx Znakomicie. Poki co, alkoholu nie stawiam, 22.07.06, 09:04
        ponieważ nie wiem, czy nowa Foremka jest pełnoletnia. Niestety od podrywnej
        nawijki tez sie musze powstrzymac, ze wzgledow j.w. Jezeli ktos mi zarzuci, że
        przeciez Aldona pisze o pracy, odpowiem, ze malolaty teraz tez pracuja np. przy
        roznoszeniu gazet, reklam itp. Z wizytówką oczywiscie pomogę, dziękując za
        wyróznienie i zaufanie. Co do postow, byc moze 100 to za malo, ja pisalem o 500.
        Z autopsji znam dwa przypadki osob o płci innej niz podali przy zakładaniu konta
        i utrzymywali, że są mezczyznami, zas po analizie kilkudziesieciu postow,
        okazalo sie, ze osoba zapewne przez nieuwage, kilka razy uzyla żeńskiej formy
        czasownikow w odniesieniu do siebie. Stąd twierdzę, że tylko osoba cierpiaca na
        schizofreniczną forme rozdwojenia jaźni, jest zdolna na dłuższa metę ukryc
        (pisząc tyle postów) swoje cechy charakteru.
      • cuski Aldona401 napisała: 22.07.06, 12:05
        Aldona401 napisała:
        - Zeby poznac czlowieka, nie wystarczy nawet 100 postow i wizytowka.

Zgadzam sie z Toba w zupelnosci.
        • tadeuszx A ja sie z wami nie zgadzam! 22.07.06, 15:27
          Trzeba 500 postow zeby (nie) poznać czlowieka np. tadeuszax! Aha i co wy na to?
          Hihihihi....
          • cuski Tadeusz 23.07.06, 00:59
            Cooo ???
            Bedziem sie licytowac ??? smile))
      • kiki-sriki Re: Aldona401 22.07.06, 16:06
        aldona !! podobasz mi sie coraz bardziej (bez zadnych podtekstow hihih) mam
        namysli to.. ze podoba mi sie to co piszesz!!! i sie pod tym podpisuje
        • cuski Widze, ze... 23.07.06, 01:00
          Widze, ze nie tylko ja podpisalem sie pod slowami Aldony smile
          • tadeuszx Hmmm, cos tu niewyraznie... 23.07.06, 11:27
            Może by tak naskarżyć Tomkowej dziewczynie... hmm?
            • cuski Tadeusz 24.07.06, 03:21
              Niewyraznie ?
              Dlaczego ? smile
          • kiki-sriki Re: Widze, ze... 23.07.06, 11:32
            tak jest panie szefiesmile) Aldona mysli podobnie jak ja tylko ja nie umiem tego
            ubrac tak ladnie w slowa jak onasmile
            • tadeuszx Widze, ze... i na Kiki trzeba by naskarzyć;) 23.07.06, 17:24
              Ohoho, co tu się za podrywy Tomka porobiły... A chłop niedługo już i ojcem
              zostanie... ech kobitki, kobitki...wink)
              • kiki-sriki Re: Widze, ze... i na Kiki trzeba by naskarzyć;) 23.07.06, 17:51
                ze co ze jak? gdzie ty tu podryw widzisz? he? ja ci naskarze osz ty ... ty...
                ja sie z toba policzesmile)))
                • tadeuszx Dobra Kiki, policz ze mną... 23.07.06, 17:56
                  ...a do ilu doliczymy?wink)
                  • kiki-sriki licze sie z toba:)) 23.07.06, 18:01
                    i z twoim zdaniem hihihihsmile))
                    • tadeuszx Eeeee tam Kiki, lepiej zartować, posmiać sie 23.07.06, 20:34
                      na forum... O, wiesz co? A liczyć to najlepiej kasę w realu!smile) Taką grubą kasę,
                      to jest satysfakcja, no nie?
                      • kiki-sriki umiesz liczyc! 23.07.06, 20:49
                        tadziu przeciez ja ciagle zartuje! nie zauwazyles tego? a na kase to licze co
                        srode i co sobotesmile))
                        • zbuntowany8aniol Kiki,to Ty dobra wyplate dostajesz skoro,az 23.07.06, 20:56
                          dwa razy liczysz na niabig_grin
                          • kiki-sriki Re: Kiki,to Ty dobra wyplate dostajesz skoro,az 23.07.06, 22:08
                            heheh co srode i co sobote kupuje los duzego lotkasmile) tak o to licze na kase
                            ale jakos tej kasy nie widac!! ale mi babcia z kart wrozy ze bede jeszcze
                            bogatasmile
                            • cuski Kiki 24.07.06, 03:25
                              Podoba mi sie Twoja sygnaturka smile
                              • kiki-sriki Re: Kiki 24.07.06, 09:02
                                mi tez sie podobasmile) jest taka zyciowa co nie?
                                • cuski Re: Kiki 24.07.06, 11:38
                                  Zgadza sie smile
                        • tadeuszx Oj Kiki... kurna, wstyd sie przyznać, ale nie! 23.07.06, 21:10
                          No rozumiesz, nie zauważyłem że żartujesz... ?? Nieee no, taka poważna
                          dziewczyna?? wink)
                        • cuski Umiesz liczyc ? 24.07.06, 03:24
                          Licz na siebie wink
                          • tadeuszx Re: Umiesz liczyc ? 26.07.06, 10:32
                            kalkulatorem?
                            • cuski Re: Umiesz liczyc ? 26.07.06, 11:36
                              Glowa wink
                              • tadeuszx Eno, nie opłaca się angażować głów do tak 26.07.06, 13:53
                                marnego celu jak liczenie. Ja tak robię: dużą głową kombinuję, jak tej małej dać
                                konkretne zatrudnieniawink)
                                • cuski He he he... 27.07.06, 03:10
                                  He he he...
              • cuski Tadeusz 24.07.06, 03:22
                Ja przeciez nikogo nie podrywam smile
                • kiki-sriki cuski 24.07.06, 09:02
                  ty nie! ale podobno to ja cie podrywam hihihi
                  • tadeuszx Re: cuski 24.07.06, 10:26
                    A mnie podobno wolno tak sobie pomyśleć!wink I naskarżyć na Was obu do dziewczyny
                    Cuskiego! O! smile)))))))
                    • kiki-sriki Re: cuski 24.07.06, 10:38
                      skarz skarz!! ja sie nie boje hihihi ja mam czyste sumieniesmile))
                      • cuski Ja tez :) 24.07.06, 11:40
                        Ja tez smile
                        • kiki-sriki tadziu 24.07.06, 12:43
                          hmmm z tego co slyszalam ze specjalista od podrywania to jest TY!! hihihi
                      • tadeuszx A ja mam brudne! Bo kurna musiałem pogrzebać 24.07.06, 18:09
                        w tym poldku, żeby przegląd zrobić. Kawałek przewodu paliwowego wymienić, bo
                        ciekło i mógł Tadzio już tu na ziemi, zaliczyć te ognie piekielne. Byłem pod
                        prysznicem łysinę wypucowałem a to sumienie dalej brudne... Kurna (to
                        zawłaszczyłem od Cuskiego).. trzeba przestać myśleć o tej Kiki i o tej Aldonie,
                        i o tej Adrianie, jamace i Gosi. No tak, ale wtedy bede myslał o Aniole i Adze i
                        Zetce i... dość tego!!! Koniec. Nie myśle o ... wiecie o czymsmile))
                        • cuski Tadeusz 25.07.06, 03:38
                          Ty lepiej o Twojej Zosi pomysl wink
                          • tadeuszx Chłoooooopie, wiesz ile ja lat o niej myślałem?? 25.07.06, 15:32
                            Uuuuuuu-u, aż za dużo. Wystarczy tego dobrego. Teraz trzeba myśleć o sobie... w
                            kontekście innychwink)
                            • cuski He he he... 26.07.06, 03:16
                              He he he...
    • tadeuszx Tomasz, Aldona401 jest w porządku nie? 31.07.06, 17:05
      Może byś ją dał Myszy do pomocy? Mysza idzie na pielgrzymkę, to tu braknie kogos?
      • zbuntowany8aniol Nio ide...jedno male pytanie skad Tadziu wiesz,ze. 31.07.06, 18:46
        ...ide???

PS.Idzie Mysza,a Aniol zostajewink)))
        • cuski Przeciez Mysza i Aniol, to jedno i to samo :) 01.08.06, 02:27
          Przeciez Mysza i Aniol, to jedno i to samo smile
          • zbuntowany8aniol Zgadza sie,to to samo dziewcze:))))) 01.08.06, 10:13
            No Mysz idzie,a Aniol bedzie latal z ta roznicasmile))
            • tadeuszx Anioł, a coś bliżej nam powiedz o tej pilgrzymce 01.08.06, 21:14
              Skąd idziecie, dokąd, kiedy. Kto organizuje... może sie Tadzio przyłączy?
              • zbuntowany8aniol Hmmm,trasa owiana jest tajemnica z przyczyn 01.08.06, 22:53
                zaleznych odemniewink)To znaczy znam trase(ale tak jakbym jej nie znala),ale dla
                bezpieczenstwa jej nie podam.
                A tak calkiem serio to z Wawelu idemy do Czestochowy,po polach,lakach...a ja se
                ide w drugim czlonie Srodmiescie w takiej jednej przesympatycznej grupie z
                takim przekochanym ksiedzem przewodnikiem co za niespodzianke daje zamiast
                cukierkow 15 minut milczeniasmile))

PS.Nie wytrzymalbys..ja jak dozyje to juz piaty raz pojdesmile))
                • tadeuszx Pewnie, że nie wytrzymałbym! Gdybym widział 02.08.06, 10:13
                  jak on was, młode dziewczyny podrywa! Skubaniec jeden! wink))
                  • zbuntowany8aniol Re: Pewnie, że nie wytrzymałbym! Gdybym widział 02.08.06, 18:58
                    smile)))))))))))))))))))))))))))))))
                    • tadeuszx Re: Pewnie, że nie wytrzymałbym! Gdybym widział 02.08.06, 22:07
                      O widzicie, widzicie jak się Mysza cieszy??
                      • zbuntowany8aniol No co?? 03.08.06, 16:05
                        Nie wolnoooooooooooo??
                        Wkoncu zasluzylam se,to sie cieszewink)))))))))))))))))))))))))))
                        • tadeuszx Księdza podrywać nie wolno! I nie wolno 03.08.06, 16:16
                          tylko szybko, dawac się jemu poderwać!wink))
                          • zbuntowany8aniol Echh Tadzio... 03.08.06, 19:32
                            Marzenia scietej glowywink)
      • cuski Tadeusz 01.08.06, 02:26
        Aldona jest w porzadku, ale na funkcje kolejnego moderatora forum
        mam innego kandydata - osobe, ktora jest na tym forum dluzej
        i w miare regularnie pisze wink

PS. Niewykluczone, ze w przyszlosci i Aldona bedzie zbierac opiernicz,
        za wyciete watki i posty wink
        • zbuntowany8aniol Nom wreszcie nie bede sama opierniczana;))) 01.08.06, 10:15
          Hihihi
    • tadeuszx Aldona401 03.08.06, 08:57
      A wiesz, że na czata Chicago trzeba mieć stałego nicka? Podobno "tymczasów", to
      bot wywala, zanim cokolwiek napiszą?!
      • kiki-sriki Re: Aldona401 03.08.06, 09:00
        nie prawda nie wywala ale mile widziane sa stale nickismile)
      • aldona401 Re: Aldona401 03.08.06, 13:21
        dlatego tez przechodze obok pokoju i nie otwieram drzwi. Nie tesknie za kopem
        od opa czy bota hahaha))))
        • cuski :) 03.08.06, 13:41
          smile
    • tadeuszx Aldonko 401 - gdzie mieszkasz? 04.08.06, 19:45
      Powiedz Tadziowi najlepiej szeptem. Żeby ci inni nie podsłuchali i się przed
      Tadziem do Ciebie nie...
      • zbuntowany8aniol Nie... 04.08.06, 20:35
        ..dobierali;DDDD

PS.Sorry nie moglam sie powstrzymac...mam dobry humor<hopsa>,hihihih
        • tadeuszx Anioł, a Ty jeszcze i tu podsłuchujesz? :)) 04.08.06, 22:52
          I podpowiadasz Aldonie? O Ty Aniole jeden, Zaraz będę głaskał!wink)
          • zbuntowany8aniol Kogo?? 05.08.06, 16:17
            Aldone??
            A masz moje pozwolenie,heheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka