zbuntowany8aniol Bosheee ile jeszcze??? 21.07.06, 07:25 Tadzio czyzbysmy mieli dojsc do 4000??? Nicka se wrzuccie w wyszukiwarke i po sprawie,a jak nie to maila napisal tak jak ja do Sltfa,ktory i tak nie odpisal i dobrze Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Niestety o Aldonie401 nic nie ma w wyszukiwarce. 21.07.06, 08:16 Zapewne to jest nowiuska osoba. Czy ja mam znow pisac maile sluzbowe?A niech Wam bedzie,od brudnych robot znalezliscie se mnie,no juz napisane bedzie Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz poszlo.Ciekawe czy odpisze na wiazanke 21.07.06, 08:20 ciezkich pytan Odpowiedz Link
tadeuszx A wiec znowu wielka niewiadoma? 21.07.06, 14:01 A moze ktos zna i zareczy za nią? A moze najpierw poprosic ja, o zarejestrowanie sie na forum i zrobienie wizytowki? Juz cos tak ciut, ciut, bedzie mozna sie o niej dowiedziec? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja nie znam. 21.07.06, 14:11 Wyslalam maila i mam nadzieje,ze nie bedzie z tego draki) PS.Co zlego to nie ja Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.07.06, 02:35 A jak ta Aldona nie umie zrobic sobie wizytowki, to mialbys cierpliwosc jej wszystko tlumaczyc ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz dostalam odpowiedz od Aldony. 21.07.06, 16:40 Tyle moge powiedziec,ze najlepiej bedzie jak sam Admin sie zainteresuje troszku. Acha i niech nie bedzie taki nieufny,bo przed wszystkim sie nie uchronimy. PS.Ja od dzis bede sie wypowiadac,tylko i wylacznie jesli dana osoba pisze na roznych forach.Tyle z mojej strony w tym temacie. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Juz dostalam odpowiedz od Aldony. 21.07.06, 16:53 zbuntowany8aniol napisała: > PS.Ja od dzis bede sie wypowiadac,tylko i wylacznie jesli dana osoba pisze na > roznych forach.Tyle z mojej strony w tym temacie. ------> Ho ho ho i zaś się wymądrza ta mysza i straszy ludzi... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie strasze,mowie powaznie. 21.07.06, 21:47 Nie bede sie wystawiac,ja nie na wystawie Odpowiedz Link
tadeuszx Dobra! Dooooobra, sama sie prosisz zebym 21.07.06, 22:14 naskarzyl Tomkowi! Ze unikasz odpowiedzialnosci! O! Powiem, wlasnie ze powiem! ) Odpowiedz Link
cuski Aniol 22.07.06, 02:40 I kto na tym forum jest nieufny ??? Admin, ktoremu zarzuca sie, ze nikogo nie sprawdza, czy moderatorka, ktora wszedzie weszy ??? PS. Potraktuj tego posta tylko i wylacznie jako kontre do Twojego powyzszego uszczypliwego komentarza. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiesz co,a zreszta mysl co chcesz,rob co chcesz 22.07.06, 15:12 a mnie daj swiety spokoj. PS.Jestem nieufana i mam do tego pelne podstawy,wiec sie nie dziw. Jak Ci sie nie podoba,to zmien moderatora.Przecie dwa maile,do Ciebie napisalam w tej sprawie,a Ty dalej mnie trzymasz przy tej "funkcji".Ale jak sam to okresliles "nie mam takiego zamiaru"...wiec co musze zrobic,zebys mnie zwolnil? Kuzwa przecie mi na tym nie zalezy,cholera no wez choc raz uszanuj moja prosbe i nie mecz mnie czytaniem tych usunietych postow. Odpowiedz Link
tadeuszx Tooooomuś, Ty męczysz Aniola??? 22.07.06, 15:23 > Kuzwa przecie mi na tym nie zalezy,cholera no wez choc raz uszanuj moja prosbe > i nie mecz mnie czytaniem tych usunietych postow. ----------> Hyyyyyyyh!!! Aaaaaaaanioł!! Ty grzeszniku jeden!! W jednym zdaniu dwa przeklenstwa (kuzwa i cholera) i to na Tomka??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,tak mecze sie rozumiesz??Mecze sie... 22.07.06, 15:30 ...od dluzszego czasu,ale nikt tego nie widzi,bo i po co?Wszyscy mysla,ze ta funkcja to jest taka okey,a guzik.Trz byc obiektywnym,a ja ponoc nie jestem.Okey,nie jestem i juz masz Tomek Twoja racja.Zawsze chcesz miec racje i miej,ale mnie juz wiecej nie mecz,bo ja Ci nie zawinilam i nie musisz wszystkich zlosci w ten sposob wylewac na mnie. Odpowiedz Link
cuski Aniol 23.07.06, 00:56 Jak Cie meczy ta funkcja, to wcale nie musisz jej sprawowac. Kiedys moze bym Cie namawial, zebys jej nie odrzucala, ale teraz mnie to "rypka". PS. To tylko internet... kuzwa nic nie warty internet ! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Aniol 23.07.06, 13:57 Okey,juz nie wazne.Narazie niech jest jak jest. Odpowiedz Link
cuski Tak Tadeusz ! 23.07.06, 00:50 Ja kuzwa wszystkich mecze - i niech to bedzie jasne i zrozumiale dla kazdego uzytkownika tego forum. PS. 1 Tylko Anioly moga byc swiete. PS. 2 Zaczynaja mi sie powoli ukladac pewne puzzle, ktore kiedys podarowala mi moja dziewczyna, gdy jeszcze czytala nasze forum. Odpowiedz Link
aldona401 Re: Wiesz co,a zreszta mysl co chcesz,rob co chce 22.07.06, 15:43 nie wiem o co ta wojna, ale jesli jestem zagrozeniem dla tego forum to juz nie tu nie ma. A moja rada jest taka. Net to nie realne zycie, a jesli ktos chce byc usuniety z czatu lub forum na wlasne zyczenie to po prostu nie wchodzi i po sprawie. Czekanie na "wywalenie" to pretekst, zeby pozniej robic z siebie meczennika i ofiare. Polecam wiecej luzu na necie. Takie "stanowiska" jak moderator czy op sa potrzebne, zeby pozostali mogli sie dobrze i spokojnie bawic czy dyskutowac, bez wulgaryzmow i spamerow. Z chwila, kiedy zaczynaja dawac poczucie wladzy i wyzszosci nad reszta cala zabawa robi sie zalosna. Sory ze to pisze, nie mam prawa do oceniania innych. Czasem warto zastanowic sie czy jest to forum dla kilku osob, o ktorych i tak nic nie wiecie, poza tym co sami Wam powiedzieli, czy miejsce gdzie mozna zapomniec o problemach dnia, pogadac a czasem zwyczajnie zabic nude. Moim skromnym zdaniem przepychanki miedzy "wladza" powininny znalezc sie w mailach a nie na forum publicznym. A terz pozwolcie, ze wykasuje swoj profil. Pozory myla. Nie dawajcie glowy za tych, ktorzy juz tu sa i nie robcie z nowych szpiegow i przestepcow. Tak sie poczulam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
cuski Aldona 23.07.06, 00:58 Podpisuje sie pod kazdym slowem, ktore napisalas w powyzszym poscie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Aldona,dzis moge powiedziec,zes spoko... 31.07.06, 17:52 ...potraktuj tego maila co wtedy dostalas jako pewien test z mojej strony:] Jeszcze raz przepraszam...fajnie ze jestes)))))))))))) Odpowiedz Link
aldona401 Re: Aldona,dzis moge powiedziec,zes spoko... 31.07.06, 18:12 rozumiem i nie mam Ci tego za zle. Pewnie, ze lepiej obracac sie wsrod normalnych ludzi niz oszolomow. Tylko to kto kim jest, wychodzi niestety w praniu. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Aldona,dzis moge powiedziec,zes spoko... 31.07.06, 18:52 Wierze i masz racje....ale poki co jestes bez zastrzezen...koniec testa z mojej strony))Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Posluchaj Aniele ! 23.07.06, 00:46 Zapewne zauwazylas, ze admin zmienil sie od pewnego czasu... juz nikomu nie nadskakuje i nikogo o nic nie prosi... zatem to Ty powinnas sie zdecydowac czego tak naprawde chcesz, bo w jednym poscie piszesz, ze nie jestes juz moderatorem, jednak usuniete watki na forum mowia co innego. PS. 1 Pamietam, ze zalozylem na forum watek, w ktorym prosilem uzytkownikow o okreslenie sie, ale najwidoczniej niektorzy nie chca tego zrobic i caly czas balansuja miedzy mlotem, a kowadlem. Ja naprawde nikogo nie bede blagal, zeby tutaj pisal lub moderowal to forum, bo jak napisalem juz kiedys, od pewnego czasu zaczelo mi zwisac i powiewac. Powiem Wam tylko tyle, ze mniej zlego wyrzadzily mi moje kochane trolle, niz... a zreszta, po co ja to do cholery wszystko pisze ?! PS. 2 Achaaa... Aniol decyzja nalezy do Ciebie... po prostu powiedz otwarcie, ze nie chcesz lub chcesz dalej pelnic funkcje moderatorka, a admin bez mrugniecia okiem spelni Twoje zyczenie. Odpowiedz Link
jozek_cork cuski 21.07.06, 22:19 uwazam ze nalezy przyjac, ewentualnej korekty dokonac pozniej, pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Jozek 22.07.06, 02:42 Chyba przyjme te Aldonke, bo zaraz kolejna osoba zarzuci mi, zem nieufny. Odpowiedz Link
aldona401 Re: Aldona401 22.07.06, 04:59 Witam wszystkich serdecznie! Adminowi dziekuje za zaufanie i zaproszenie do wspolnego "stolu". Pisalam juz w mailu, ze kazdy nick na necie jest jedna wielka niewiadoma. Zeby poznac czlowieka, nie wystarczy nawet 100 postow i wizytowka. Ile to razu w realu zdazylo nam sie zawiesc na kims z pozoru bliskim i znanym a co dopiero tu, gdzie kazdy pisze to co chce, zeby o nim myslano. Dla mnie slowo "przyjazn" znaczy dosc wiele i nie naduzywam go na necie. Tu chce sie pobawic, pogadac, wymienic poglady. Zaraz ide do pracy, wiec odezwe sie juz wieczorem. Do Tadeusza: z wizytowka poradze sobie. Spokojnie. A jak nie, zglosze sie o pomoc do Ciebie a nie Cuskiego haha. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
tadeuszx Znakomicie. Poki co, alkoholu nie stawiam, 22.07.06, 09:04 ponieważ nie wiem, czy nowa Foremka jest pełnoletnia. Niestety od podrywnej nawijki tez sie musze powstrzymac, ze wzgledow j.w. Jezeli ktos mi zarzuci, że przeciez Aldona pisze o pracy, odpowiem, ze malolaty teraz tez pracuja np. przy roznoszeniu gazet, reklam itp. Z wizytówką oczywiscie pomogę, dziękując za wyróznienie i zaufanie. Co do postow, byc moze 100 to za malo, ja pisalem o 500. Z autopsji znam dwa przypadki osob o płci innej niz podali przy zakładaniu konta i utrzymywali, że są mezczyznami, zas po analizie kilkudziesieciu postow, okazalo sie, ze osoba zapewne przez nieuwage, kilka razy uzyla żeńskiej formy czasownikow w odniesieniu do siebie. Stąd twierdzę, że tylko osoba cierpiaca na schizofreniczną forme rozdwojenia jaźni, jest zdolna na dłuższa metę ukryc (pisząc tyle postów) swoje cechy charakteru. Odpowiedz Link
cuski Aldona401 napisała: 22.07.06, 12:05 Aldona401 napisała: - Zeby poznac czlowieka, nie wystarczy nawet 100 postow i wizytowka. Zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Odpowiedz Link
tadeuszx A ja sie z wami nie zgadzam! 22.07.06, 15:27 Trzeba 500 postow zeby (nie) poznać czlowieka np. tadeuszax! Aha i co wy na to? Hihihihi.... Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Aldona401 22.07.06, 16:06 aldona !! podobasz mi sie coraz bardziej (bez zadnych podtekstow hihih) mam namysli to.. ze podoba mi sie to co piszesz!!! i sie pod tym podpisuje Odpowiedz Link
cuski Widze, ze... 23.07.06, 01:00 Widze, ze nie tylko ja podpisalem sie pod slowami Aldony Odpowiedz Link
tadeuszx Hmmm, cos tu niewyraznie... 23.07.06, 11:27 Może by tak naskarżyć Tomkowej dziewczynie... hmm? Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Widze, ze... 23.07.06, 11:32 tak jest panie szefie) Aldona mysli podobnie jak ja tylko ja nie umiem tego ubrac tak ladnie w slowa jak ona Odpowiedz Link
tadeuszx Widze, ze... i na Kiki trzeba by naskarzyć;) 23.07.06, 17:24 Ohoho, co tu się za podrywy Tomka porobiły... A chłop niedługo już i ojcem zostanie... ech kobitki, kobitki...) Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Widze, ze... i na Kiki trzeba by naskarzyć;) 23.07.06, 17:51 ze co ze jak? gdzie ty tu podryw widzisz? he? ja ci naskarze osz ty ... ty... ja sie z toba policze))) Odpowiedz Link
tadeuszx Eeeee tam Kiki, lepiej zartować, posmiać sie 23.07.06, 20:34 na forum... O, wiesz co? A liczyć to najlepiej kasę w realu!) Taką grubą kasę, to jest satysfakcja, no nie? Odpowiedz Link
kiki-sriki umiesz liczyc! 23.07.06, 20:49 tadziu przeciez ja ciagle zartuje! nie zauwazyles tego? a na kase to licze co srode i co sobote)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kiki,to Ty dobra wyplate dostajesz skoro,az 23.07.06, 20:56 dwa razy liczysz na nia Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Kiki,to Ty dobra wyplate dostajesz skoro,az 23.07.06, 22:08 heheh co srode i co sobote kupuje los duzego lotka) tak o to licze na kase ale jakos tej kasy nie widac!! ale mi babcia z kart wrozy ze bede jeszcze bogata Odpowiedz Link
tadeuszx Oj Kiki... kurna, wstyd sie przyznać, ale nie! 23.07.06, 21:10 No rozumiesz, nie zauważyłem że żartujesz... ?? Nieee no, taka poważna dziewczyna?? ) Odpowiedz Link
tadeuszx Eno, nie opłaca się angażować głów do tak 26.07.06, 13:53 marnego celu jak liczenie. Ja tak robię: dużą głową kombinuję, jak tej małej dać konkretne zatrudnienia) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: cuski 24.07.06, 10:26 A mnie podobno wolno tak sobie pomyśleć! I naskarżyć na Was obu do dziewczyny Cuskiego! O! ))))))) Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: cuski 24.07.06, 10:38 skarz skarz!! ja sie nie boje hihihi ja mam czyste sumienie)) Odpowiedz Link
kiki-sriki tadziu 24.07.06, 12:43 hmmm z tego co slyszalam ze specjalista od podrywania to jest TY!! hihihi Odpowiedz Link
tadeuszx A ja mam brudne! Bo kurna musiałem pogrzebać 24.07.06, 18:09 w tym poldku, żeby przegląd zrobić. Kawałek przewodu paliwowego wymienić, bo ciekło i mógł Tadzio już tu na ziemi, zaliczyć te ognie piekielne. Byłem pod prysznicem łysinę wypucowałem a to sumienie dalej brudne... Kurna (to zawłaszczyłem od Cuskiego).. trzeba przestać myśleć o tej Kiki i o tej Aldonie, i o tej Adrianie, jamace i Gosi. No tak, ale wtedy bede myslał o Aniole i Adze i Zetce i... dość tego!!! Koniec. Nie myśle o ... wiecie o czym)) Odpowiedz Link
tadeuszx Chłoooooopie, wiesz ile ja lat o niej myślałem?? 25.07.06, 15:32 Uuuuuuu-u, aż za dużo. Wystarczy tego dobrego. Teraz trzeba myśleć o sobie... w kontekście innych) Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, Aldona401 jest w porządku nie? 31.07.06, 17:05 Może byś ją dał Myszy do pomocy? Mysza idzie na pielgrzymkę, to tu braknie kogos? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nio ide...jedno male pytanie skad Tadziu wiesz,ze. 31.07.06, 18:46 ...ide??? PS.Idzie Mysza,a Aniol zostaje))) Odpowiedz Link
cuski Przeciez Mysza i Aniol, to jedno i to samo :) 01.08.06, 02:27 Przeciez Mysza i Aniol, to jedno i to samo Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Zgadza sie,to to samo dziewcze:))))) 01.08.06, 10:13 No Mysz idzie,a Aniol bedzie latal z ta roznica)) Odpowiedz Link
tadeuszx Anioł, a coś bliżej nam powiedz o tej pilgrzymce 01.08.06, 21:14 Skąd idziecie, dokąd, kiedy. Kto organizuje... może sie Tadzio przyłączy? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Hmmm,trasa owiana jest tajemnica z przyczyn 01.08.06, 22:53 zaleznych odemnie)To znaczy znam trase(ale tak jakbym jej nie znala),ale dla bezpieczenstwa jej nie podam. A tak calkiem serio to z Wawelu idemy do Czestochowy,po polach,lakach...a ja se ide w drugim czlonie Srodmiescie w takiej jednej przesympatycznej grupie z takim przekochanym ksiedzem przewodnikiem co za niespodzianke daje zamiast cukierkow 15 minut milczenia)) PS.Nie wytrzymalbys..ja jak dozyje to juz piaty raz pojde)) Odpowiedz Link
tadeuszx Pewnie, że nie wytrzymałbym! Gdybym widział 02.08.06, 10:13 jak on was, młode dziewczyny podrywa! Skubaniec jeden! )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Pewnie, że nie wytrzymałbym! Gdybym widział 02.08.06, 18:58 ))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Pewnie, że nie wytrzymałbym! Gdybym widział 02.08.06, 22:07 O widzicie, widzicie jak się Mysza cieszy?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No co?? 03.08.06, 16:05 Nie wolnoooooooooooo?? Wkoncu zasluzylam se,to sie ciesze))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Księdza podrywać nie wolno! I nie wolno 03.08.06, 16:16 tylko szybko, dawac się jemu poderwać!)) Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 01.08.06, 02:26 Aldona jest w porzadku, ale na funkcje kolejnego moderatora forum mam innego kandydata - osobe, ktora jest na tym forum dluzej i w miare regularnie pisze PS. Niewykluczone, ze w przyszlosci i Aldona bedzie zbierac opiernicz, za wyciete watki i posty Odpowiedz Link
tadeuszx Aldona401 03.08.06, 08:57 A wiesz, że na czata Chicago trzeba mieć stałego nicka? Podobno "tymczasów", to bot wywala, zanim cokolwiek napiszą?! Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Aldona401 03.08.06, 09:00 nie prawda nie wywala ale mile widziane sa stale nicki) Odpowiedz Link
aldona401 Re: Aldona401 03.08.06, 13:21 dlatego tez przechodze obok pokoju i nie otwieram drzwi. Nie tesknie za kopem od opa czy bota hahaha)))) Odpowiedz Link
tadeuszx Aldonko 401 - gdzie mieszkasz? 04.08.06, 19:45 Powiedz Tadziowi najlepiej szeptem. Żeby ci inni nie podsłuchali i się przed Tadziem do Ciebie nie... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie... 04.08.06, 20:35 ..dobierali;DDDD PS.Sorry nie moglam sie powstrzymac...mam dobry humor<hopsa>,hihihih Odpowiedz Link
tadeuszx Anioł, a Ty jeszcze i tu podsłuchujesz? :)) 04.08.06, 22:52 I podpowiadasz Aldonie? O Ty Aniole jeden, Zaraz będę głaskał!) Odpowiedz Link