Dodaj do ulubionych

Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka

IP: *.wzserwis.pl 20.02.06, 16:09
Witam!
Czy ktos z Was mial doczynienia z firma w Piotrkowie Trybunalskim (Instytut
Języków Europejskich)?? a dokladnie z panem Cezarym Bedką??? Jestem ciekawy
bo wszystko za pieknie wyglada.
Czy ktos juz jechał z tej firmy???
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.06, 21:08
      A czy już pan wie coś o tej firmie bo mam propozycje wyjazdu. Czy oni są
      wiarygodni. Proszę o odpowiedź.
      • Gość: Betinka20@interia. Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:46
        prosze też o pomoc mój mąż też ma jechac z tej firmy
        • Gość: bunia Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:43
          Witam miałam propozycję wyjazdu ale idę na spotkanie po świętach,
          prawdopodobnie wiarygodna ta firma pisałam o ty na forum. pozdrawiam
          • Gość: gość Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.wzserwis.pl 08.04.06, 11:52
            wydaje mi się że branie pieniędzy przez tego pośrednika jest trochę nie na miejscu.
            (2x rata po 144zł + 600 zł kaucja + ok.300zł za pośrednictwo + własne funty) i
            czekamy na busa....
            • konopielka80 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka 08.04.06, 21:05
              Branie kasy za posrednictwo od razu dyskwalifikuje taka firmę.
            • Gość: radek Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.lodz.mm.pl 16.05.06, 12:13
              Witam wszystkich czy to prawda że pracuje się tam tylko miesiąc i koniec kto
              wyjechał z tym panem niech napiszę bo ja właśnie się zastanawiam
    • Gość: adam-jacek-piotr Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 13:43
      ostrzegam ostatnia grupa wróciła po czterch dniach poniewierki do polski a
      odzyskanie kasy jest mało realne na miejcu okazało się że to wszystko to wielka
      lipa jeszcze raz ostrzegam przed cezarym bedką
      • Gość: zuzia Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.25.186.* 03.06.06, 19:32
        włąśnie mój mąż czeka na wy7jazd.zapożyczyliśmy się a na dodatek dał już
        podanie o zwolnienie z pracy a wy mówicie że to wielki kant. co ja teraz mam
        zrobić??
        • Gość: Ula-Marzena Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:29
          Zapomniałam jeszcze dodać, że żadne biuro pośrednictwa nie ma prawa pobierać
          opłat za pośrednictwo pracy, a Instytut Języków Europejskich pobiera takie opłaty.
        • Gość: war Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 15.06.06, 09:19
          Więcej wiary! Nie będziesz sama w razie czego. Zrobiłem podobnie. Jak chcesz to
          napisz na GG5058819
      • Gość: zuzia9401 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.25.186.* 03.06.06, 21:24
        chciałam się zapytać czy byłeś w tej grupie oszukanej. mój mąż wpłacił pieniądz
        min dlatego że na tym spotkaniu był człowiek który pracował tam już pół roku i
        starał się teraz powtórnie o ten wyjazd. proszę o kontakt osoby które już były
        w anglii za pośrednictwem ope. dlaczego zwalniają po miesiącu, albo
        dlaczegowracają po 4 dniach. prosze odpowiedzcie. lubdajcie znać na mój e- mail
        katrin77@poczta.onet.pl
      • Gość: Paweł Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:56
        chciałym sie z wami zkataktowac i wiecej sie dowiedziec moj email
        pawlo1217@wp.pl
        • Gość: Mwaruwari Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.autocom.pl 04.06.06, 16:00
          Miej chłopie litość. Nikt nie bedzie Ci w takiej sprawie pisał na maila, chyba
          że w sprawie ziorowego pozwu przeciw pracodawcy. Wyszukiwarka + słowa kluczowe +
          do dzieła.
    • Gość: Sławek Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:18
      Ja m-c temu wplaciłem kasę i czekam na wyjazd jestem po szkoleniu i nikt na
      razie się do mnie nie odzywa.
      • Gość: Mwaruwari Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.autocom.pl 04.06.06, 22:24
        > Ja m-c temu wplaciłem kasę i czekam na wyjazd jestem po szkoleniu i nikt na
        > razie się do mnie nie odzywa.

A czytałeś wcześniej opinie o tej firmie ?
        • Gość: Sławek Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:32
          Tak czytałem i ma LICENCJE MINISTERSTWA.
          • Gość: Mwaruwari Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.autocom.pl 04.06.06, 22:44
            > Tak czytałem i ma LICENCJE MINISTERSTWA.

Co w Polsce o niczym bynajmniej nie świadczy :).
        • Gość: smart Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.server.ntli.net 06.06.06, 23:42
          prawo UK zabrania pobierania oplat za znalezienie pracy pamietaJCIE O TYM
          .ZGOSCIE TA SPRAWE NA POLICJE I DO MEDIOW NIECH SIE TYM ZAJMA
    • Gość: Ali Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:45
      Czy ten Instytut jest wiarygodny? Bo nikt nie pisze kto wyjechał ani nikt kto
      wrócił!!
    • Gość: Alicja Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:19
      Czy ktoś był /pracował/ już w Darlington
    • Gość: Ala Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:44
      Mam pytanie co mówili Ci Polacy którzy pracowali na miejscu?
      Jak długo czekałyście na wyjazd?
      • Gość: Ula-Marzena Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:01
        Ala ! podaj maila.
        • Gość: Ala Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:16
          Mój renia230968@wp.pl
    • Gość: naiwny Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:34
      dobra przestań już sobie robić jaja, tylko idiota by w to
      uwierzył
    • Gość: zuzia9401 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.25.186.* 07.06.06, 10:08
      Czy ktoś mógłby dać mi namiar na Krisa-Windsor. Będę bardzo wdzięczna
      katrin77@poczta.onet.pl

• Gość: wyjeżdżający Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:55
      ale większości osób załatwiają chyba pracę, co?
      może miałaś pecha?
      • Gość: m Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.autocom.pl 08.06.06, 19:57
        > ale większości osób załatwiają chyba pracę, co?
        > może miałaś pecha?

Kiedy to ludzie wreszcie myśleć się naucza ???
    • Gość: obecny Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 08.06.06, 21:01
      Ja jestem juz na miejscu trzy miesiace i nie wiem co za ludzie to wypisuja, mam
      gdzie spac, wozi mnie busik, ja nie zawracam sobie glowy bzdetami, pracuje
      ciezko, jest tu grono liczne od Bedki i nie znam kogos co pracy nie ma. A
      Krzysiek z Windsor nie da wam na bilet i domu tez nie wynajmie i oplaci bo
      szukalem czegos dla siebie i jest ciezko, nie ma cudow, to musi kosztowac, ja
      wydalem i powoli odrabiam. Wiem jedno, na glowe mi nie kapie, jest ciasno i
      tanio, ale ja patrze za kasa a nie za sensacja. Czy jest tu ktos z Darlington
      kto nie pracuje?? To niech sie odezwie bo idzie tu duzo bitej piany. Bedka robi
      kase bo taka ma dzialalnosc, ja zarabiam swoje i zone niedlugo przywoze to
      chyba znaczy wiele.. A Age poznalem i szkoda ze nie stac mnie bylo na jej
      uslugi bo cuda sie dzieja ale po drugiej stowce. Bzdury ludzie tu pisza, jestem
      od Bedki ale te koszty co tu wypisuja nie sa tymi ktore ja musialem poniesc,
      mam wrazenie ze to nie ludzie Bedki pisza te bzdury bo nawet nie wiedza kto
      jest tam kim. A co mnie to w sumie obchodzi, forum jest dla wszystkich.. Ja
      pracuje i zalatwiony bylem ekspresem, byly problemy z Insurance ale to przeciez
      nie wszystko moze isc tak plynnie. Pozdrawiam.
      • Gość: nowy Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 09.06.06, 08:32
        ty glabie kapusciany chyba nie czytasz ilu ludzi zostalo oszukanych chyba brak
        ci piatej klepki a to ze ciebie nie obchodza inny ludzie to swiadczy tylko o
        tobie ile soba reprezentujesz Osle.
      • Gość: rafael Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:53
        ty, obecny, po prostu dałeś się wydymać na sporą kasę bedce, a że masz robotę to
        akurat ci się udało, bedka nie ma w tym żadnej zasługi, że pracujesz,
        pojechałbyś sam i też byś robotę dostał, a tak jak sam napisałeś musisz odrabiać
        teraz pieniądze, które dałeś bedce za nic...
      • Gość: Karol Do ,, OBECNY,, IP: *.onyx.net 21.06.06, 10:32
        Czy moglbys mi wyjasnic na jakiego typu uslugi CIe nie bylo stac u Agi? Bo
        akurat ja i moji bracia pracujemy w jednej z fabryk i i pierwszej ani o drugiej
        stowce mowy nie bylo Pacanie!!! No chyba ,ze chodzi CI o innego typu ,,uslugi,,
        od niej , to sie nie dziw ,ze cud sie nie zdarzyl bo nie dorastasz jej do
        piet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jesli chodzi o bande Krzyska,DOminika i Bedki to mysle ze jestes jednym z
        nich bo tylko jedna pozytywna wypowiedz znalazlem na ich temat i jest ona od
        CIebie. I a propos nich wypowiedziec sie moge bo przyjechalem przez instytut i
        zostalem wyrolowany na maxa razem z 6-oma innymi osobami.CO ma niby
        kosztowac ??? TO ,ze sciagaja ludzi z Polski i zostawiaja na pastwe losu albo
        czasami dadza prace w Argosie na jeden dzien??? Jak za to sie mozna utrzymac?
        • Gość: gotowydowyjazdu Re: Do ,, OBECNY,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:15
          Karol, mam wyjechać właśnie przez instytut więc chciałbym porozmawiać z Tobą na
          temat pracy, którą załatwia IJE, oraz możliwości załatwienia jej na miejscu
          przez Agę bo ja w zasadzie jestem spakowany i gotowy do wyjazdu, ale .........
          podaję adres: rogal75@poczta.onet.pl proszę o kontakt
          • Gość: tea Re: Do ,, OBECNY,,-----tea IP: *.range86-131.btcentralplus.com 21.06.06, 17:15
            bravo nastepny do odstrzalu -przygotuj sie na duze niespodzianki i emocje
            zadzwon do Uli 0604292102 albo do Darka 0668638076.albo do UK do P07933308147-
            Pawla .troche ci moze sie w glowie rozjasni na temat Betki i tej Bandy.tu tea
            nie bedzie tak slodko smakowac
    • Gość: podejrzliwy Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:47
      a mnie zastanawia fakt, że ostatnio coś dużo pojawiło się negatywnych
      opinii, podczas gdy wcześniej nie było praktycznie żadnych zwłaszcza
      od ludzi będacych tam na miejscu, hmm...
      • Gość: rafael Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:00
        Człowieku! Chcesz to im ufaj, przecież nikt ci nie broni ładować tam kasy... to
        forum ma ostrzec ludzi, ale jak ktoś jest uparty to niech robi swoje... aha...
        no i oczywiście, niektórym osobom załatwili robotę, ale teraz nie mają już
        kontaktów i umów w GB, a dalej rekrutują ludzi...
        • Gość: podejrzliwy Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:14
          a skąd wiesz że nie mają kontaktów i umów w GB? Jeśli chodzi o kontakt przecież
          mają tam swoich ludzi, ja niestety kasę już wpłaciłem i czekam, dzwoniłem do nich
          ostatnio i wiem, że są problemy mieszkaniowe dlatego wyjazd został przełożony na
          najwcześniej koniec czerwca.
          • Gość: rafael Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:36
            Dobrze Ci radzę: zabieraj kasę stamtąd, jeśli jeszcze się da...

Obawiam się jednak, że nie oddadzą Ci tych pieniędzy, bo po prostu już ich nie
            mają... czymś musieli zapłacić ludziom, którzy wrócili bez pracy z Anglii...

A byłeś na spotkaniu w Grudziądzu czy w Piotrkowie ???
          • Gość: rafael Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:37
            A co do ludzi, którzy tam są strasznie się przejedziesz na miejscu... chcesz
            tego doświadczyć twoja sprawa !!! Jak 20-latek oleje cię jak szmaciarza to sam
            się przekonasz, że ludzie, których mają na miejscu to śmiech na sali...
            • Gość: podejrzliwy Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:50
              Ale skąd masz te informacje, byłeś tam i wróciłeś bo nie było pracy?
              Ja byłem 14 maja na szkoleniu wyjazdowym w Piotrkowie.
    • Gość: rafael Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:11
      człowiek chyba nie łapie... no ale... nikt ci nie zabroni, chcesz to jedz
    • Gość: minio0911 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.25.186.* 01.07.06, 07:49
      cześć. Chciałem tylko powiedzieć, że okazuje się że dużo osób jest
      poszkodowanych. Ale żadne z was nie zrobiło nic by ochronić innych przed
      oszustwem. W ministerstwie nic o nich nie wiedzą, maja nadal licencje. Przecież
      są takie programy jak "uwaga", "interwencja" i wiele innych. Zgłoście się. Nie
      pozwólcie by oszukiwali innych. bo wchodziłem na ich stronę i oni nadal p-
      rzeprowadzają rekrutacje
      • Gość: war Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 01.07.06, 09:35
        Dokładnie tak! Też tego nie rozumiem. Skoro są tacy nieuczciwi, to czemu
        jeszcze istnieją? Oszukują pewnie ze 300 osób na miesiąc. Czy w tak dużych
        grupach nie znalazł się nikt, kto by ich zaskarżył? Jak firma jest nieuczciwa,
        to owszem; roluje ze 100 czy 200 osób, zwija się i szukaj wiatru w polu. A
        wygląda na to, że Bedka jest osiągalny i do złapania na spotkaniach
        rekrutacyjnych. Zwykle nie ma możliwości, żeby oszukać 100 czy więcej osób i
        nie było z tego dymu. Wtedy telewizja, sądy. A tu nic! Tylko na forach. Gdyby
        mnie gość oszukał na parę tysięcy przecież to nawet może bym nie miał czasu na
        forum zajrzeć. Byłbym zajęty próbą wsadzenia go do paki. I w ten sposób
        najbardziej pomógłbym tym jeszcze nie oszukanym. A tak, to jak się to czyta, to
        jakby ktoś z konkurencji Bedce złą opinię robił. Może coś w tym i prawdy jest,
        ale widocznie nie na tyle, że by go wsadzić. Piszcie więc kto miałby się
        wystrzegać drużyny Bedki? Bumelanci, imprezowicze, ci bez języka, ci bez
        doświadczenia w pracy, kto? Bo trudno uwierzyć, że Bedka wysyłając takie ilości
        ludzi nie trafił na takiego co by mu nosa utarł. Pozdrawiam.
        • Gość: przemo Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 82.160.149.* 02.07.06, 17:44
          czesc mam kumpla co pojechal tydzien temu masakra syf kila i mogila praca na
          sms-a czekaja i ida albo nie zero pomocy na miejscu polecam
          www.ang.pl/darlington_30690.html
          • Gość: rafał567 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.25.186.* 04.07.06, 09:57
            Mówisz że wyjechał tydzień temu?HM. to dziwne, mi się wydawał że wyjazdy
            zostały wstrzymane i pierwszy wyjazd teraz był 03.07, a następny 10.07
            • anula1998 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka 04.07.06, 12:51
              witajcie wlos mi sie jezy na glowie tez bylam na takim spotkaniu i czulam sie
              jak na spotkaniu Amway LUDZIE ! nic wam to nie dalo do myslenia tyle zawilosci
              tak jak moj poprzednik zgadza sie wyjazd mial byc wczoraj 10 i 15 i wlasnie moi
              znajomi maja wyjechac 15 czy moge prosic o jakies namiary do ludzi ktorzy juz
              byli i wrocili zeby moim znajomym rozjasnic w glowie oni sa zdecydowani
              pozwalniali sie i marza o wielkich pieniadzach moj ang jest prawie zerowy a
              zdalam egzamin!ktory kosztuje 240zl!!!!oczywiscie nic nie zaplacilam pojechalam
              tam bo chcialam sie dowiedziec odnosnie wyjazdu z dzieckiem bedka powiedzial ze
              niczym mam sie nie martwic ze wszystko na miejscu samo spotkanie to jedna
              wielka sciema jak ktos nie wierzy to niech wsiadzie w auto i pojedzie do
              piotrkowa w ktoras niedziele i sam sie przekona ja bylam i wiem co pisze prosze
              was o jakies kontakty z ludzmi ktorzy zastali wyrolowani moi przyjaciele
              zalozyli klapki a to po ich obliczeniach dycha z dojazdem a w ogole to chce
              sie tym zainteresowac zadzwonie do uwagi bo rzeczywiscie wszyscy tylko pisza na
              forach i nic prosze czekam na wiadomosci anus33@orange.pl
              • Gość: PRZEMO Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 82.160.149.* 04.07.06, 22:57
                czesc wyjazdy moze sa wstrzymane kazdy gada cos innego a komorke jedna w
                piotrkowie tez wylaczyli koles pojechal ze spawaczami i jest na miejscu zero
                pomocy i potwierdzil o spalonym aucie a do pracy chodzi na sms-a
                • anula1998 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka 05.07.06, 12:21
                  przemo tez byles teraz w niedziele na tym ''profesjonalnym'' spotkaniu? jezu
                  ten egzamin to rzeczywiscie porazka masz kontakt z tym kolesiem caly czas ?ja
                  napisalam do uwagi po przeczytaniu tych wszystkich negatywow ale czy bedzie
                  odzew niewiem pozdrawiam
              • Gość: trolley Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:09
                tu masz link z nr tel do osób które były to link z tego forum
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=37160854&a=43969645
                • Gość: anula 1998 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:14
                  dzieki dzwonilam wczoraj do jednej z osob ale moi znajomi uwazaja ze to jeden
                  przypadek i mogla miec pecha
            • Gość: przemo do rafal Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 82.160.149.* 04.07.06, 23:01
              kiedy byles na szkoleniu jezykowym jak masz gg to napisz mi nr
              • anula1998 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka 05.07.06, 12:07
                witajcie przez przypadek mam tel do kogos kto wyjechal wlasnie 3 ale tel
                zostawil w polsce dziewczyna jego obiecala ze jak bedzie cos wiedziec to da
                znac takze wychodzi na to ze grupa wyjechala ale co tam sie dzieje na miejscu
                nie mam pojecia ja bylam teraz w niedziele w piotrkowie moim zdaniem firma
                jest moze i legalna ale tam na miejscu przetrwaja tylko ci najsilniejsi i na
                pewno ci ktorzy znaja perfekt jezyk
                • Gość: przemo do anula Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 82.160.149.* 07.07.06, 13:11
                  czesc co smierdzi od dzisiaj nikt nie odbiera zadnych telefonow
                  • Gość: anula do przemo Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:59
                    no czesc mowisz ze nikt nie odbiera?to ciekawe nie napisales czy masz kontakt z
                    tym chlopakiem co wyjechal niedawno ja tez nie mam zadnych wiesci od chlopaka
                    ktory wyjechal a ty w koncu masz jechac czy nie bo nic nie pisales wplaciles
                    jakas kase ?
                    • Gość: przemo do anula Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 82.160.149.* 08.07.06, 11:36
                      czesc ja wplacilem 288zl i ani centa wiecej koles co pojechal mam kontakt
                      telefoniczny prace ma na sms-a zero pomocy jaka obiecali jak masz gg podaj mi
                      nr to pogadamy
                      • Gość: anula do przemo Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:40
                        czesc dzis wyjezdzam ale jutro wieczorem przyjade wiem wiem jest final mozemy
                        pogadac po albo w pon wieczorem ale moim zdaniem zabieraj kase moi znajomi sie
                        wycofali -chwala Bogu !jutro ci podam nr gg bo nie pamietam a teraz jestem w
                        pracy kiedy ty miales niby jechac ?jak w pon to wiem ze cisza w ogole sie nie
                        odzywaja a tak na marginesie jutro kolejne spotkanie ...kolejni
                        naiwni ....jedzcie i posluchajcie guru ciekawe ile jutro bedzie kosztowac kurs
                        i kaucja za mieszkanie rotacyjne ? pozdrawiam wszystkich
                        • Gość: przemo do anula Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 82.160.149.* 08.07.06, 15:17
                          oki moj nr 2348780 kumpel co jest zaplacil za domek(chlew)teraz sa w 9 czekam
                          na gg przemo.ch1@interia.pl
                          • Gość: trolley czy wiadomo coś nt osób które wyjechały 10.07 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:34
                            czy wiadomo coś nt osób które wyjechały 10.07 ?
                            czy mają pracę, mieszkanie i jak to wygląda na miejscu,
                            może jest ktoś kto wie coś w tym temacie?
                            • Gość: trolley Re: czy wiadomo coś nt osób które wyjechały 10.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:35
                              i tych oczywiście z 03.07 ?
                              • Gość: anula Re: czy wiadomo coś nt osób które wyjechały 10.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:26
                                wiem ,ze 03 ludzie wyjechali, bezposrednio z chlopakiem nie rozmawialam, ale
                                podobno jest zadowolony (zobaczymy jak dlugo)odnosnie 10 nic narazie niewiem
                                • Gość: anula Re: czy wiadomo coś nt osób które wyjechały 10.07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:28
                                  acha moi przyjaciele sie wycofali, z czego b sie ciesze ,zobaczymy jak dlugo
                                  teraz beda czekac na pieniadze
            • Gość: przemo do rafal IP: 82.160.149.* 04.07.06, 23:07
              czesc kiedy byles na tym smiesznym szkoleniu jezykowym jak masz gg to napisz nr
              • Gość: nowa Re: IJE domy opieki IP: *.chello.pl 06.07.06, 20:27
                cześć
                wszyscy piszecie bardzo ogólnie o pracy jaką załatwiacie przez IJE z
                piotrkowa, czy ktoś z was załatwja sobie za ich pośrednictwem pracę w domach
                opieki, bo ja właśnie jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną z angolami do
                pracy jako opiekun. Czy ktoś już przeszedł ten etap ? Może macie jakieś info na
                temat całej tej pracy w domach opieki za pośrednictwem bedki.
                Proszę odpowiedzcie.
                Pozdrawiam :)
                • Gość: Anulak Re: IJE domy opieki IP: *.pl / *.sfc.pl 12.08.06, 12:42
                  Do nowej!
                  Czesc! Ja bylam na tej rozmowie zakwalifikowali mnie do pracy w domu opieki i
                  mojego meza tez. jutro 13.08 mamy jechac do piotrkowa na szkolenie zaplacic kase
                  za dwie osoby i to jest dal mnie podejrzane ze trzeba placic. Nie wiem co teraz
                  zrobic po przecyztaniu tego forum, zastanowilo mni to jeszcze bardziej a z
                  drugiej strony to dlaczego to biuro jeszcze funkcjonuje skoro tak oszukuje ludzi
                  zastanawai mnie to bardzo
                  Pozdrawiam
                  3970691 gg
                  • Gość: mala Re: IJE domy opieki IP: *.piotrkow.net.pl 14.08.06, 07:17
                    ja placilam 300 za jezyk - mam jechac na 10 wrzesnia, zaco ty mialas placic, nic
                    mi nie mowili o oplatach, tylko bilet sama kupuje
              czesc kiedy byles na tym smiesznym szkoleniu jezykowym jak masz gg to napisz nr
              • Gość: tea Re: do rafal IP: *.range86-131.btcentralplus.com 18.08.06, 10:39
                skonczyly sie czas pracy dla niemowy -pracodawcy chca rozmawic z pracownikami
                wiec jezeli nie mowisz grubo sie zastanow zanim wybierzesz sie do UK.mi pomogl
                Krzysiek z Windsora-nie placilem zadnej kasy!!!!!
    • Gość: anka Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.c29.msk.pl 14.07.06, 10:29
      hej my tez zostalismy oszukani przez ceaazego bedke wiekiszego9 oszusta nie
      widzialam mam tylko pytanie duzo osób pisze o Krzysku z Windsora kto to jest ??
      i maci moz jakis do nieo kontak ?? prosze o pomoc
      • Gość: war Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 14.07.06, 10:36
        anka! daj mi jakiś namiar do siebie, bo chciałem pogadać o bedce.
        • Gość: anka Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.c29.msk.pl 14.07.06, 11:13
          moje gg to 5299575
    • Gość: anula 1998 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:00
      BO NIKT NIE CHCE Z TYM NIC ZROBIC !!! ja probuje juz prawie od miesiaca i to
      chyba walka z wiatrakami, dostaje tylko ciagle wiadomosci od ludzi ,ktorzy
      dalej wierza ze u bedki znajda super prace, a ta reszta niewiem zapadla sie pod
      ziemie?pisze jeszcze raz chce doprowadzic do tego by zlozyc wniosek w
      prokuraturze,ale potrzebuje dowodow ,sama nie moge nic ,bo jak to powiedziala
      pani z urzedu pracy nie zostalam bezposrednio oszukana.Dlatego jeszcze raz
      prosze o kontakt ludzi ,ktorzy zostali oszukani.
      pozdrawiam wszystkich
      • Gość: przemo Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 82.160.149.* 30.07.06, 21:39
        Ania w tobie cala nadzieja
        • Gość: anula 1998 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:16
          oj przemo przemo poczekaj az sie spotkamy.... war zostales oszukany i co ? nic?
          nie rozumiem was ,forum az trzesczy od negatywnych informacji i nie robicie
          nic, nie rozumiem tego ,moze jestem jakas zacofana ,moze sie nie pomaga , moze
          kazdy mysli ,a co tam oszukali mnie , to co ja sie bede innymi przejmowal?
          chyba jestem z innej bajki i nie pasuje tutaj
          pozdrowienia
          • Gość: cb Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:10
            Oświadczenie
            W związku z możliwymi zaniedbaniami pracowników OPE wobec osób obsługiwanych w
            ramach naszych usług akomodacyjnych i formalnych – opisanych w naszych umowach –
            proszę o kierowanie reklamacji na adres OPE Acc. & Log. Service , 19 Charles
            Str., DL1 2HU Darlington, Co. Durham. Proszę podac swoje dane (imie i nazwisko –
            adres – telefon) oraz zażalenia na konkretne czynności z naszej umowy (lub
            osoby) a gwarantuje rozpatrzenie i ewentualne rekompensaty w związku z
            potwierdzonymi naszymi uchybieniami.
            Cezary Bedka
        • Gość: anula1998 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:58
          SPROSTOWANIE
          piszac WAS nie mialam na mysli przemo tylko wszystkich tu pozostalych ,ktorych
          bedka wydymal i nic z tym nie robia.PRZEMO jesli cie urazilam to najmocniej
          przepraszam
          • Gość: przemo Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.235.23.* 10.08.06, 13:28
            pani anno zeby pani sie udalo
            • Gość: anula 1998 Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:39
              witam wszystkich zagladam czesto na strone instytutu i widze ze pan bedka nie
              traci czasu spotkania sa co tydzien w piotrkowie, pewnie nikt nie przyjezdza hi
              hi hi i dlatego organizowane sa co tydzien czy nie ?wielu jest chetnych?tak sie
              zastanawiam,skoro tylu jest chetnych ,jakie duze musi byc to darlington i
              pozostale dwa miasta czy moze miasteczka(niewiem nie bylam)skoro jest tak duze
              zapotrzebowanie ?hm... a teraz powaznie podaje nowe numery telefonow pana bedki
              jeden z nich jest na ich stronie ,drugiego jakos nie moglam znalezc , moze zle
              szukalam?odbiera sam pan Bedka przynajmniej na jeden 609 407 398 i drugi co
              jest na ich stronie 609 407 370, moze ktos stesknil sie za jego glosem i za
              swoimi pieniedzmi ?dzwoncie , bo byc moze za tydzien znow uslyszycie :"abonent
              czasowo wylaczony" .
              pozdrawiam anula
              • Gość: nowy kolega Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.235.23.* 17.08.06, 15:29
                czesc kris chyba dogagal sie z bedka przejmuje bedkowozy cale darlington to wie
                jakby co pisz na gg nie na forum
                • Gość: Justyna Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 18.08.06, 14:51
                  napisz wiecej za ile zalatwia prace i kiedy sie dogadal -nastepny zlodziej?
                • Gość: do nowego? Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 18.08.06, 15:03
                  a od kiedy oni razem pracuja?
                • Gość: nobody Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.235.23.* 18.08.06, 17:14
                  napisz prosze jakie bedkowozy przejmuje, ile ich jest i za jakie pieniadze
                  jezdza, napisz tez jak duzo pieniedzy kasuje niejaki kris za grande wespol z
                  bedka, im wiecej informacji tym szybciej ich skonczymy!!!
                  • Gość: alone Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 21.08.06, 15:26
                    to dziwne ale z tego co wiem nikt jeszcze nie placil temu Krisowi ludzie pisza
                    dziwne rzeczy -ale konkretow brak .wiem to wolne forum i dlatego mozna pisac co
                    sie chce chodz czasami odbiega to od prawdy .ciekawe jak to mozliwe ze ten
                    Bedka funkcjonuje tak bezkarnie
                  • Gość: Xman Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 25.08.06, 10:01
                    I tak wlasnie duzo szumu ale konkretow brak!!!!!!duzo krzyczycie a ja i tak
                    wiem ze ten gosc nie bral zadnej kasy .mialem kontakt z dziewczynami z Eldon
                    zalatwil im konto i NIN (tam byl jego dobry kumpel Adam-jako tlumacz)i nikt nie
                    wspomnial o funtach.a WY ciolko piszecie co wam slina na jezyk przyniesie -TO
                    SIE NAZYWA WOLNE FORUM.sprawdzie wczesniej a potem piszcie.legendy i
                    pierdoly.wezcie sie lepiej za nauke jezyka a nie spedzajcie czasu na
                    pomowieniach!!
                    pozdraawiam Xman
                    • Gość: świadomy Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.server.ntli.net 25.08.06, 23:00
                      cześc! nie mylcie Krzyśka z Krzyśkiem bo jest ich dwóch. Jeden jest od Bedki a
                      drugi z Windsora.Ten drugi nie bierze pieniędzy za pomoc w jakiejkolwiek
                      sprawie. mi też pomógł w załatwieniu NIN i dał namiary na mieszkanie.
                      Pozdrawiam wszystkich.
                      • Gość: sonia Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:07
                        Muszę dorzucić swoje zdanie o panu Bedce. Ci co piszą jego nazwisko z małej litery,mają rację,TO PRZEKRĘT I OSZUST!!! Sciąga ludzi do Darlington a tam NIE MA PRACY!!! Mam nadzieję,że ten przekręt kiedyś odpowie za wszystko
                  • Gość: gosc Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.235.23.* 04.09.06, 15:59
                    jest tutaj na miejscu niejaki piotrus, najbardziej poinformowana osoba w
                    miescie, zna sie z kazdymi od betki, bartlomieja i krisa, wchodzie w d. kazdemu
                    kogo napotka wespol, nalezy na niego uwazac co sie mowi, donosi kazdemu na
                    kazdego, cale darlo juz sie smieje
                    • Gość: time Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 05.09.06, 15:45
                      mowa o kartolfelku?
                      • Gość: Czarny Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 217.97.185.* 17.05.07, 10:26
                        heh firma OPE Bedka to cudowny oszust nie bede sie wyrazac co
                        pownini zrobic z takimi ludzdzmi
                    • Gość: time Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 05.09.06, 15:47
                      oj to go ugotujcie i bedzie koniecz nim -pogrzebac kartofelka do ziemi z nim .
                      konfident
                      • Gość: tyk Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 213.235.23.* 08.09.06, 15:41
                        takich konfidentow jest w darlington wielu, prawie kazdy aby przypodobac sie
                        imbecylom mogacym wiecej niz oni zrobia wszystko lacznie z wykopaniem z roboty,
                        niektorzy maja po dwa lub trzy etaty (miejsca pracy naprzemian) a niektorzy
                        czekaja na jakiekolwiek zajecie tygodniami
      • Gość: przemo Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: 82.160.149.* 30.07.06, 21:39
        Ania w tobie cala nadzieja
    • Gość: war Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-142.btcentralplus.com 30.07.06, 21:24
      zgadza sie. dalej funkcjonuje i dalej okrada. potwierdzam, bylem, zostalem
      oszukany. na szczescie robote sam znalazlem.
    • Gość: Ania Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.pl / *.sfc.pl 12.08.06, 11:46
      czesc!
      A ja z mezem chcialam jechac z tej firmy. Mozesz podac wiecej detali na temat
      tego faceta? A ten co pomaga Kris z Windsora to kto? moglbys podac kontkt do niego?
      Z gory dziekuje
      adaf@wp.pl
      gg3970691
    • Gość: justyna Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 18.08.06, 14:48
      napisz wiecej detali ile bierze za zalatwienie pracy ?napisz szybko
    • Gość: do darli Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.range86-131.btcentralplus.com 18.08.06, 15:06
      daj wiecej informacji za ile zalatwia prace masz jakies kwity na to?
    • Gość: hardly any hardly ever IP: 82.177.1.* 08.09.06, 17:26
      czy ktoś coś wie o ludziach którzy wyjechali 26-sierpnia? czy pracują??? pozdro
    • Gość: hahah Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.midd.cable.ntl.com 24.11.06, 16:43
      Pieknie sie wychwalasz Krzysztofie nozkami trzesiesz
      • Gość: kristo Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:20
        Jak czytam te wypowiedzi to mi sie plakac chce...
        Czy wy ludzie jestescie uposledzeni? Macie problemy z rozumieniem tekstu pisanego, a coraz czesciej mowy???

Pobieranie jakich kolwiek oplat jest niezgodne z prawem, koniec kropka!!!
        To ze 5 na 100 osob dostalo tam prace to nie znaczy ze ta firma jest uczciwa (zreszta, tak jak kazda inna pobierajaca oplaty.Chociaz musze przyznac ze wyobraznia ludzi wymyslajacych za co nalezy im sie oplata jest godna podziwu)

Zacznijcie w koncu myslec...i najwazniejsze, najpierw myslcie a potem dzialajcie. Myslenie naprawde nie boli. Niekiedy jestem pelen podziwu, ze z ta wasza naiwnoscia i brakiem bodstawowej wiedzy na temat wyjazdu do pracy za granice udaje sie wam znalesc jakakolwiek prace. Ale dla wielu pewnie sama wyprawa na wyspy to nie lada wyzwanie.

Nie ma co gdybac, jedni beda ostrzegac a reszta ciemniakow nadal bedzie (pewnie nawet w tym watku) pytac "czy ta firma jest wiarygodna, bo wlasnie wplacilam im xxx zl". Rece opadaja. Powodzenia w zyciu...
    • Gość: Julka Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:19
      Firma istnieje pod taką samą nazwą, zmienił się tylko adres biura
      rekrutacyjnego, które mieści się w Łodzi przy ul. Sucharskiego 3. Ogłaszają się
      proponując pracę bez znajomości lub z podstawami j.ang. W połowie stycznia
      2007r. bylam na spotkaniu informacyjnym w Łodzi zlożyłam cv po ang. wypełniłam
      formularz z krótkim testem j.ang. Wszystko było niby ok. Po powrocie zaczęłam
      szukać w necie informacji o tej firmie bo coś mi nie grało i teraz jestem w
      szoku. Nie dziękuję, ja wysiadam. Szkoda, że wcześniej nie znalazłam tego
      forum, bym tam nie jechała i nie traciła kasy na podróż.
      • Gość: greg Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 23:11
        Do Julka
        Ja tez bylem w Lodzi na tym spotkaniu 21-go i dzisiaj do mnie zadzwonili ze sie
        zakwalikowalem na drugie spotkanie (egzamin) tym razem w piotrkowie. Ja
        stracilem prawie 100zl na paliwo ... i czas.
        Dobrze ze jest takie forum bo moglbym stracic wiecej.
        szkoda .........
        gg 3814011
    • Gość: przemo anula londyn IP: *.sptelek.com.pl 06.02.07, 13:11
      czesc pisze do Ciebie ale nie odpisujesz szkoda powodzenia narka
    • Gość: rafal Re: Instytut Języków Europejskich Cezary Bedka IP: *.chello.pl 11.01.08, 14:47
      mam oferte wyjazdu jestem z katowic mam przyjechac do piotrkowa do
      biura z papierami czy warto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka