lyla 26.11.09, 16:03 czy któraś z was słucha tego zespołu oprócz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Oasis 26.11.09, 16:51 znam, słucham, jak gdzieś poleci. ;d w ogóle to [*] Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Oasis 26.11.09, 18:00 oasis - just a band natalio, raper pip osama radzi. ogólnie to są okropni lol, ale i tak liam/noel marry me, hahahahaha :dd no i lubię wonderwall :d Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet Re: Oasis 26.11.09, 18:12 jej, oasis, band życia jestem jego największą fanką, co widać po moim avatarze Odpowiedz Link Zgłoś
lyla Re: Oasis 27.11.09, 19:16 fajnie, ze jest troche fanow tego zespolu na kotku super grali muze, szkoda ze sie rozeszli Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Oasis. 23.02.10, 11:21 znam, i nie powiem że słucham, bo na pewno nie robię tego dla przyjemności. ciągle się na nich natykam w jakichś rockandrollowych wyliczankach na emtiwitu czy wiejczłan, i nie wiem czemu. dla mnie są straszni. mój najbardziej znienawidzony zespół, chyba właśnie przez wokalistę i jego urocze nutki i piosenkę wonderwall. w ogóle wonderwall często cytuję, straszne to jest. pan śpiewa o granicy szczęścia i robi to w taki badziewny sposób. okropność. i powiem szczerze, że jak się rozpadli, byłam chyba jedyną z niewielu osób, która się ucieszyła, że to koniec. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Oasis 23.02.10, 17:27 czasami posłucham. Cieszę się, że się rozeszli, bo w pewnym momencie bałam się, że się nawzajem pozabiijają. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Oasis 01.03.10, 16:57 Jeden pokemoniasty znaczek wyrazi jak bardzo ich lubię - <3 Odpowiedz Link Zgłoś