Gość: Gość IP: *.waterman-international.pl 07.04.09, 10:48 Czy ktoś może mi polecić dobrego projektanta wnętrz do urządzenia apartamentu? Jakiego rzędu jest to wydatek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: Projektant wnętrz IP: *.toya.net.pl 07.04.09, 16:11 Polecam biuro interyour.Kontakt na stronie www.interyour.pl Odpowiedz Link Zgłoś
me-design.pl Re: Projektant wnętrz Wrocław 25.05.10, 15:56 Jestem studentką Architektury Wnętrz, wykonuję projekty koncepcyjne i wykonawcze wnętrz we Wrocławiu i okolicach, bądź zdalnie w rozsądnych cenach. Co mnie wyróżnia? - ergonomiczne rozplanowanie przestrzeni - stosowanie nowoczesnych materiałów - wykorzystywanie najnowszych trendów w projektowaniu wnętrz - indywidualne podejście do projektów kontakt: me-design.pl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Projektant wnętrz 07.04.09, 16:41 polecam www.piotrstanisz.com można zobaczyć realizacje na stronie pozdrawiam babeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Projektant wnętrz IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 09:13 mialem okazje wspolpracowac z bardzo mila i dobra w designie parka z wawy namiar do nich to studio@art-cmc.com, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.K. Re: Projektant wnętrz IP: *.acn.waw.pl 30.04.09, 08:46 www.kraszewska.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anneau Re: Projektant wnętrz 03.05.09, 23:36 Ja juz 2 razy korzystałam ze studia www.mdom.pl bo nowoczesne wnętrzna mają bardzo w moim klimacie i też polecam. cena = x pln za metr i ten x zależy od bardzo wielu czynników - wiec niestety nie podpowiem jakiego rzędu w Twoim przypadku to wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Projektant wnętrz IP: *.wshifm.edu.pl 18.05.09, 18:25 u mnie robily panie z InStudio.... szczerze polecem. Milo i przyjemnie a przy tym tanio. Fajne pomysły InStudio - z tego co wiem to teraz są na Jerozolimskich na przeciw AVONu i.wasilewska@instudio.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPA-BK Re: Projektant wnętrz IP: *.aster.pl 19.05.09, 14:06 Witam, Jesteśmy Studiem Architektury mieszczącym się w Warszawie przy Placu Konstytucji, oferujemy szeroką gamę projektów, od podstawowego po projekt pod klucz, zapewniamy profesjonalną i rzetelną współpracę, Agata Bereziuk agata@ppa-bk.com 503-077-487 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Projektant wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 11:57 Polecam architektów i projektantów z firmy www.studio.mdom.pl Pierwsze spotkanie było niezobowiązujące i co najlepsze to cena konsultacji i sporządzenia projektu za metr kwadratowy jest do negocjacji!. Warto spróbować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Projektant wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 13:50 Ja polecam projektantkę z Warszawy, wiem, że robi też projekty za pomocą internetu, tanio, miło i ciekawe pomysły, mail gutdesign@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Projektant wnętrz IP: *.icpnet.pl 05.01.10, 08:52 W Poznaniu bardzo ładne wnętrza robią w AKA design www.akadesign.pl wydatek rzędu 80zł/m2, można zaprojektować i zrealizować całe mieszkanie, ale też dowolny fragment, robią meble na wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
opos4 Re: Projektant wnętrz 21.01.10, 21:06 Gość portalu: Gość napisał(a): > Czy ktoś może mi polecić dobrego projektanta wnętrz do urządzenia > apartamentu? Jakiego rzędu jest to wydatek? Pomożemy dobrać modne obrazy do twoich wnętrz www.conteart.netgaleria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: design Re: Projektant wnętrz IP: *.146.226.217.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 23:05 kontakt: kreatorki.wnetrz@gmail.com projekty i aranżacja wnętrz polecam design Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutdesign Warszawa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 00:17 Zaprojektuję wnętrze, funkcjonalnie, ciekawie, w przystępnych cenach, zapraszam serdecznie. gutdesign@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
projektantwnetrz Re: Warszawa i okolice 30.04.10, 11:38 Zapraszam do współpracy - projekty wnętrz mieszkań, domów i poszczególnych pomieszczeń. Warszawa i okolice, inne miasta - projekty on-line przykłady prac: deccoria.pl/galerie,user,34958 projektantwnetrz(at)gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.an Re: Warszawa i okolice 30.05.10, 02:02 podpinam się , znajomy szuka dobrego projektanta w dolnośląskim .Do zaaranżowania domek parterowy- - www.allegro.pl/item1058894134_azurowy_dywanik_pod_kominek_i_nie_tylko_zobacz.html Odpowiedz Link Zgłoś
anjaaa Re: Warszawa i okolice 31.05.10, 22:18 Szukam i ja ;) chce wyburzyc sciane miedzy kuchnia i "salonem" w starym mieszkaniu ('70) no i jakos fajnie to zaaranzowac nie wydajac za duzo ( o ile to w ogole mozliwe) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutdesign Re: Warszawa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 10:57 Witam, też na Śląsku? Jeśli chodzi o projektowanie wnętrz w Warszawie i okolicach zapraszam serdecznie, przystępne ceny, funkcjonalne ładne projekty, własna ekipa remontowa. gutdesign@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt do projektanta Re: Warszawa i okolice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 11:13 witam, a ja przed wyborem polecam artykul www.deko- racja.pl/docs.php?part=searchportal/show/91 Na stronie deko-racja.pl toczy sie w tym tygodniu tez dyskusja na temat zatrudnienia projektanta, kosztow, tego jak najlepiej wybrac firme. Mozna zadac pytanie projektantce. Na te odpowiedzi eksperta najlepiej trafic ze strony glownej portalu. Odpowiedz Link Zgłoś