crinos_pl 09.12.08, 13:30 Ja też nie byłem fanem Sonica, ale chyba zostanę. Właśnie pobieram demko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powercontrols Re: Rozgrywka: Sonic Unleashed 09.12.08, 13:34 fajne..taka Faith moglaby sie od Sonica sporo nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_419 Re: Rozgrywka: Sonic Unleashed 09.12.08, 13:36 jak dla mnie za szybko Odpowiedz Link Zgłoś
ber18 Re: Rozgrywka: Sonic Unleashed 09.12.08, 16:22 Czy tylko u mnie obraz tytułowy jak i sama gra są jakby to powiedzieć w niskiej rozdzielczości zwłaszcza ekran tytułowy (napisy na dole)? Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Rozgrywka: Sonic Unleashed 09.12.08, 16:40 Po ściągnięciu i zagraniu (raz): wielgaśny szacun dla Beniamina!!! U Ciebie ruchy są płynne i szybkie, ja co chwila się zatrzymywałem, albo odwrotnie, zapędziłam się tak bardzo, że musiałem hamować. Gra jets dla mnie chyba "trochę" za szybka i takiego tempa jak Ty to raczej nie jestem w stanie utrzymać... niemniej grafika jest bardzo ładna, a gameplay jest chyba większy gdy się obserwuje, a nie samemu gra Odpowiedz Link Zgłoś
misio_puchatek Re: Rozgrywka: Sonic Unleashed 09.12.08, 19:49 Mam wrażenie że klasa Phantom w Wipeoucie HD to jest nic przy tym. Bez nauczenia się trasy na pamięć nie ma się co za to zabierać. Przesadzili wg mnie... Mam też nieodparte wrażenie, że gra przechodzi się sama. Za bardzo nie ma czasu na jakiekolwiek reakcje, tylko od czasu do czasu jakieś QTE. Przekonam się prawdopodobnie we czwartek na PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
htaler Re: Rozgrywka: Sonic Unleashed 09.12.08, 21:44 Czy to jest pierwsze 8 sekund Sonica, czy w przypadku HQ coś jest nie tak z tym filmikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
misio_puchatek Re: Rozgrywka: Sonic Unleashed 09.12.08, 22:06 No wygląda, że się coś popsuło. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Rozgrywka: Sonic Unleashed 09.12.08, 23:12 materiał się zepsuł w 8 sekundzie... Odpowiedz Link Zgłoś