Dodaj do ulubionych

Doug Lombardi o Left 4 Dead 2

08.06.09, 15:40
Ta, a czym przekonał? Nowymi broniami, typu patelnia, która działa identycznie jak melee? A może nowym skinem do UZI? Nowymi postaciami też?

Nie rozumiem w jaki sposób można podchodzić do L4D2 w optymistyczny sposób, przecież to jawne walenie w bambuko posiadaczy L4D i tych, którzy mieli zamiar go kupić.

To tymbardziej śmieszne, że dla takiego Team Fortress 2 wprowadzono tyle poprawek i nowości od początku premiery, że równie dobrze mogli to wydać jako TF3. I to wszystko za darmo. Nie wiem, może EA/Valve za bardzo wdupiło na L4D i teraz próbują to odbić w taki prymitywny sposób.

No i gdzie do cholery Episode 3?
Obserwuj wątek
    • nostrzak Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 16:02
      Niestety mało jest firm które dbają o swoje tytuły z należytą uwagą. W czołówce sa Blizzard i Arenanet moim zdaniem.
    • spamtool Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 16:28
      kurcze, przed E3 zamierzalem kupic L4D, zwlaszcza ze sie w sklepach pojawilo "Game Of The Year Edition", ale teraz to juz nie wiem...
    • szymczakz Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 16:37
      @mazzeo no właśnie, gdzie EP3! Mogliby się wziąć za następnego Update'a do Team Fortress 2. A L4D w dzień? Błeee, to zepsuje klimat.
    • simon_x Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 16:50
      smieszny ten protest
      niech graja w pierwsza czesc jak im sie nie podoba, nikt nikogo nie zmusza do kupowania kolejnych czesci
    • ale_glupota Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 16:51
      L4D 2 big_grin I Director 2.0 nie da sie dac w postaci DLC
    • polychessman Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 17:03
      Mnie ta zapowiedź też wkurzyła, Valve straciło w moich oczach?
      "smieszny ten protest niech graja w pierwsza czesc jak im sie nie podoba, nikt nikogo nie zmusza do kupowania kolejnych czesci" Oh tak uwielbiam ten argument. Ja kupię na 90% tylko problem w tym że jak ktoś kupował L4D to było zapowiadane porządne wsparcie i wtedy można poczuć się oszukanym. Ale najgorszym efektem wydania kolejnej części tak szybko będzie podział community, ludzie podzielą się na tych co będą grali w L4D 1 i na tych co będą grali w L4D 2. Porąbana sytuacja.
    • simon_x Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 17:17
      polychessman - ale czego sie spodziewales? Ze gry sie Robi dla ideii, dla spolecznosci? Zeby ludzie mieli za friko dodatki i zylo sie dostaniej? Najwyrazniej uznano, ze zysk z nowej czesci bedzie wiekszy niz zysk ze sprzedazy czesci pierwszej po wydaniu dodatkow - proste. Oni musza zarobic, community jest dobre jak placi pieniazki smile jak chce cos za free to jest be.
    • talonkarrde Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 17:18
      Jak narazie dwójka to jeden wielki crap niech sobie ją wydają mnie wystarczy oryginał tylko niech wypuszczą jakieś mod tools. Chcą kasy ? To niech jedynkę przeportują na PS3 oj przepraszam przecież tam się trudno programuje.
      A gdzie HL2:E3???
    • simon_x Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 17:24
      a to fakt jest - mogliby się w końcu nauczyć programować ps3 smile
    • szozii Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 08.06.09, 22:01
      Gra zdecydowanie nie jest cienka, choć nie wytrzymałem przy niej tyle co przy np. TF2.
      Z tego co miałem okazję poczytać, wynika, że modyfikacjom uległ właśnie cały "Director", który teraz może zmienić położenie drzwi itp. elementów. Będzie to miało genialne znaczenie dla żywotności, bo choć po części może zapobiec odwalaniu map na pamięć i za każdym razem tak samo. Przy "starym" enginie nie było możliwe zaimplementowanie tego i stąd decyzja o L4D2 (fajny skrót się zrobił).
    • theigor666 Re: Doug Lombardi o Left 4 Dead 2 09.06.09, 00:29
      Jedynka byla wypas ale strasznie krotka , a R2D2 smile i tak kupie (mimo ze to skok na kase)

PS. Gdzie jest do cholery HL:ep3 ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka