Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenia: Bayonetta

19.08.09, 20:38
Fajnie się zapowiada, jednak nadal uważam, że Wiedźma wygląda na maxa sztampowo i żałośnie. Gdzie się podziały te ładne japońskie bohaterki? hehehe
Obserwuj wątek
    • marrond Re: Pierwsze wrażenia: Bayonetta 19.08.09, 20:47
      Te ładne, japońskie bohaterki? Ale znaczy się które? One wszystkie wyglądają tak samo :E
    • saqurado Re: Pierwsze wrażenia: Bayonetta 19.08.09, 20:58
      @marrond - i wszystkie są ładnetongue_out Tu mamy odejście od reguły, niestety. Gra nawet zaczyna mi się podobać, ale bohaterkę i tak uważam za dno. Dlatego w pierwszej kolejności GoW3, później Bayonetta w atrakcyjnej cenie, i Dantes Inferno never ;]
    • lethaldoze Re: Pierwsze wrażenia: Bayonetta 19.08.09, 21:13
      Bohaterka mi się nie podoba już, wygląda jak jakaś nauczycielka <brrrrr>. Już prędzej wezmę Dantego, dla tego piekła i potworów.
    • igis92 Re: Pierwsze wrażenia: Bayonetta 19.08.09, 21:34
      mnie właśnie kręci w niej to, że wygląda jak nauczycielka big_grinbig_grin Wg mnie bardzo udana postać, nie jest taka sztampowa jak np. Kratos - wielki wku*wiony mięśniak. Nuuudy...
      A tu mamy taki gotyk rodem z DMC przemieszany nieco z rodzina Adamsów i Burtonem. Mi się bardzo podoba. Wiele poziomów trudności jest na plus, ale nieco dziwnie brzmi to "klatkowanie" rodem z Tekkena.
    • rocknrollenheart Re: Pierwsze wrażenia: Bayonetta 19.08.09, 23:08
      Proszę mi tutaj nie obrażać stylu Burtona!
      Faktem jest, że mało komu się podoba ta kreacja bohaterki jako nauczycielki/sekretarki w lateksowym stroju. Mnie osobiście bardziej raziły rzeczy jak jaskrawa kolorystyka i zupełnie nie kobiecy sposób poruszania się Bayonetty (do Nariko to jej naprawdę daleko).
    • igis92 Re: Pierwsze wrażenia: Bayonetta 20.08.09, 01:11
      Taki jest styl Mikamiego, tak mi sie wydaje - jrockowy kicz przemieszany z gotykiem... DMC był bardzo podobny przecież. Gra stylistycznie jest przesączona groteską i do mnie tkie coś przemawia.
      Poza tym, Bayonetta mi mocno moją byłą nauczycielkę angielskiego suspicious NAwet okulary były takie same, ylko ów nauczycielka była młodsza i nie nosiła lateksowych wdzianek suspicious
    • shastorm Re: Pierwsze wrażenia: Bayonetta 20.08.09, 10:41
      sądzę, że po mału docieramy do kluczowych elementów:
      - okulary
      - lateks

big_grin

Ta gra mnie kupuje chyba dzięki temu super duper automatik szmatik level smile
      Inaczej przy mojej sprawności w kombosowaniu straciłbaby wiele na wizualnej uczcie wymyślnych ataków.
      A tak ja będę miał na co popatrzeć i ewentualnie będzie czym zachwycić widzów tongue_out

Ale tak, to chyba dopiero 3 w kolejności slasher w oczekiwaniu na moje pieniądze. GoW3 muszę kupić, Dantego chcę kupić a Bayonetta może poczekać
    • mateuszart Re: Pierwsze wrażenia: Bayonetta 20.08.09, 11:32
      Perwersja nipponczykow nie zna granic. Kazdy mlody chlopak marzy o takiej pani profesor w okularach czyli gra dla podlotkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka