Gość: koko IP: 195.136.20.* 29.10.09, 15:25 Czy 7,5 tys. za metr to w tej inestycji to dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikki30 Re: Dom Development Saska Kępa 29.10.09, 16:42 Obiła mi się ta inwestycja o uszy.Nawet wczoraj tamtędy przejeżdżałam.Budynek działu sprzedaży już stoi.Sama mieszkałam kiedyś na SK.Do dziś mieszka tam mój brat. Osiedle ma być wybudowane w zasadzie przy planowanej trasie tysiąclecia.Póki co trasy nie budują ale w przyszłości nalezy się takiej inwestycji spodziewać, bo korki chociażby na Saskiej, czy Bora Komorowskiego są straszne.Sama ulica BK jest bardzo wąska i nie jest przygotowana na tak ogromne osiedle!A to w końcu 1,5 tys mieszkań!Spore blokowisko... Nie jest to też Saska kępa tylko Kępa gocławska, więc ściemniają:) Już teraz na SK i Gocławiu jest problem z przedszkolami, szkołami.Nowe osiedla się budują ale nie powstaje do tego żadna infrastruktura, szczególnie drogowa i oświatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Dom Development Saska Kępa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 17:20 nie jest tak źle...bora się poszerzy...zrobi się nitkę tramwajową z waszyngtona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grawitacja Re: Dom Development Saska Kępa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.10.09, 21:38 niom. i metro bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: Dom Development Saska Kępa 30.10.09, 07:46 Metro na gocław nie dojedzie przez najbliższe 50lat. Niestety z analiz wyszło, że budowa na gocław nie jest ekonomiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wde Re: Dom Development Saska Kępa IP: *.acn.waw.pl 29.10.09, 23:42 uż teraz na SK i Gocławiu jest problem z przedszkolami, szkołami.Nowe osiedla > się budują ale nie powstaje do tego żadna infrastruktura, szczególnie drogowa i > oświatowa. A konkretnie to gdzie na saskiej kepie powstaja nowe osiedla podaj adresy developerów Odpowiedz Link Zgłoś
nikki30 Re: Dom Development Saska Kępa 30.10.09, 10:15 Gość portalu: wde napisał(a): > A konkretnie to gdzie na saskiej kepie powstaja nowe osiedla podaj > adresy developerów A budynek na Zwycięzców i Meksykańskiej to jest niby stare osiedle?:) W tym czasie powstało jedno prywatne przedszkole... A na SK póki co będzie się budowała jedynie Willa Saska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dom Development Saska Kępa IP: *.datacomsa.pl 30.10.09, 15:27 Ja wczoraj do nich dzwoniłam i mi wyszło z 1 m2 mieszkania z garażem, tarasem brutto 10,000 zł, a nie 7.500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasker Oszustwo czy tylko semantyczne nadużycie? IP: *.centertel.pl 01.11.09, 18:44 To jest GOCŁAW, a nie Saska Kępa, nawet nie Kępa Gocławska (która formalnie zalicza się do SK) tylko zwykły betonowy GOCŁAW. Nazwa osiedla to jednak niezły "CHŁYT MAKETINGOWY" bo różnica cen mieszkań między Gocławiem a Saską Kępą jest astronomiczna. Mieszkańcy tego nowego molocha, nazywając się Saskokępianami będą budzić taki sam uśmiech politowania, jak mieszkańcy Wołomina czy Otwocka, chwalący się na plaży we Władku, że są z Warszawy hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Oszustwo czy tylko semantyczne nadużycie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 21:35 bardziej pasuje nazwa iskra IV...kontynuacja osiedla acciony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzs Re: Oszustwo czy tylko semantyczne nadużycie? IP: 217.153.56.* 02.11.09, 14:02 A najbardziej po prostu Orlik. Bo to jest osiedle Gocław-Orlik. Odpowiedz Link Zgłoś