gosiaf4 09.02.04, 17:09 Jestem zainteresowana ich segmentem, czy ktos korzystal juz z uslug tego developera? Jakie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sencha Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.visp.energis.pl 28.02.04, 00:45 Daj znać jak się czegoś dowiesz ;) też mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 15:40 Czy otrzymałaś jakieś odpowiedzi? Jeśli tak przekaż opinie. Też mnie to interesuje. Dzieki Małgorzata pkabala@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 15:43 Jeśli otrzymałaś jakieś opinię, proszę podziel sie ze mną. Też mnie to interesuje. Małgorzata pkabala@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sencha Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.kapsch.co.at / *.kapsch.com.pl 11.03.04, 09:59 Mam już umowę dot. domków na Osiedlu Rybaki i Osiedlu nad Wisłą. Genrealnie nie wzbudza większych podejrzeń. Jedna rzecz, która mnie niepokoi to przeniesienie praw wlasnosci dopiero po ukonczeniu inwestycji. Wolałabym przy popdpisaniu umowy ale to podlega indywidualnym negocjacjom. Na Forum rozmawialam z Panem, któy ma od roku domek przy Bronowskiej, na tyłach biura Mostostalu Technika. Twierdzi, ze jest ok i pod wzgledem mieszkania, i pod względem samej wspolpracy z Mostostalem techniką. Terminowo oddali i nie ma zarzytów do jakości wykonania. Mnie interesuje drugi etap budowy osiedla, będą głównie blizniaki. Mostostal Sprawdzałam przez wywiadownie gospodarczą. Dowiedziałam się, ze wprawdzie systuację mają stabilną ale raport finansowy jest dosc stary sprzed ok 3 lat. WIec w sobote bede jechala zrobic sobie xero z aktualnego. Dam zaprzyjaznionemu ksiegowemu i bede miala komentarz jak teraz sytuacja wyglada. Dajcie znać jak się czegoś więcej dowiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirektorka Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: 195.94.206.* 16.03.04, 17:34 Też jestem zainteresowana II etapem (sprzedaż już się rozpoczęła) i będę wdzięczna za wszelkie informacje i ogólne (developer) i szczególne (ta konkretna inwestycja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sencha Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.kapsch.co.at / *.kapsch.com.pl 11.03.04, 10:00 i jeszcze moj adres zarzycka_aga@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś