Dodaj do ulubionych

Mostostal Technika - segmenty w Wawrze

09.02.04, 17:09
Jestem zainteresowana ich segmentem, czy ktos korzystal juz z uslug tego
developera? Jakie doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sencha Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.visp.energis.pl 28.02.04, 00:45
      Daj znać jak się czegoś dowiesz ;) też mnie to interesuje.
      • Gość: Małgorzata Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 15:40
        Czy otrzymałaś jakieś odpowiedzi? Jeśli tak przekaż opinie. Też mnie to
        interesuje. Dzieki
        Małgorzata
        pkabala@poczta.onet.pl
      • Gość: Małgorzata Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 15:43
        Jeśli otrzymałaś jakieś opinię, proszę podziel sie ze mną. Też mnie to
        interesuje.
        Małgorzata
        pkabala@poczta.onet.pl
      • Gość: Sencha Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.kapsch.co.at / *.kapsch.com.pl 11.03.04, 09:59
        Mam już umowę dot. domków na Osiedlu Rybaki i Osiedlu nad Wisłą.
        Genrealnie nie wzbudza większych podejrzeń.
        Jedna rzecz, która mnie niepokoi to przeniesienie praw wlasnosci dopiero po
        ukonczeniu inwestycji.
        Wolałabym przy popdpisaniu umowy ale to podlega indywidualnym negocjacjom. Na
        Forum rozmawialam z Panem, któy ma od roku domek przy Bronowskiej, na tyłach
        biura Mostostalu Technika.
        Twierdzi, ze jest ok i pod wzgledem mieszkania, i pod względem samej wspolpracy
        z Mostostalem techniką. Terminowo oddali i nie ma zarzytów do jakości wykonania.
        Mnie interesuje drugi etap budowy osiedla, będą głównie blizniaki.
        Mostostal Sprawdzałam przez wywiadownie gospodarczą. Dowiedziałam się, ze
        wprawdzie systuację mają stabilną ale raport finansowy jest dosc stary sprzed
        ok 3 lat. WIec w sobote bede jechala zrobic sobie xero z aktualnego. Dam
        zaprzyjaznionemu ksiegowemu i bede miala komentarz jak teraz sytuacja wyglada.

Dajcie znać jak się czegoś więcej dowiecie.
        • Gość: mirektorka Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: 195.94.206.* 16.03.04, 17:34
          Też jestem zainteresowana II etapem (sprzedaż już się rozpoczęła) i będę
          wdzięczna za wszelkie informacje i ogólne (developer) i szczególne (ta
          konkretna inwestycja).
    • Gość: Sencha Re: Mostostal Technika - segmenty w Wawrze IP: *.kapsch.co.at / *.kapsch.com.pl 11.03.04, 10:00
      i jeszcze moj adres zarzycka_aga@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka