Dodaj do ulubionych

Różopol Bródno

IP: *.acn.waw.pl 02.02.10, 13:49
Co sądzicie o tej inwestycji, lokalizacji, jakieś opinie o spółdzielni?
www.smbrodno.pl/mieszkania.php
Obserwuj wątek
    • Gość: zap Re: Różopol Bródno IP: *.chello.pl 12.02.10, 01:47
      Ta spółdzielnia to relikt PRL. Budynek wizualnie interesujący ale
      położony na rogu ruchliwej Kondratowicza i trasy tramwajowej. Zresztą
      podobno spółdzielnia wszystko rozdzieliła po sobie.
      • Gość: gg Re: Różopol Bródno IP: *.chello.pl 07.05.10, 12:16
        nie liczą się ze zdaniem mieszkańców, o wszystko trzeba się wykłócać.
        • Gość: Aneta Re: Różopol Bródno IP: 89.228.3.* 21.08.10, 17:50
          Nie trzeba się kłócić wystarczy umieć rozmawiać. Mieszkam w zasobach
          spółdzielni od 24 lat i nigdy nie miałam z tym problemu
          • Gość: ja Re: Różopol Bródno IP: *.chello.pl 21.08.10, 18:35
            Uważajcie, bo Was zaraz Steady zdemaskuje, podli naganiacze! Przecież tam są aż
            3 wolne mieszkania, stąd ta marna nagonka!
            • Gość: bobi Re: Różopol Bródno IP: *.warszawa.mm.pl 13.10.10, 22:27
              Czy ktoś ma jakieś informacje na temat tej inwestycji??
              Kiedy zaczna budowe??
              Albo chociaż podpisanie umów
              • Gość: gibot Re: Różopol Bródno IP: *.europe.hp.net 14.10.10, 11:45
                W umowach, które były podpisywane, spółdzielnia zobowiązywała się do przedstawienia umowy przedwstępnej w ciągu 6 miesięcy. Warunkiem było uzyskanie pozwolenia na budowę. W lipcu wezwali do podpisania aneksu do umowy. Kontaktowałem się z nimi na początku października. W tej chwili pozwolenie już jest i zaczynają prace.
                • Gość: bobi Re: Różopol Bródno IP: *.warszawa.mm.pl 27.10.10, 23:08
                  A kiedy ma być zakończona budowa tego osiedla??
                  • Gość: steady_at_najx Re: Różopol Bródno IP: 46.113.29.* 29.10.10, 19:04
                    po co pytasz, zakłamany głąbie, skoro ty chcesz SPRZEDAĆ, a nie kupić?

Żałosny smarkaczu jeden. Won skąd przyszedłeś. Prowizyjkę schowaj pod podusię i powtarzaj 'w gurę, w gurę, w gurę, taniej nie będzie'
                    • Gość: bozena Re: Różopol Bródno IP: *.chello.pl 31.10.10, 20:03
                      Myślicie ze będzie podwyżka za mieszkania na tym osiedlu??
                      • Gość: steady_at_najx Re: Różopol Bródno IP: 109.243.203.* 31.10.10, 20:13
                        myślimy że niepotrzebnie oderwałaś się od robienia pały mężusiowi.
                        Decyzje podejmuje facet a ty wracaj do kuchni.
                        • kowcia Re: Różopol Bródno 16.11.10, 08:08
                          czy jest ktos kto kupił tam mieszkanie?
                          • dziuska_1 Re: Różopol Bródno 18.11.10, 20:45
                            Ja cały czas zastanawiam się nad podpisaniem umowy.Nie macie co do niej wątpliwości?
                            Przedwstępną podpisałam, ale teraz nie wiem co zrobić?Szukam osób, które tam kupiły mieszkania, bo widzę,ze prawie wszystkie sprzedane.
                            • Gość: Ja Re: Różopol Bródno IP: 178.73.63.* 08.12.10, 13:01
                              Nie osiedle Różopol, tylko inwestycja Różopol- nowy blok na osiedlu Bródno.
                              Umowy przed wstępne były podpisywane w lutym 2009!!! więc nie dziwne że lokale są rozdysponowane. Odnośnie inwestycji były ogłoszenia w lokalnej prasie. W związku z potrzebą zamrożenia 5000zł na cele przygotowawcze do inwestycji mało kto się garnął do podpisania umów.
                            • alidar1 Re: Różopol Bródno 31.01.11, 22:01
                              Witam

Ja dopiero teraz się tą inwestycją zainteresowałem, mi się wydaje na pierwszy rzut oka interesująca, szukam kogoś, kto się rozmyślił i chciałby zrezygnować, odstąpić na moją rzecz od umowy przedwstępnej. Najbardziej interesowałoby mnie mieszkanie 1 lub 2 pokojowe.

Ewentualnie proszę o kontakt mail: alidar@onet.pl

pozdr.

Dariusz
        • Gość: polo Re: Różopol Bródno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 18:16
          Co sądzicie o zaawansowaniu budowy Różopol Bródno?
    • Gość: property_man krzempus tos sie podszyl pod jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 21:50
      ty stary naganiaczu - wania ci z walonkow capie
      • kowcia Czy są tu jacyś przyszli sąsiedzi? 24.05.11, 07:48
        może bysmy uruchomili jakies forum?
        • Gość: Prozi Re: Czy są tu jacyś przyszli sąsiedzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 13:24
          Jakieś propozycje co do miejsca ?

M.
          • kowcia Re: Czy są tu jacyś przyszli sąsiedzi? 10.06.11, 14:15
            zgadajmy sie na priva i cos ustalimy :)
          • Gość: Fredysz Re: Czy są tu jacyś przyszli sąsiedzi? IP: *.181.223.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.11, 17:54
            Oczywiście że są sąsiedzi...
            Prozi dobre miejsce to będzie dziś u Ciebie.
            Zaczniemy już np: świętowanie wpisów do księgi wieczystej;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka