Gość: zbyszek IP: *.chello.pl 04.03.04, 18:05 Co sądzicie o "multi-hekk nieruchomości"....? Czy warto u nich kupić mieszkanie (Arkadia)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Piaseczno POMOCY!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 09:13 Poszukaj no forum wątku o deweloperze-to koszmar i tragedia, zawsze możesz pojechać na Słowiczą i zobaczyć jak budują- chyba nawet za połowę ceny bym nie chciała tam mieszkać. Nie wiem zbyt wiele o tej nowej inwestycji ale sam deweloper i metody jego działania budzą wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Piaseczno POMOCY!!! IP: *.k.mcnet.pl 05.03.04, 13:26 w zupelnosci popieram multi heek to tragedia!!! pozd majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Piaseczno POMOCY!!! IP: *.cmdik.pan.pl 05.03.04, 16:38 Wczoraj widziałam to trzyletnie osiedle z którego odpadają tynki, wąziutkie uliczki w których podobno sfrustrowani ludzie dostają szału każdego ranka i wieczora. Slamsy. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
almira Re: Piaseczno POMOCY!!! 05.03.04, 17:26 A ja tam mieszkam i aż tak nie narzekam. Rzeczywiście tynki odpadają a uliczki są wąskie z powodu zaparkowanych samochodów, ale ja mam garaż, więc nie jest to aż taki problem. Bynajmniej nie zachęcam do zakupu tu mieszkania ani w nowej lokalizacji Arkadia, bo z tego co wiem na 100% będą problemy z miejscami parkingowymi. Slumsy to były na Stegnach gdzie poprzednio mieszkałam. Niestety coś za coś na Stegnach miałam 42m2 tu mam 87 m2 za te same pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Piaseczno POMOCY!!! IP: *.centertel.pl 08.03.04, 09:18 Co do Słowiczej nie będę się wypowiadał bo za dużo już o tym było - ja tam NIE kupiłem mieszkania. Co do Arkadii - ha ha ha... sprzedają ludziom dom który nigdy nie zostanie wybudowany - chyba, że multi hek wybuduje budynek gwałcąc wszystkie przepisy budowlane. Na razie mają wstrzymane wszystkie zezwolenia na budowę i gmina oczekuje poprawionego projektu zgodnie z wytycznymi prawa budowlanego (m.in. odległosc budynku od drogi, ilosć miejsc garażowych itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś