Dodaj do ulubionych

Piaseczno POMOCY!!!

IP: *.chello.pl 04.03.04, 18:05
Co sądzicie o "multi-hekk nieruchomości"....? Czy warto u nich kupić
mieszkanie (Arkadia)?
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: Piaseczno POMOCY!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 09:13
      Poszukaj no forum wątku o deweloperze-to koszmar i tragedia, zawsze możesz
      pojechać na Słowiczą i zobaczyć jak budują- chyba nawet za połowę ceny bym nie
      chciała tam mieszkać. Nie wiem zbyt wiele o tej nowej inwestycji ale sam
      deweloper i metody jego działania budzą wątpliwości.
      • Gość: majka Re: Piaseczno POMOCY!!! IP: *.k.mcnet.pl 05.03.04, 13:26
        w zupelnosci popieram multi heek to tragedia!!!
        pozd majka
    • Gość: Aga Re: Piaseczno POMOCY!!! IP: *.cmdik.pan.pl 05.03.04, 16:38
      Wczoraj widziałam to trzyletnie osiedle z którego odpadają tynki, wąziutkie
      uliczki w których podobno sfrustrowani ludzie dostają szału każdego ranka i
      wieczora. Slamsy. Niestety.
      • almira Re: Piaseczno POMOCY!!! 05.03.04, 17:26
        A ja tam mieszkam i aż tak nie narzekam. Rzeczywiście tynki odpadają a uliczki
        są wąskie z powodu zaparkowanych samochodów, ale ja mam garaż, więc nie jest to
        aż taki problem. Bynajmniej nie zachęcam do zakupu tu mieszkania ani w nowej
        lokalizacji Arkadia, bo z tego co wiem na 100% będą problemy z miejscami
        parkingowymi. Slumsy to były na Stegnach gdzie poprzednio mieszkałam. Niestety
        coś za coś na Stegnach miałam 42m2 tu mam 87 m2 za te same pieniądze.
        • Gość: anonim Re: Piaseczno POMOCY!!! IP: *.centertel.pl 08.03.04, 09:18
          Co do Słowiczej nie będę się wypowiadał bo za dużo już o tym było - ja tam NIE
          kupiłem mieszkania.

Co do Arkadii - ha ha ha... sprzedają ludziom dom który nigdy nie zostanie
          wybudowany - chyba, że multi hek wybuduje budynek gwałcąc wszystkie przepisy
          budowlane. Na razie mają wstrzymane wszystkie zezwolenia na budowę i gmina
          oczekuje poprawionego projektu zgodnie z wytycznymi prawa budowlanego (m.in.
          odległosc budynku od drogi, ilosć miejsc garażowych itp, itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka