Dodaj do ulubionych

nasze miasteczko

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.10, 14:05
omózcie znaleźć info nt developera Nasze Misteczko, przeszukałam
wszystko, ale opinii negatywnych w zasadzie nie ma... czy sa az tak
dobrzy? co sądzicie o ich nowych ofertach, a moze ktos od nich kupił?
jak z wywiażywaniem sie z umów? dzieki za wszelkie info.zastanawiam
sie nam segmentem u nich...pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: steady_at_najx [...] IP: 109.243.99.* 11.06.10, 19:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gosc nasze miasteczko IP: *.cwd.waw.pl 16.06.10, 07:53
        tez jestem zainteresowany tym developerem i jego inwestycjami.
        Ciekawe jak mieszkancy po ulewach, bo kiedys ponoc nasze miasteczko
        przy wiekszych deszczach zalewalo...
        • Gość: mieszkaniec Re: nasze miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:17
          witam, odrazdzam...
          po ulewach budynki nasiakaja woda od fundamentow !!!
          developer umywa ręce
          sprawa pewnie skończy się w sądzie
          czekamy na dokumentacje powykonawczą budynków, której nie chca do
          dnia dzisiejszego wydać !
        • Gość: Jakub Re: nasze miasteczko IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 08:55
          Uwaga na Developera Nasze Miasteczko - Potoki Residence - sprzedają mieszkanie kilku klientom jednocześnie, narażają na koszty, okłamują.
          • pio-jak Re: nasze miasteczko 21.03.14, 07:22
            Ostrzegam. Zgadzam się zupełnie z poprzednikiem. Ma się wrażenie, że szanowna pani i pan z biura sprzedaży sprzedają garnki zamiast mieszkań. Myślę, że przykład idzie z góry. Muszą mieć chama szefa. Też negocjowali ze mną mieszkanie a w międzyczasie szukali klienta które weźmie pomimo bardzo niebezpiecznych zapisów w umowie. Myślę, że chcą zrobić jakiś przekręt dlatego tak kurczowo obstaja przy swoich zapisach. Ostrzegam przed nimi!!!
    • Gość: ktosiek Re: nasze miasteczko IP: *.spray.net.pl 22.07.10, 12:22
      pozwolę się podłączyć do tematu
      również jestem zainteresowana informacjami nt. tego dewelopera
      Chcę kupić domek w ich inwestycji. Mam kilka pytań, więc jeśli ktoś mógłby
      odpowiedzieć byłabym bardzo wdzięczna.
      Otrzymałam wzór umowy przedwstępnej. Na jakie zapisy warto zwrócić uwagę? Co wam
      się nie podobało? Czy próbowaliście zmienić któryś z zapisów, z jakim
      skutkiem?(zarówno w umowie przedwstępnej jak i tej docelowej)
      Czy cena podana w cenniku jest stała, czy udało wam się wynegocjować jakąś
      obniżkę (jeśli tak to ile % od ceny wyjściowej).
      Czy mieliście jakieś późniejsze problemy z deweloperem?

Dziękuję za odpowiedzi,gdyż przed zadłużeniem sie na kilkadziesiąt lat
      chciałabym wiedzieć, że kupno domu u tego dewelopera to słuszna decyzja.

pozdrawiam,
      Nat
      • Gość: Ktoś Re: nasze miasteczko IP: 193.201.36.* 23.07.10, 15:15
        Z developerem generalnie nie ma większych problemów, kilku znajomych mieszka na
        ich osiedlach pod nazwą 'Nasze Miasteczka I & II' i są zadowoleni ;-)...w której
        inwestycji NM się rozglądasz za domkiem?
        • Gość: były klient Re: nasze miasteczko IP: *.spray.net.pl 26.07.10, 17:51
          uwaga na te inwestycje i dziwne ruchy dewelopera!

przede wszystkim jest problem w tym miejscu z zalewaniem, grunty nie zostaly
          zmeliorowane a ze tam jest glina to nic nie wsiaką w grunt. poza tym pojawilo
          sie wiele komentarzy, ze fundamenty domów pękaja (szukaj na forach mieszkanców).
          ten sam problem, tj zalewanie dotyczy dewelopera obok "Siedlisko Konwalie". Oni
          razem nabyli tę ziemię, zarówno Nasze Miasteczko jak i Siedlisko Konwalie mają
          już spraw w sadzie w toku w materii zalewania.

druga sprawą sa manipulacje cenowe w ostatnim czasie, ogladasz mieszkanie w
          sobotę i odsylaja cie do biura w poniedzialek na formalnosci, przychodzisz w
          poniedziałek a cena juz jest wyzsza...równiez z zaskoczenia dochodzi
          niespodziewany koszt udzialu w drodze wspolonej itp.

byłem klientem przez 7 dni, ale się rozstalismy po ostatnich ulewach i numerach
          z ceną.

nie polecam!
          • Gość: mieszkaniec MN_1 Re: nasze miasteczko IP: *.chello.pl 01.08.10, 16:16
            Kolego, udział w drodze to rzecz normalna, każdy ma to zapisane w umowie...i za
            to płacił. Jeżeli Ci to nie odpowiada to miejsce nie kupuj.

• Gość: kiti Re: nasze miasteczko IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 22:45
            te zagrania z cena to prawda, w ciagu weekendu potrafili podniesc cene o 15 tys., no prawo rynku i jak komus sie nie podoba, to niech nie kupuje
            poki nie jest podpisana umowa... to kwestia stylu, a ich... no jest jakis... w sumie ;>
    • Gość: gosc Re: nasze miasteczko IP: *.205.124.221.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.11, 22:30
      odradzam. mialem z nimi nieprzyjemnosc kupowac dom. sprawa trafila do sadu ,bo to oszusci . starcicie kase i nerwy , chyba ,ze bedziecie siedziec cicho i brac co wam daja bez zadnych wymagan.nie wywiazuja sie z umow!!! UWAZAJCIE NA NASZE MIASTECZKO!!!
      • Gość: mieszkaniec Re: nasze miasteczko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.11, 21:06
        ja również kategorycznie odradzam! omijajcie tego dewelopera szerokim łukiem!
        tematy opisane powyżej z podsiąkaniem ścian nie są ściemą. to w rzeczywistości ma miejsce a deweloper ma to głęboko w poważaniu. moja rękojmia niedługo się kończy więc nie pozostaje nic innego jak wytoczyć Nasze Miasteczko proces sądowy; jeżeli chcecie uniknąć w przyszłości takich niespodzianek to kupcie mieszkanie od innego dewelopera.
    • Gość: Jakub Re: nasze miasteczko IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 08:54
      Uwaga na Developera Nasze Miasteczko - Potoki Residence - sprzedają mieszkanie kilku klientom jednocześnie, narażają na koszty, okłamują.
      Jakub
    • Gość: Jakub Re: nasze miasteczko IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 09:06
      Uwaga! Nasze Miasteczko oszukuje klientów. Mam bardzo negatywne doświadczenia z nimi. Negocjowałam już z nimi tylko zapisy w umowie, wynająłem prawnika, zacząłem załatwiać kredyt - to wszystko mnie kosztowało - nagle się okazało, że developer sprzedał w miedzy czasie "moje" mieszkanie komuś innemu. ręce mi opadły. Chamstwo pierwszej klasy.
    • pio-jak Re: nasze miasteczko 21.03.14, 07:24
      Ten developer, to jest szok. Arogancja, chamstwo i cwaniactwo. Słoma z butów wystaje i do tego oszukują i wkręcają klientów. Nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka