Gość: Ciekawy IP: *.chello.pl 07.07.10, 16:38 Czy zna ktoś ta firmę? Czy jest to dobry developer? Można im ufać? Widział ktoś już ich jakieś projekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elroy Re: Firma Layetana opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.10, 17:13 Wiesz co z tego co widziałem, to oni dopiero wchodzą do Polski z inwestycjami. Biuro mają chyba na Jana Pawła - w Warszawie mają 2 budowy - 1 to na żoliborzu - przy Rydygiera, a druga na Mokotowie, choć to już raczej służew - no w każdym razie granica. Pierwsze osiedle nie wiem jak się nazywa - drugie to mozaika - tu masz linka LINK A sam developer doświadczony - tyle, że w budowach za granicą. Wywodzą się z Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE-Jeleń Kolejny wątek naganiaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 21:33 Tamtem z reklamowaniem super-badziewia pt. Mozaika - Służewiec przemysłowy nie wypalił...? No i teraz jedna pani drugą panią zacznie pytać: a po ile? a czy warto, a od kiedy... ??? To jest forum KUPUJĄCYCH, a nie działów marketingowych deweloperów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: Firma Layetana opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 00:09 Ktoś ci płaci za krytykę? Nie podoba się, nie pisz. Tak tylko podbijasz temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: Firma Layetana opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 00:07 Sądząc po tym co zbudowali za granicą wygląda to OK. Pytanie jak poradzą sobie w polskiej rzeczywistości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Sio naganiaczu IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.10, 10:13 Już pojawił się znikąd, niepowiązany w żaden sposób z firmą, osobnik, który widział zakończone budowy firemki, co to się dopiero w Polsce pojawiła i w zupełnie obiektywny sposób stwierdza, że to co budowali za granicą było w porządku. ROTFL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: Sio naganiaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 11:17 A skąd wiesz co ja w życiu widziałem? :) Wyjdź z domu, zdziwisz się jaki świat jest duży. I sprawdź sobie znaczenie słowa "obiektywny", bo chyba nie wiesz co dokładnie znaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUba Re: Sio naganiaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 13:22 Żałosny jesteś gostku. Nie obrażaj inteligencji forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Sio naganiaczu IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.10, 16:20 > A skąd wiesz co ja w życiu widziałem? :) Wyjdź z domu, zdziwisz się jaki świat > jest duży. I sprawdź sobie znaczenie słowa "obiektywny", bo chyba nie wiesz co > dokładnie znaczy :) Właśnie dlatego, że świat jest duży nie wierzę w takie przypadki. Zrozumcie wreszcie, że jelonki łykające każdą waszą bajeczkę jak pelikan rybę już się skończyły. Zostali tylko ci co muszą kupić, rumun_naganiator i wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Re: Firma Layetana opinie IP: 217.8.177.* 08.07.10, 15:52 Skoro twierdzisz ze wyglada ok, to podaj jakies linki albo zdjecia z tych zagranicznych inwestycji. Moze opinie tamtejszych miekszancow? Moze byc nawet po hiszpansku. Wedlug mnie to co najmniej dziwne, ze zupelnie przypadkowo widziales te zagraniczne osiedla i zupelnie przypadkiem znalazles ten watek. Zalosni jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: Firma Layetana opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 17:16 Widzisz, ja nie muszę nic nikomu udowadniać, a w szczególności osobom, które jako argument w dyskusji stosują wyzwiska. Co Layetana zbudowała tajemnicą nie jest - masz Google, poszukaj sobie. Ja swoje wiem, a czy ktoś mi wierzy, czy nie, to już zupełnie nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roper Re: Firma Layetana opinie IP: *.acn.waw.pl 08.07.10, 18:22 Ha - ja też bym chętnie zobaczył jakieś ich budowy. Niekoniecznie ze strony developera. Może jakieś linki do zdjęć robionych przez amatorów, a nie agencje reklamowe? Nie neguję samego projektu bo mi się podoba, ale od projektu do realizacji daleka droga. Wszystko na projektach prezentuje się świetnie, a jak jest w rzeczywistości to sam powinieneś wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
haspar Re: Firma Layetana opinie 09.07.10, 09:17 Dlatego osobiście śledzę to co się dzieje. W każdym razie uważam, że każda krytyka powinna być oparta na solidnych podstawach. Chyba że mówimy o pieniactwie, wtedy im mniej wiemy tym lepiej... Wystarczy poszukać linku o prowadzonej inwestycji i poczytać. Nikt nie każe wierzyć we wszystko, ale nie wierząc w nic wpadamy w paranoję... Odpowiedz Link Zgłoś
haspar Re: Firma Layetana opinie 09.07.10, 09:13 Czy tak ciężko sprawdzić w google firmę? W każdym razie nie jest to żadna wydmuszka. Ale fima budująca porządnie i jeśli chcesz się przekonać wystarczy jak zobaczysz co już zbudowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE - Jeleń Re: Firma Layetana opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:56 Witamy panie "bezinteresowny". Dziękujemy za link, który pan zamieścił. Tyle trudu sobie pan tak "bezinteresownie" zadał, żeby nas przekonać, że to porządny deweloper... Ale jakim to cudem na wszystkich forach gazety pana nick wystepuje tylko w wątku o Mozaice na Służewcu i w tym wątku? Oj, co za przypadek! Dopiero co, założył pan konto i od razu takie zaangazowanie w ten właśnie temat! Jakoś nigdy wcześniej żaden temat, na żadnym forum nigdy pana nie zainteresował, tylko dopiero... ten deweloper :)))))))))) Żenua gościu, żenua!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roper Re: Firma Layetana opinie IP: *.acn.waw.pl 09.07.10, 17:18 Hehehe, że też chciało Ci się szukać :) NIE-Jeleniu - rozszyfrowałeś mistrza kamuflażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE-Jeleń Re: Firma Layetana opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 21:55 Szukanie trwa 5 sekund. Po prostu na górze w okienku "szukaj" wpisujesz nick, który cie interesuje. W ciągu 3 sekund masz przeszukane: 5 879 forów, 113 604 327 postów :) A tu wynik: szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=haspar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelum-polelum Re: Firma Layetana opinie IP: *.aster.pl 13.07.10, 22:42 @NIE - Jeleń - postanowiłem wyszukać Twoją aktywność...i jakoś też nic innego nie wyszukało - problem z wyszukiwarką czy też nic innego nie publikowałeś? hm...a może wszyscy jesteśmy podwójnymi agentami i to wszystko jeden wielki spisek...hmmm - to by dopiero była historia - w sam raz na film...mnie może zagrać Di Caprio - tylko niech go zrobią tak żeby na wyższego wyglądał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelum-polelum Re: Firma Layetana opinie IP: *.aster.pl 13.07.10, 22:51 no dobra - a tak na serio - pomijając jakieś personalne wycieczki i żarciki - jak się wejdzie na stronę tego osiedla i developera - to ich zagraniczne projekty/budowle (nie wiem czy to już robią czy dopiero zaczynają) wyglądają całkiem fajnie... plus zamiast się cieszyć że jakaś kolejna zagraniczna (dosyć high-class'owa) firma wchodzi ze swoją ofertą na polski rynek zwiększając konkurencję, która tylko na dobre może wyjść nam klientom - to tu się jakaś wojenka na ten temat rozpętuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa-maryni Firma Layetana - nie polska mentalność, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 00:39 nie polska mentalność, a polska rzeczywistość. wszystkim samobójcom życze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Firma Layetana - nie polska mentalność, IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 00:00 szukam mieszkania na Mokotowie i jestem skłonny kupić od Hiszpanów, dobra jakość unibep jest solidną firmą i standard wykończenia jest na poziomie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech Mega ch...oza - jak wszystkie hiszpanskie i zydowsk IP: *.centertel.pl 21.05.11, 03:43 tandeta, tandeta i jeszcze raz tandeta do tego troche kamienia i polski debil leci po kredyt na 30 lat kupujac fiata punto w cenie bentleya do tego wielu ma klopoty finansowe bo kretyni kierujacy tymi firmami kupowali ziemie po absurdalnych cenach ... oczywiscie tez na kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
gregori97 Re: Firma Layetana opinie 04.12.15, 18:59 Radzę nie wpłacać pieniędzy, zadatków gdyż ze zwrotem są problemy.Łaskę robią Odpowiedz Link Zgłoś