Gość: mały IP: *.aster.pl 07.09.10, 20:15 szukamy domu, chciałbym byście ocenili dwie konkurencyjne iwestycje w tym samym rejonie: szuwww.chojnowpark.pl/ lub www.wan.com.pl/Sprzedaz/Domy/ co sądzicie? nie jestem naganiaczem, proszę tylko o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mały Re: mam dylemat IP: *.aster.pl 07.09.10, 20:47 ceny wyjściowe bardzo podobne, nie negocjowałem ale napewno jest możliwość wynegocjowania dużego rabatu bo dużo domów nie sprzedanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny klient Re: mam dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 21:27 też analizowałem te inwestycje , chojnów Park ma zdecydowanie lepszą architekturę . Jestem teraz na etapie negocjacji z developerem , są dosyć elastyczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: mam dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 21:31 tydzień temu oglądałem d9 przy Słonecznikowej , umówiłem się na razie na dodatkowy projekt wnętrz w cenie . Muszę jeszcze poczekać na decyzję żony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx [...] IP: 188.33.225.* 07.09.10, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domo Re: mam dylemat IP: 217.153.131.* 08.09.10, 16:36 Architektura chojnowpark , zbyt przytłaczająca jak dla mnie, takie stodoły i zbyt małe działki. Ja wolałbym to drugie osiedle, dobrze się wpisuje w podmiejski krajobraz, ciekawa kolorystyka ale to wszystko kwestia gustu. Ciekawe jakie ceny tranzakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: mam dylemat 09.09.10, 10:47 a kraty w oknach w cenie? dom w aglomeracji warszawskiej to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domo Re: mam dylemat IP: *.aster.pl 09.09.10, 11:27 kraty w oknach? nie rozumiem.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkzujz Re: mam dylemat IP: 217.153.76.* 09.09.10, 11:30 Witam, Poproś o certyfikaty energetyczne dla obu budynków i je porównaj ponadto czy kwestia standardu wykończenia jest podobna? Planuj wykończenia pod wykorzystanie energii odnawialnej (zwłaszcza w przypadku nowej inwestycji). W przypadku 1 inwestycji zauważyłem możliwość wykończenia ścian działowych karton-gipsem - zdecydowanie odradzam to "wygodne rozwiązanie" dom będzie "głośny" pobudka jednej osoby ozacza pobudkę dla innych osób! itp. Reszta to kwestia gustu więc ciężko o wskazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: mam dylemat IP: *.aster.pl 09.09.10, 15:28 dziękuję za merytoryczną podpowiedź, zdaje się że już wybraliśmy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: mam dylemat IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.10, 20:00 Obie inwestycje mają jeden wielki minus. To najbliższa miejscowość Baniocha i znajdujące się tam wysypisko śmieci. Latem smierdzi strasznie. Dużo tych domów pod Piasecznem i Konstancinem budują więc poszukaj czegoś innego. Np. to www.ustanowparkowa.pl/ Plusem jest kolej i dojazd do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: mam dylemat IP: *.aster.pl 09.09.10, 20:41 Wiem o wysypisku, jest zamknięte i ma być tam sto narciarski (ponoć), Pytałem mieszakńców Solca w tej sprawie i okazauje się że to nie było wcale uciążliwe. Do centrum Konstancina 5 minut, to bardzo istotne. Dla mnie minusem ustanowparkowa jest lokalizacja, tzn zbyt daleki dojazd do Warszawy, plusem kolej. Jeszcze ceny działek: - w Ustanowie ok 200 zł za m - w Solcu od 350 zł za m a ceny domów podobne więc wypada na plus dla Solca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: mam dylemat IP: 94.254.169.* 09.09.10, 21:00 mayday , mayday. Aloha. Hello my friend. Nadam przekaz. UWAGA Faszystowski moderator wnuk Goebbelsa syn Urbana brat Herr Thuska usiłuje zamknąć mi usta ! Wzywam ludzi dobrej woli do walki z ciemiężcą. Ile srebrników przyjąłeś judaszu od mafii deweloperskiej za kasowanie moich wpisów, czy potrafisz spojrzeć swojej Matce w oczy która próbowała wychować cię na człowieka a tarzasz się w kloace sprzedajny agencie mieszkaniowej mafii. obudźcie się ludzie dobrej woli. Nie kupujcie mieszkań. Nie dajcie się zmanipulować. Dostojny Rozmówco kończę transmisję. Wykorzystam Twoje pasmo za jakiś czas, jeżeli te kundle mnie nie dorwą i nie zlikwidują. Over. Have a good day guys. Steady, Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: mam dylemat IP: *.aster.pl 09.09.10, 21:39 proponuję wizytę u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: mam dylemat IP: 94.254.169.* 09.09.10, 22:10 hej bracia szlachcice, na pierwszą lepszą GAŁĄŹ z deweloperską ZARAZĄ Odpowiedz Link Zgłoś