Dodaj do ulubionych

Oakland Park

IP: 92.3.194.* 12.09.10, 10:01
Poszukuje osob, ktore kupily dom w Oakland Park. Nosimy sie mysla, zeby zamieszkac tam po powrocie do Polski. Czy sa na forum osoby, ktore tam mieszkaja? Na stronie internetowej wyglada to pieknie i developer bedzie sie wyrazal w samych superlatywach, dlatego wazne sa dla mnie opinie osob tam mieszkajacych. Jak wyglada otoczenie, drogi dojazdowe, oplaty miesieczne itp.
Bede niezmiernie wdzieczna, jezeli ktos zdecyduje sie podzielic uwagami o tym miejscu.

Daisy
Obserwuj wątek
    • Gość: steady_at_najx Re: Oakland Park IP: 109.243.150.* 12.09.10, 12:28
      naganiaczom mówię WON
    • daisy_di Re: Oakland Park 12.09.10, 13:41
      Najchetniej na email daisy_di@gazeta.pl
      D.
    • Gość: wiem wszystko Re: Oakland Park IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 19:52
      osiedle zbudowano na tzw. rozlewisku Jeziorki - taki opis widnieje jeszcze na kilku mapach i m.innymi w studium uwarunkowań i kierunków rozwoju dla miasta Piaseczna - przy tak intensywnych opadach jak tym roku podjął bym się ostrej negocjacji cenowej. a dojazd jak to z południa - jest ciężko a po zwężeniu Puławskiej chyba dramat i impas. ale jak masz dużo kasy z tej zgranicy to stać cię. uciążliwością są samoloty i do niedawna oczyszczalnia ścieków - Perełka bez żadnego oczysczania wpływa bezpośrednio do Jeziorka, a ta dalej wysokim stanej płynie obok osiedla ołklandpark. c ześć
    • Gość: paweł Re: Oakland Park IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.10, 20:35
      Generalnie słaba inwestycja - chyba jedna z najgorszych w powiecie piaseczyńskim. Tam jest często mokro i woda stoi. nie podejmuj negocjacji tylko sobie daruj tą inwestycję!
      • Gość: TOmasz Re: Oakland Park IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.10, 21:02
        Jeżeli chodzi o przestrzeń, wielkość działek, styl budowy domów - dla mnie na wypasie;))))
        Jakiś czas temu widziałem wirtualną wizytę po tej inwestycji:
        oakland park
        POzdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka