IP: *.merinet.pl 10.12.10, 22:06
Ostatnio wybrałem się z żoną na Ursus w celu rozeznania w terenie. Moją uwagę przykuła inwestycja firmy OLMONT. Ładne niskie bloczki. Cena też atrakcyjna bo ok 6000 zł za metr. Zastanawiamy się nad kupnem. Czy ktoś ostatnio kupował tam mieszkanie? Proszę o radę znawców rynku mieszkaniowego w Warszawie. Rozpatruję też inwestycję Ebejot ale tam jest niesamowicie drogo - 7000 za metr.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: OLMONT IP: *.spray.net.pl 10.12.10, 23:27
      poczytaj i poszukaj pisali już o nich na forum, schodzą do 5700-5800 przy negocjacjach i to szybciutko

"ładne niskie bloczki" ... na Ursusie stoją bloki Olmontu, ale są duże (6 piętrowe) i niezbyt ładne, z perspektywy jakieś mrówkowca to może i bloczki, a nawet ładne

faktycznie cena 6000, ale gdzieś czytałem fatalne opisy jakości tych bloczków i to odnośnie niemal wszystkiego, ktoś chyba pisał, że jedyne co nie miało wad to skrzynka pocztowa (ale to dość dawno było mogę coś przekręcać)
    • Gość: gosc Re: OLMONT IP: 198.178.236.* 14.12.10, 13:15
      po pierwsze mówimy W Ursusie, nie NA Ursusie. Po drugie to to chyba oglądałeś coś innego, skoro osiedle Olmontu nazywasz niskimi bloczkami. Są najwyższe w okolicy, wyższe chyba nawet od bunkrów ebejotu.
    • kocica_ewela Re: OLMONT 14.12.10, 15:24
      7000 /m2 to niesamowicie drogo? Ahhhhh
      dewele przyzwyczajaj do cen na poziomie 10k/m2 a tu jeszcze ktos sie uchowal kto 7 nie chce przelknac jako tanio i w promocji :D
      • Gość: GoldBlog Re: OLMONT IP: *.spray.net.pl 14.12.10, 15:48
        nie 7000 a 5700-6000, najwyższe piętro przy dużych metrażach jest jeszcze tańsze (chyba dobrze poniżej 5000)

ale to i tak jakościowy syf
        • Gość: hgw Re: OLMONT IP: *.ipgum.pl 14.12.10, 16:12
          Niemożliwe. Tak tanio to tylko na białołęce czyli w zasadzie poza Warszawą. Nigdzie w Ursusie nie ma cen poniżej 5 kilo z metra i nigdy nie będzie
          • Gość: GoldBlog Re: OLMONT IP: *.spray.net.pl 14.12.10, 17:46
            niemożliwe... to czytaj... co prawda to tylko wielkie mieszkania na najwyższym piętrze, ale zawsze (i tak bym tam nie kupił, ze względu na jakość). Ewentualnie zadzwoń do Olmontu powiedzą to samo - ja dzwoniłem.

skorosze24.pl/index.php/component/content/article/43-inwestycje-deweloperskie/315-druga-inwestycja-olmot-investmens-w-polsce-osiedla-rodzinne-na-skoroszach
            • Gość: Makumba Re: OLMONT IP: 178.73.51.* 14.12.10, 18:33
              GoldBlog naganiacz na spadki jesteś i tyle. Mieszkania na ostatnim pietrze są od ładnych paru lat najdroższe, no chyba że dachu nie mają. Niemożliwe więc żeby na w Ursusie na ostatnich pietrach były po 4000 z metra. Ktoś tu znający się w temacie pisał, że nigdy nie będą poniżej 5 tyś od m2 ale wy naganiacze swoje
              • Gość: GoldBlog Re: OLMONT IP: *.spray.net.pl 14.12.10, 18:43
                ojej błąd logiczny to nie ja... to deweloper taką cenę podaje

telefon do dev. i po temacie, nie musicie bzdur wypisywać
              • Gość: Marko Re: OLMONT IP: *.ipgum.pl 15.12.10, 10:14
                Zgadza się. Niemożliwe aby w Ursusie były poniżej 5 kilo za m2. Chyba że na samej trasie blok postawiony.
                • rumun_navigator Re: OLMONT 15.12.10, 11:11
                  Chyba że jest to mieszkanie, które ma ~140 metrów i zasadniczo nie ma okien innych niż dachowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka