Gość: joko
IP: *.centertel.pl
28.01.11, 00:49
Tak sie zastanawiam kto tu glupi, kto tu slepy, a kto udaje, ze nic sie nie zmienia
MURANO - 2008,2009 - srednia 13,14 tys i wiecej ... dzis 9-10 tys, choc deweloper ma fantazje i uwaza, ze za mieszkanie na 17 pietrze zaplace 20 tys ... naturalnie nie zaplace bo nie podnieca mnie mieszkanie w chmurach a za te same pieniadze kupie w tej samej inwestycji penthouse :))) ... tak sie zastanawiam co za idiota ustala cennik :)))) no ale moze to sa mieszkania dla gornikow, ktorzy pol zycia spedzili pod ziemia i teraz dla rownowagi chca nieba, moze dla obroncow krzyza by byc blizej boga, a moze dla dody lub jakiego pilkarza czy innego celebryty, ktorego podnieca, ze mieszka na XVII p
WILANOW - 2008-2009 penthouse lub cos zblizonego rownowaznik na ostatnim pietrze ... 9,10,11, 12 i wiecej ... dzis mam oferty za 7-8 tys ... choc avangarden i wilanow łan nadal snia o potedze i snuja pijackie wizje ... ja im mowie czas na pobudke, ale oni nadal proponuja 10-20% rabatu, a ja im tlumacze nie ma co dawac mi rabatu tylko uczciwa cene czyli 6-7 tys w zaleznosci od jakosci i metrazu mieszkania
PLATINIUM TOWERS - 2008-2009 - 15 i ile dala fabryka wyobrazni i fantazji ... dzis moge kupic za 10-11
i co ... tak na moje oko 30% W DOL ... a podobno mialo tylko rosnac, a spadac nigdy
to tyle jezeli chodzi o moje spostrzezenia, choc moze tu byc pewien brak obiektywizmu, gdyz interesuje mnie tylko centrum lub wilanow i tzw. wyzszy segment