Dodaj do ulubionych

J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION

IP: *.chello.pl 28.04.04, 18:58
A KTOŚ Z KLIENTÓW JW DESTRUCTION WIDZIAŁ ŻEBY WSZYTKO BYŁO OK??BARDZO
JETEŚCIE NAIWNI MYŚLĄC ŻE NIC SIĘ NIE BĘDZIE DZIAŁO Z MIESZKANIAMI.BĘDĄ
PĘKAŁY ŚCIANY ZA PÓŁ ROKU DO WYMIANY OKNA MADE IN TERESIN I OBY WAS NIE
ZALAŁO TAK JAK TO MIAŁO MIEJSCE NA OSIEDLU W URSUSIE ALBO TAK JAK OBIECYWALI
ŻE NA DĄBRÓWCE BĘDZIE KANALIZACJA-JEŻDŻĄ SZAMBIARKI. ALBO NA OSTROBRAMSKIEJ
PĘKAJĄ ŚCIANY NA TYM ETAPIE, ALBO DĘBOWY PARK-DOBUDOWALI BEZ POROZUMIENIAMI Z
KLIENTAMI JEDNO PIĘTRO. GRATULUJĘ I WITAMY W KLUBIE ZNISZCZENIA.POZDRAWIAM I
ŻYCZĘ WIĘCEJ NERWÓW W STOSUNKU DO JW DESTRUCTION
Obserwuj wątek
    • Gość: u Re: J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.05.04, 23:39
      w 100% racja!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: MNICH Re: J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.04, 10:52
      to JUŻ jest nudne. Nie chcesz nie kupuj. Nikt juz nie czyta potów o JWC.
      • Gość: REALISTA Re: J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION IP: *.chello.pl 04.05.04, 16:33
        CZYTA ŻEBYŚ WIEDZIAŁ ILE LUDKÓW CZYTA NA TYM FORUM A W SZCZEGÓLNOŚCI O TAK
        SŁAWNEJ FIRMIE JAK J.W.
        • Gość: agnieszka Re: J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION IP: *.chello.pl 04.05.04, 17:26
          moim zadaniem warto wałkowac ten temat i milion razy bo jesli choc jedna osoba
          zmieni zdanie i nie kupi u nich mieszkania to bedzie DUZY sukces!!!! ja na
          szczescie sie wycofalam w pore hehe i jestem z siebie baardzo dumna
          pozdrawiam wszystkich
          • Gość: REALISTA Re: J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION IP: *.chello.pl 04.05.04, 18:13
            BARDZO DOBRZE ZROBIŁAŚ I NIE MASZ BARDZO DUŻO W ŻYCIU PRZEŻYĆ ZAOSZCZĘDZONYCH
            I NERWÓW. OJ BYŁOBY WESOŁO.HEHE
            • bobbo1 Re: J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION 04.05.04, 22:15
              Nie krzycz bo oczy bolą jak to się czyta....
              • Gość: REALISTA Re: J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION IP: *.chello.pl 04.05.04, 22:18
                HEJ BOBO ALE PRZYNAJMNIEJ DOCIERA NA TEMAT TEGO JAK MU TAM A DEVELOPERA J.W. I
                OPINIE O NIM HEHE
              • mikarski JWC - nagrody i wyróżnienia. Ale za co???!!! 05.05.04, 00:18
                Drodzy przyszli Klienci firmy JW Construction,

Zechcijcie wejść na stronę www.jwconstruction.com.pl/nagrody/ i
                przeczytać, czym się szczyci JW Construction, które to w mniemaniu wielu osób
                jest wspaniałym deweloperem.

A zatem:

1. Nagroda Murator EXPO - "Znajomość marki" - 1. J.W. Construction Holding, 2.
                Dom Development, 3. Skanska, 4. Echo Investment, 5. PBD Edbud

w kategorii RZETELNOŚĆ: 1. Marvipol, 2. SM Bródno, 3. Turret Poland, 4. PDB
                Edbud, 5. Dom Development

w kategorii JAKOŚĆ OBSŁUGI KLIENTA: 1. Turret Poland, 2. Marvipol, 3. PBD
                Edbud, 4. "Agro-Man", 5. Mostostal SIEDLCE

w kategorii ATRAKCYJNOŚĆ OFERTY: 1. Marvipol, 2. PBD Edbud, 3. Mostostal
                SIEDLCE, 4. Turret Poland, 5. SM Bródno

Jak zatem widać firma wygrała w kategorii znajomości marki. I słusznie.
                Przecież o najgorszych mieszkaniach na polskim rynku słyszeli już wszyscy.
                Zatem znajomość marki jest wyśmienita. Ale w innych kategoriach, trudno jest
                znaleźć jakichkolwiek informacji o JW.

2. Najładniejsze Stoisko Wiosennych Targów Nieruchomości"
                No tak. Wydrukowali masę kolorowych folderów, kupili dużą powierzchnię targową,
                zatrudnili hostessy i pod sufitem powiesili duży napis JW. Rzeczywiście,
                stoisko było ładne. Panienki też.

3. "FIRMA ROKU 2003"
                Nagroda od Polskiego Klubu Biznesu za "za wysokie osiągnięcia i
                niekwestionowaną pozycję w budownictwie mieszkaniowym".
                Tekst ten należy tłumaczyć tak: "za wysokie zyski z wyzysku i niekwestionowaną
                pozycję najgorszej firmy przynoszącej krociowe zyski".

4. "Order Otwartego serca" dla Prezesa Wojciechowskiego - Niestety, ale nie mam
                danych za co pan Prezes otrzymał ten order? Czy ktoś wie, kto przyznaje "Order
                Otwartego Serca"?

5. Statuetka przyznana z okazji 10-lecia firmy J.W. Construction Holding przez
                Prezesa Urzędu Mieszkalnictwa i Rozwoju Miast.
                Dziesięć lat na rynku i w tym czasie, jak mi wiadomo brak przegranych procesów.
                Też przyznałbym statuetkę. Jest to naprawdę wielki wyczyn. Gratulacje dla
                prawników zatrudnianych przez JW.

6. "Teraz Polska" w kategorii: najlepsze usługi za budowę hoteli w systemie
                modułowym.
                Jak można zauważyć nie jest to nagroda za budownictwo mieszkalne, tylko za
                hotele. Ale nagroda jest nagrodą i teraz można na plakacie strzelić sobie biało-
                czerwoną flagę z napisem "Teraz Polska". Ciekawe, czy dyrektor marketingu JW
                został odpowiednio doceniony? W każdym bądź razie ja już nie kupuję produktów z
                napisem "TERAZ POLSKA".

7. Medal Europejski - przyznawany przez Komitet Integracji Europejskiej i
                Business Center Club za serię wyrobów o standardzie europejskim
                Czy ktoś wie dokładnie, za co jest ten medal? Nie. Więc powiem. Za "moduł
                mieszkalny w technologii szkieletowej przy ulicy Radzymińskiej 326 w Ząbkach
                pod Warszawą". A zatem J.W. dostało medal za zbudowanie własnego biura!!! O
                k...wa, ale cyrk!!!

8. Trzykrotne zwycięstwo w rankingu "Muratora" za wybudowanie największej
                powierzchni mieszkaniowej w latach 1998-2001
                No cóż. JW buduje tanio, to i frajerów wielu zawsze się znajdzie. Zresztą sam
                jestem jednym z nich.

9. Lider Polskiego Biznesu Business Centre Club.
                W kategorii "duża firma", oczywiście!!! Nie, nie. Nie jest to nagroda za jakość
                i zadowolenie klientów.

10. Laureat konkursu o "Złoty grosz" w 1995 r.
                Niestety, ale nie jest mi wiadome, za co została przyznana ta nagrodą. Jakoś
                nie mogłem znaleźć żadnej niezależnej od JW publikacji na temat tej nagrody.
                Jeśli ktoś wie coś więcej w tym temacie, to proszę o informację.

Pozdrawiam wszystkich pragnących zakupić mieszkanie w JW.
                • Gość: REALISTA Re: JWC - nagrody i wyróżnienia. Ale za co???!!! IP: *.chello.pl 05.05.04, 09:45
                  MIKARSKI WIDZĘ ŻE ZNASZ DOSKONALE TA FIRMĘ, PODOBNIE JAK JA. BARDZO TRAFNIE
                  OPISAŁEŚ WSZYSTKIE NAGRODY I STOISA Z HOSTESSSAMI.POWINIENEŚ DODAĆ, ŻE TZW.
                  HANDLOWCY Z J.W. PO DOKONANIU REZERWACJI DZWONIĄ DO CIEBIE CO 5MINUT. W DODATKU
                  REZERWACJE SĄ BARDZO KRÓTKIE DO 2 DNI BEZ WPŁATY I JESZCZE NALEŻY DOKONAĆ
                  PIERWSZEJ WPŁATY ZA MIESZKANIE O ZGROZO W DNIU PODPISANIA UMOWY.POZDRO
                  • Gość: Iza Do Realisty - odebrałam mieszkanie w JW IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.05.04, 18:40
                    Od roku mam mieszkanie na Dąbrówce Wiślanej (nie jest to moje pierwsze kupione
                    mieszkanie), w III etapie. Tak dobrze i ładnie wykończonego mieszkania nie
                    widziałam. Nawet mój glazurnik, który kładł płytki mówił, że zawsze chciałby
                    mieć taką gładką robotę (równiutkie i proste ściany). Nawet mój mąż powiedział,
                    że będziemy wszystko dokładnie oglądać jak będziemy odbierać mieszkanie (z
                    zawodu budowlaniec) to jednak nie zgłosiliśmy ani jednej uwagi.
                    Życzę wszystkim tak dobrze wykończonych mieszkań.
                    Drogi Realisto skoro sam nie kupiłeś mieszkania w JW to skąd wiesz tak dużo, a
                    może jesteś z konkurencji???
                    Polak ma taką mentalność, że jak coś mu się nie podoba, albo idzie źle to w
                    opowieściach jest to 2x gorsze i 10x straszniejsze. Natomiast jeśli jest ok to
                    nic nie mówi (bo Polakowi nie może być ok). Ludzie nie potrafią cieszyć się z
                    tego co mają. Nie znam ani jednej osoby na osiedlu DW, która powiedziałaby, że
                    mieszka się jej źle.
                    Też pewnie nic bym nie napisała (moja mentalność) ale zdenerwował mnie Twój
                    list.
                    Pozdrawiam wszystkich klientów JW i życzę takich mieszkań jak moje!!!
                    • Gość: REALISTA Re: Do Realisty - odebrałam mieszkanie w JW IP: *.chello.pl 05.05.04, 23:35
                      NA PEWNO NIE JESTEŚ OSOBA, KTÓRA TAM MIESZKA WIĘC CO MOŻESZ WIEDZIEĆ O TEJ
                      FIRMIE??NAWET NIE WIESZ ŻE SZAMBIARKI WYJEŻDŻAŁY Z OSIEDLA, WIĘC ZMIEŃ FORUM I
                      NIE ZACHWALAJ TEGO O CZYM NIE MASZ BLADEGO POJĘCIA
                      • Gość: lekarz Re: Do Realisty - odebrałam mieszkanie w JW IP: *.crowley.pl 06.05.04, 12:12
                        Realisto, twój przypadek jest łatwo rozpoznawalny i mówiąc szczerze trudny w
                        leczeniu. Szanse na pełne wyzdrowienie minimalne. Rozmawialiśmy na ten temat
                        już wiele razy. Obiecałeś, że będziesz brał lekarstawa codziennie i nie
                        dotkniesz już więcej klawiatury. Oj, bo zastosujemy leczenie zamknięte.
                        Twój lekarz psychiatra.
                    • Gość: r Re: Do Realisty - odebrałam mieszkanie w JW IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.05.04, 16:32
                      Droga Izo nie rozsmieszaj porzadnych ludzi i przy okazji ich nie obrazaj z
                      tym "ladnie" wykonczonym mieszkaniem....
                    • Gość: Iza Zaproszenie dla Realisty IP: *.crowley.pl 08.05.04, 10:07
                      Drogi Realisto,
                      jeżeli wątpisz, że mam mieszkanie w JW i że tak dobrze wygląda to zapraszam do
                      siebie.
                      Podaję Ci maila izabela_c@interia.pl
                      Napisz mi swój nr tel. ja do Ciebie zadzwonię i się umówimy.
                      Oki
                      • Gość: Iza Realista speniał !!! IP: *.crowley.pl 11.05.04, 11:21
                        Ciekawe, co gość ma do stracenia???
                        Zaproponowałam mu obejrzenie mojego mieszkania w JW i co?
                        I nic nie odezwał się od tygodnia!!!
                        Więc te jego pierdoły to stek bzdur, albo szkoda mu, że komuś dobrze się
                        mieszka.
                        Ew i tu chyba potwierdzę opinię innych - "przychylna" konkurencja.
                        Szkoda tylko, że taki poziom reprezentuje
                        • Gość: Marcin Re: Realista speniał !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:56
                          Rozumiem że JW wysiliło się i zrobiło jedno mieszkanie pokazowe. Dziwne jest że
                          jesteś jedyną zadowoloną z braku kanalizacji i że tak bardzo zawiedziona
                          jesteś, że nikt nie chciał zachwycać się twoim mieszkaniem. No i
                          ta "konkurencja" wyjaśnia mi wszystko.
      • Gość: kaska Re: J.W. DECSTRUCTION-CONSTRUCTION IP: *.ipartners.pl 13.05.04, 12:32
        Jak to nudne ja na mieszkanie czekam już dwa lata i czy to Ci się wydaje nudne?
        Półtora roku wykopywali dół,a teraz obiecują gruszki na wierzbie!!!!!
        Oczywiście oddadzą blok w tym roku, ale 31 grudni - fajnie prawda. No to teraz
        mi powiedz czy to jest nudne? To chyba raczej denerwujące!!!! Jedna z nudów
        założyała sobie firmę i buduje jakby chciała a nie mogła. Firma nie jest
        wiarygodna, paniusie siedzące przy telefonach kłamią jak mogą (każe im mówić
        znudzona szefowa). Oj kurde, ale jestem zdenerwowana!!!! Wzięłam kredyt na
        dziurę w ziemi, będę miała lepiankę!!!
    • Gość: Marek "crowley", Intraco - a cóż my tam mamy ?...heh.... IP: *.cst.tpsa.pl 06.05.04, 13:21
      ....ano mamy naszych 2 developerów pod tą domeną: JW i Dom Development.
      Handlowcy dajcie sobie spokój , to nie jest wasze forum.
      • Gość: lekarz Re: "crowley", Intraco - a cóż my tam mamy ?...he IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 14:42
        Drogi Marku, zaręczam że nie jestem z Intraco. A tak na marginesie Crowley już
        od ponad pół roku nie funkcjonuje w Intraco. Spiskowa teoria się nie
        sprawdziła /przynajmniej w tym przypadku/. Z lekarskim pozdrowieniem.
        L.
        • Gość: REALISTA Re: "crowley", Intraco - a cóż my tam mamy ?...he IP: *.chello.pl 06.05.04, 22:59
          WIESZ APRAWDĘ TOBIE DAWKA TEGO FORUM JUŻ ZASZKODZIŁA WIĘC ZMIEŃ FORUM I
          DEVELOPERA. PSYCHOLOG
          • Gość: REALISTA Re: "crowley", Intraco - a cóż my tam mamy ?...he IP: *.chello.pl 07.05.04, 18:09
            QPUJCIE W J.W. SPECJALNA PROMOCJA TRWA I ZOSTAŁA PRZEDŁUŻONA:):)
            • Gość: ania Re: "crowley", Intraco - a cóż my tam mamy ?...he IP: *.chello.pl 08.05.04, 11:50
              rany, miałam zamiar kupić w JWC mieszkanie, nawet gdy okazało się że nie mam
              zdolności kredytowej zaproponowali,że wpłacę 33% wartości mieszkania i dostanę
              resztę kredytu,byłam zachwycona, ale teraz jestem przerażona i nie wiem komu
              zaufać, wydaje mi się że moje marzenie o własnym M odpłyneło w dal.
              • karzel_wasyl głowa do góry 10.05.04, 08:55
                aniu
                Nie przejmuj się tak tym za bardzo. 90% developerów pragnie Cię jakoś
                wykorzystać, a im więcej potrzebujesz na to kasy to tym chętniej
                Ciebie "przyciągną" do siebie.

>nie mam zdolności kredytowej(?)
                Po pierwsze zależy to od jakichkolwiek Twoich dochodów, ale zawsze możesz
                a) kupić mniejsze (czyt. tańsze) mieszkanie
                b) wziąć kredyt na xx lat
                c) banki naprawdę są lepsze jeśli chodzi o kredyt niż to kredytowanie
                proponowane przez developerów (oni po prostu mają podpisaną jakąś umową z
                jakimś bankiem i od każdego "łebka" skierowanego na taki kredyt mają utarg)

>byłam zachwycona, ale teraz jestem przerażona i nie wiem komu zaufać,
                Zaufaj sobie i tylko sobie. Sprawdzaj, węsz i CZUWAJ, bo niestety wróg
                developer czuwa

> wydaje mi się że moje marzenie o własnym M odpłyneło w dal.
                1. Nie dramatyzuj, bo kupno mieszkania to bardzo trudna (w polskiej
                rzeczywistości) i odważna (jw.) decyzja. Więc nic na siłę. Ryzyko zawsze jest,
                ale staraj się je zminimalizować. Sprawdzaj developera, księgi wieczyste,
                zadłużenia, obciążenia itp.
                Jest trochę z tym biegania, ale warto to zrobić (ps. da się to zrobić)
                2. Mam nadzieję, że za max. kilka lata na rynku budowlanym i u nas będzie
                normalnie, choćby przez wejście zachodnich firm na nasz rynek. Wtedy i polscy
                developerzy trochę "zmiękną", bo na razie wciąż czują się jak "PANOWIE"

• Gość: Look Do ANI IP: 213.25.91.* 13.05.04, 14:26
                Sprawdz najpierw w kilku bankach swoja zdolnosc kredytowa - zobaczysz na co cie
                stac. Wez pod uwage kredyt na 20-30 lat. W sprawie kredytu i tak najlepiej
                rozmawiac z bankiem.
                Jesli wiesz,jaka kwota dysponujesz - wtedy sie rozgladasz po rynku.
                U jednego kupisz kawalerke, u innego - dwupokokowe mieszkanie.

Nie jestem z JW - kupilem tam mieszkanie. Nie jestem zadowolony, ale mam
                dwupokojowe mieszkanie. Chcialem kupic gdzie indziej, ale bylo mnie stac
                najwyzej na kawalerke. W mojej sytuacji - nie do przyjecia.

Nie uznaje argumentacji JW (czesto pada), ze tanio to moze byc kiepsko. Sciany
                moze i sa rowne, gorzej z poziomem podlog. Ale niestety tak jest zawsze w
                zyciu - kupisz deske do prasowania za 20PLN - bedziesz ja mial rok i nie
                bedziesz zadowolony, a kupisz za dwie stowy - bedzie OK i dluzej. Tylko zawsze
                trzeba wszystko przykladac do swoich mozliwosci.
                Nie namawiam do JW - jesli stac cie na lepszego Dewelopera - to idz do niego.

Najwieksza puapka JW: termin realizacji w umowie: jesli pisze, ze bedziesz
                miala mieszkanie np. 31.12, jednak z zastrzezeniem 3 miesiecznego poslizgu, to
                przygotuj sie od razu na 3 miesieczny poslizg. i nie licz na to, ze bedziesz
                miala pozwolenie na uzytkowanie lokalu w tym terminie: bedziesz miala
                pozwolenie na przeprowadzenie adaptacji. I cale osiedle moze nie byc skonczone.
                I mozesz nie dostac garazu.
                Zastanow sie dobrze
                Look
        • Gość: Marek Re: "crowley", Intraco - a cóż my tam mamy ?...he IP: *.cst.tpsa.pl 10.05.04, 08:41
          - widze ze jesteś dobrze poinformowany, do jakiego operatora jesteście teraz
          podłączeni ? :-P
          • Gość: REALISTA Re: "crowley", Intraco - a cóż my tam mamy ?...he IP: *.chello.pl 10.05.04, 22:20
            KUPUJCIE TYLKO W TEJ FIRMIE. PROMOCJE RABATY SUPER MOŻLIWOŚĆ NEGOCJOWANIA
            UMOWY, KLIENT NASZ PAN HEHE ALE NIE W J.W.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka