Dodaj do ulubionych

Piaseczno nowe mieszkania

IP: 31.60.183.* 05.03.11, 21:27
Witam wszystkich, zastanawiam się nad kupnem nowego mieszkania w Piasecznie do 55m/2. Które inwestycje waszym zdaniem są godne zastanowienia? Z góry dziękuję za opinie
Obserwuj wątek
    • abarth9 Re: Piaseczno nowe mieszkania 05.03.11, 22:21
      Sam długo szukałem (około 2 lat). Patrzyłem, jeździłem, oglądałem, myślałem itd. W końcu kupiłem na al. kalin (dev. "przedsiębiorstwo inwestycyjne") Może rozkład nie jest idealny ale po rozważeniu za i przeciw kupiłem. Developer jak na razie jest ok. Wszystko idzie tak jak powinno. Wiem że jak skończy (a to już w tym miesiącu)moje to ma zacząć coś bliżej centrum. Warto zerknąć bo ceny mają naprawdę fajne jak na te czasy. Jakbym jednak miał większe możliwości finansowe to chyba kupiłbym na osiedlu kuropatwy III (dev. Makdom). Jest jeszcze jedna inwestycja warta uwagi-oczywiście według mnie. Jest to w julianowie. Dev. chyba "nasze miasteczko. Tam chyba jest interesujący cię metraż. Mówią że ma tam zacząć jeździć kolejka do konstancina ale mimo to zastanawiał bym się. Jakbyś miał bliższe pytanie co do konkretnych inwestycji to daj znać może coś pomogę. PZDR
      • Gość: starter Re: Piaseczno nowe mieszkania IP: 62.121.66.* 06.03.11, 19:44
        Mak dom to raczej nie polecam , widzialem ich inwestycje w Otwocku i tam każdy blok ma sprawę w sądzie z Developerem...relacje osób które tam mieszkaja.
        Unikałbym również Multi Hekk, takich złych opinie o develeperze jak o nich to jeszcze nie widziałem.
        Sam się rozgladam ze czyms ciekawym w Piasecznie ale ceny 5,5-6 tys to wg. mnie troche sporo jak na miasto pod Warszawą. Jak znajde cos ciekawego do 5 tyś za metr to się poważnie zastanowię nad zakupem.
        • Gość: marcin Re: Piaseczno nowe mieszkania IP: 31.60.226.* 28.03.11, 20:32
          Witam,
          ostatnio trafiłem na ofertę prestige, na Osiedlu Róż budują blok nr 9. Ceny zaczynają się od 5,444zł/m2 ale większość mieszkań jest w okolicy 6000. Minusami są brak przestrzeni, miejsc parkingowych, uciążliwy dojazd do Warszawy plusem jest to, że jest w miarę cicho. Ktoś z Państwa już sprawdzał dokładniej ofertę prestige?
          • Gość: renata Re: Piaseczno nowe mieszkania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.11, 09:33
            Witam, My właśnie kupiliśmy tak mieszkanie nie całe 50 m. Cena 5700 za m, do tego garaz za 19500 zl. To chyba nie tak dużo, a nam się tam podoba, no i patrząc na poprzednie inwestycje calkiem dobrze budują. Jak masz pytanie to może uda mi się pomóc.
            • Gość: marcin Re: Piaseczno nowe mieszkania IP: *.centertel.pl 08.04.11, 18:53
              Gratulacje! Ja się zastanawiam nad kupnem teraz mieszkania, ale coraz więcej osób twierdzi że mieszkania będą jeszcze tańsze
    • Gość: Wiki Re: Piaseczno nowe mieszkania IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.11, 11:58
      polecam klinkier bud buduje od lat w Piasecznie, firma znana na rynku, można negocjować dobre rabaty, teraz zaczynają nową budowę przy Poniatowskiego.
    • ogratis Re: Piaseczno nowe mieszkania 05.10.18, 09:55
      Duży wybór domów i mieszkań na sprzedaż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka