Gość: Mesiek IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 11:10 Hej, Czy wiecie coś na temat dewelopera "Arche" ? Chcę kupić od nich mieszkanie na mokotowie, ceny mają dobre, tylko obawiam się, że nie są zbyt solidni :|. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karl Re: Arche - postępu 10 IP: *.ip.mgk.pl 15.05.11, 14:14 Nie powielaj wątków. nieco niżej juz jest o tej inwestycji. nikt nic nie wie nikt nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek Re: Arche - postępu 10 IP: *.ip.netia.com.pl 01.06.11, 15:38 szczerze to ciężko się z nimi dogadać, jest to dużo firma, ale ja proponuję rozejrzeć się po mniejszych deweloperach, jak mozaika, longbridge - miałem z nimi styczność i kupiłem mieszkanie w pruszkowie, szybo, sprawnie, bez większych problemów. Na temat arche mało jest informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marg Re: Arche - postępu 10 IP: *.u-boot.pl 11.07.11, 11:29 Budują od 20 lat bez wtopy, więc chyba ok. Ja kupiłem już dwa mieszkania u tego dewelopera i jak narazie nie mam żadnych zastrzeżeń. Chyba najlepsze jest to, ze umowa i warunki są bardzo przystępne i klarowne. Obsługa na 5. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś