Dodaj do ulubionych

Arche- ulica Spacerowa

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 12:34
Dzisiaj dzwonil do mnie pracownik Arche, wydawanie aktow przedluzy sie , nie ma
szans abysmy dostali je w marcu i co Wy na to? Cos jest nie tak z nasza
hipoteka czy o co chodzi???!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: euro Re: Arche- ulica Spacerowa IP: *.mst.gov.pl 05.03.02, 12:58
      ta firma ciagle cos zmienia i terminy przesuwaja sie... my mielismy termin
      oddania na czerwiec ub.r. wiec mamy juz niezle opoznienie z aktami...
      rozmawialam z nimi w zeszlym tygodniu - pani zapierala sie ze akty dla nas beda
      w marcu. nie mam sily juz dzwonic... dzisiaj mam swietny humor i nie chce sie
      wkurzyc niepotrzebnie :))
      druga sprawa, to fakt, ze jakos do mnie nigdy Arche nie dzwoni zeby
      poinformowac o roznych sprawach - typu koniecznosc pojechania do gazowni i
      podpisania umowy, opoznienia aktow notarialnych... kurcze! co jest?! musze sama
      wszystko od nich wyciagnac - zadawac mnostwo pytan - bo ponadto nigdy mi nic
      wiecej nie powiedza... chyba musialam sie im mocno narazic - kiedy w zeszlym
      roku walczylismy o ogrzewanie, gaz i windy...
      jak bedziecie cos wiedziec to chetnie przeczytam... :)) przeciez nie bede do
      nich dzwonic codziennie - to i tak nic nie daje - przecwiczona metoda w ub. roku
      euro
      • Gość: abander Re: Arche- ulica Spacerowa IP: 80.48.247.* 25.03.02, 14:30
        ja też już do nich nie mam siły.Nie wicie na jakich zasadach przyznawane są
        komurki ............?
        • Gość: sasiad Re: Arche- ulica Spacerowa IP: 192.168.14.* 25.03.02, 15:53
          jakie "komurki"??? telefony??? czyzby arche rozdawalo telefony nam w nagrode za
          to, ze tak dlugo z nimi wytrzymujemy?
          sasiad
    • Gość: sasiad Re: Arche- ulica Spacerowa IP: 192.168.14.* 25.03.02, 15:57
      Gość portalu: nefil napisał(a):

> Dzisiaj dzwonil do mnie pracownik Arche, wydawanie aktow przedluzy sie , nie ma
      >
      > szans abysmy dostali je w marcu i co Wy na to? Cos jest nie tak z nasza
      > hipoteka czy o co chodzi???!!!!!

Ja tez mam juz dosyc tej firmy ... i calej tej nieprofesjonalnosci.
      Jak tak dalej pojdzie to my z czesci "grudniowej" podpiszemy akty dopiero za rok,
      a to bedzie straszna strata dla tych, ktorzy maja np. ubezpieczone kredyty.
      sasiad
      • Gość: abander Re: Arche- ulica Spacerowa IP: *.pkobp.pl 26.03.02, 09:32
        mkomurki znaczy pomieszczenia socjalne które są konsekwentnie wydzielane i
        wykańczane w okolicach miejsc parkingowych....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka