Gość: nefil IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 12:34 Dzisiaj dzwonil do mnie pracownik Arche, wydawanie aktow przedluzy sie , nie ma szans abysmy dostali je w marcu i co Wy na to? Cos jest nie tak z nasza hipoteka czy o co chodzi???!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: euro Re: Arche- ulica Spacerowa IP: *.mst.gov.pl 05.03.02, 12:58 ta firma ciagle cos zmienia i terminy przesuwaja sie... my mielismy termin oddania na czerwiec ub.r. wiec mamy juz niezle opoznienie z aktami... rozmawialam z nimi w zeszlym tygodniu - pani zapierala sie ze akty dla nas beda w marcu. nie mam sily juz dzwonic... dzisiaj mam swietny humor i nie chce sie wkurzyc niepotrzebnie :)) druga sprawa, to fakt, ze jakos do mnie nigdy Arche nie dzwoni zeby poinformowac o roznych sprawach - typu koniecznosc pojechania do gazowni i podpisania umowy, opoznienia aktow notarialnych... kurcze! co jest?! musze sama wszystko od nich wyciagnac - zadawac mnostwo pytan - bo ponadto nigdy mi nic wiecej nie powiedza... chyba musialam sie im mocno narazic - kiedy w zeszlym roku walczylismy o ogrzewanie, gaz i windy... jak bedziecie cos wiedziec to chetnie przeczytam... :)) przeciez nie bede do nich dzwonic codziennie - to i tak nic nie daje - przecwiczona metoda w ub. roku euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abander Re: Arche- ulica Spacerowa IP: 80.48.247.* 25.03.02, 14:30 ja też już do nich nie mam siły.Nie wicie na jakich zasadach przyznawane są komurki ............? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Arche- ulica Spacerowa IP: 192.168.14.* 25.03.02, 15:53 jakie "komurki"??? telefony??? czyzby arche rozdawalo telefony nam w nagrode za to, ze tak dlugo z nimi wytrzymujemy? sasiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Arche- ulica Spacerowa IP: 192.168.14.* 25.03.02, 15:57 Gość portalu: nefil napisał(a): > Dzisiaj dzwonil do mnie pracownik Arche, wydawanie aktow przedluzy sie , nie ma > > szans abysmy dostali je w marcu i co Wy na to? Cos jest nie tak z nasza > hipoteka czy o co chodzi???!!!!! Ja tez mam juz dosyc tej firmy ... i calej tej nieprofesjonalnosci. Jak tak dalej pojdzie to my z czesci "grudniowej" podpiszemy akty dopiero za rok, a to bedzie straszna strata dla tych, ktorzy maja np. ubezpieczone kredyty. sasiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abander Re: Arche- ulica Spacerowa IP: *.pkobp.pl 26.03.02, 09:32 mkomurki znaczy pomieszczenia socjalne które są konsekwentnie wydzielane i wykańczane w okolicach miejsc parkingowych.... Odpowiedz Link Zgłoś