markowiczolga Re: Dobry deweloper - Warszawa 24.03.20, 11:01 Home Invest - 100 zadowolenia z podejścia dewelopera do klienta. Rzetelnie, konkretnie i uprzejmie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olek_olek123 Re: Dobry deweloper - Warszawa 12.07.20, 22:12 Ja kupując mieszkanie miałem ten sam problem, nigdzie nie mogłem się doszukać pozytywnej opinii. Kupno mieszkania było dla mnie niesamowicie ważne, a nadzieje z każdym dniem coraz mniejsze. Znajomi polecili mi inwestycje Portu Praskiego i nie mogłem podjąć lepszego wyboru. Przepiękna inwestycja, mili sąsiedzi, a co najważniejsze dobry kontakt z deweloperem i wszystko terminowo. Po otrzymaniu kluczy byłem wręcz zdziwiony, że moje mieszanie wykonane zostało solidnie i z najlepszych materiałów Odpowiedz Link Zgłoś
spoldzielnie Re: Dobry deweloper - Warszawa 15.08.20, 00:32 polecam Kancelarię: wocior.pl/ specjalizują się w prawie spółdzielczym, lokalowym, nieruchomościach mi wszystko wyjaśnili w temacie zakupu mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
klientgazety Re: Dobry deweloper - Warszawa 10.12.20, 22:07 Nie kupujcie od DSM Dewelopment! Pan Pawłowski po podpisaniu umowy wstępnej robi się arogancki, krzyczy na rozmówcę w trakcie rozmowy wyłącza telefon. Wszystkie terminy są przekraczane, a Pawłowski ma to w nosie. U mnie oddanie do użytkowania z półrocznym opóźnieniem, akty notarialne już rok opóźnienia i dalej brak. Nie wypłaca kar umownych, które są zapisane w akcie. Uzyskanie jakiejkolwiek odpowiedzi na maila to cud! Akt notarialny przed podpisaniem najlepiej skonsultować z prawnikiem, ponieważ zawiera niedozwolone zapisy jak np. maksymalną wysokość kary 3% U nas ten procent już dawno został wyczerpany, a aktu jak nie było, tak i nie ma. Nie ma również wypłaconych kar umownych, ponieważ prawnik Pana Pawłowskiego twierdzi, że to jakieś nasze widzi misie, a Pan Pawłowski to przecież prawie filantrop! Uprzedzajcie znajomych - Pawłowski rozpoczyna nową inwestycję - Osiedle Zaciszne ! Więcej wpisów na forum Białołęka: tustolica.pl/forum_opinie-o-dsm-dewelopment/topic/1-18389 Odpowiedz Link Zgłoś
olek_olek123 Re: Dobry deweloper - Warszawa 28.12.20, 15:14 W Warszawie wspaniale buduje Port Praski. Fajne, przestronne wnętrza, dobry projekt a do tego świetna lokalizacja – blisko do terenów zielonych a jednocześnie na wyciągniecie ręki jest wszystko co trzeba - sklepy, szkoły, restauracje, kina itd. Deweloper jest rzetelny, sprawdzony przez nas - polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
olek_olek123 Re: Dobry deweloper - Warszawa 22.03.21, 17:22 Polecam portpraski.pl ja od dawna ich obserwuje, a znajomi, którzy mają tam mieszkanie w pełni zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka9898 Re: Dobry deweloper - Warszawa 04.02.26, 23:31 Dobry deweloper w Warszawie to taki, który ma doświadczenie i realizuje inwestycje w sensownych lokalizacjach. Warto sprawdzić Home Invest - szczególnie ich inwestycję Warszawski Świt na Targówku. Rozsądna opcja do porównania przy wyborze mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś