4krystian88 07.03.12, 15:49 Co sądzice o deweloperze Dom Atelier??? Slyszalam bardzo niepochlebne opinie, a mam zamiar kupic dom, segment w tamtej okolicy tzn. wawer...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wawer Re: Deweloper Dom Atelier????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 16:09 O Południowej Obwodnicy Warszawy która za 2-3 lata zacznie truc cały wawer oczywiscie juz wiesz? Znasz mapy i wiesz gdzie będa do niej dojazdowki, estakaday, slimaki itp przyjemnosci? warto sie zapoznac myslac o segmencie w wawrze, bo spora czesc tej gminy zostanie zniszczona przez tą trasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia80 Re: Deweloper Dom Atelier????? IP: *.centertel.pl 15.03.12, 18:47 Znajomy kupił dom z drugiej inwestycji tego Developera na ul. Przylaszczkowej i jest bardzo zadowolony jak do tej pory. Budynki tradycyjne nie jakieś powymyślane,materiały dobrej jakości -miałem okazje je dobrze obejrzeć ponieważ zajmuję się wykończeniówką i pomagałem znajomemu. Po za tym bardzo dobry kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunio80 Re: Deweloper Dom Atelier????? IP: *.centertel.pl 15.03.12, 18:57 Jeśli chodzi o trasę mostu południowego jeśli nawet powstanie to omija on ten rejon. Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Deweloper Dom Atelier????? 21.02.19, 07:54 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś