Dodaj do ulubionych

Kto kupi mieszkania na Euro:Grecy,Czesi czy Rosjan

IP: *.free.aero2.net.pl 02.12.11, 19:56
Znamy już drużyny grające w Warszawie. Kto wykupi mieszkania na Euro: Grecy, Czesi czy Rosjanie? Czy popyt kibiców z tych krajów bardzo podbije ceny? Czy każdy Grek kupi sobie po zapiekance i mieszkanku na Białołęce czy wybiorą raczej oscypka i apartament na Wilanowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Cash Re: Kto kupi mieszkania na Euro:Grecy,Czesi czy R IP: *.play-internet.pl 02.12.11, 20:50
      Było by sprawiedliwie, by po 'sprzedaniu' prawie 2 milionów młodych polaków w łapy banksterów karnie ustawili się po zakup mieszkanek:

- pracownicy Domu Kredytowego Notus
      - pracownicy Open Finance
      - Pracownicy biur kredytowych banków
      - Marek Wielgo plus reszta podobnych mu sprzedajnych naganiaczy.
      - Ola Szarak oczywiście także powinna się pochwalić zakupem.

Chciałbym zobaczyć te wszystkie persony jak po wpierd.... swoich krajan w taki syf, z PEŁNĄ wiedzą że namawiają ich do kupna na tzw. górce lecą po tak zachwalane przez siebie mieszkania. Do dzieła panowie i panie! Dużo ofert czeka na was.

• Gość: automobil którymi autostradami przyjada ? IP: *.dynamic.mm.pl 02.12.11, 22:31
      wszyscy oni przyjadą do nas autostradami przez Brześć-Warszawa, Praga-Wrocław i ... a z Grecji to nie ma żadnej drogi
    • Gość: WykształconyNapływ Re: Kto kupi mieszkania na Euro:Grecy,Czesi czy R IP: *.aster.pl 03.12.11, 00:03
      Zapomniałeś o setkach tysięcy kibiców z Wielkiej Brytanii, którzy z Warszawy mogą uczynić idealną bazę wypadową na Letnie Igrzyska Olimpijskie 2012 w Londynie ;)
    • sammler Re: Kto kupi mieszkania na Euro:Grecy,Czesi czy R 03.12.11, 19:23
      Ja myślę, że Grecy i Włosi. Klimat się ociepla i już niedługo nad Bałtykiem będzie jak nad Morzem Śródziemnym, a nad Wisłą z Kanałem Żerańskim i Potokiem (?) Służewieckim jak nad Tybrem w Toskanii.

S.
    • Gość: dd Re: Kto kupi mieszkania na Euro:Grecy,Czesi czy R IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 20:17
      Nawet reprezentacje uciekają z Banana Republic of Poland, hehe :D
      euro2012.onet.pl/wiadomosci/euro-2012-szwedzi-zrezygnowali-z-gdyni-zamieszkaja,1,4946154,artykul.html
    • smurfetka4 Re: Kto kupi mieszkania na Euro:Grecy,Czesi czy R 05.12.11, 13:25
      Ok, wiemy już, że kibice z niemiec i holandii nie wykupią już naszych apratamentów
      (podobno mieli je nabyć za 1 zł w pakiecie z biletami na mecze ?).

Ale co to, od trzech dni już to wiadomo, a ceny o ile spadły od piątku ?
      Ani rusz ?
      Gó...no się znacie, fałszywi prorocy spod znaku steadyego
      • Gość: gosc Re: Kto kupi mieszkania na Euro:Grecy,Czesi czy R IP: *.warszawa.mm.pl 08.12.11, 06:54
        jaka masz krótkš pamięć! Ile to miały kosztować mieszkamia na euro? Przypomnij czytelnikom tego forum. Nie?
      • Gość: Dancer Re: Kto kupi mieszkania na Euro:Grecy,Czesi czy R IP: *.centertel.pl 08.12.11, 09:24
        Pozostały Ci już tylko złośliwe sarkazmy a tak pięknie kiedyś śpiewałeś.

PS. Ale co trzeba Ci oddać to to, że nie przefarbowałeś się i piszesz pod tym samym nickiem.
        Poz.
    • Gość: as mój kolega IP: 94.75.122.* 05.12.11, 13:41
      kolega kupil jakis połtora roku rok temu mieszkanie od dewa w NDM 30% gotowa reszta kredyt do tego musi wykonczyc niedlugo odbiera

zapytalem po co Ci to mieszkanie przeciez macie gdzie mieszkac i niestac go na nie powiedzial ze z mysla o Euro 2012

zapytalem jaki widzi zwiazek miedzy jego mieszkaniem a euro popatrzyl na mnie jak bym przylecial z kosmosu

a ja dalej nie widze zwiazku jakis jestem niedorozwój
      • Gość: Gość Re: mój kolega IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 08:12
        W internecie opisywano celi hoteli i prywatnych apartamentów w trakcie EURO. Nawet 3000 za dobę. Warto kupić nieduże mieszkanie i wynająć.
        • ooromciooo Re: mój kolega 07.12.11, 08:41
          Gość portalu: Gość napisał(a):

> W internecie opisywano celi hoteli i prywatnych apartamentów w trakcie EURO. Na
          > wet 3000 za dobę. Warto kupić nieduże mieszkanie i wynająć.

załóżmy że euro w Polsce będzie trwało 20 dni i uda mam się wynająć za 3000 za dobę.
          20*3000 = 60000

też mi inwestycja, narobić się i zarobić dwa razy mniej niż się zainwestowało
        • rzekiprzeplynelem w internecie to opisuja duzo roznych rzeczy 07.12.11, 10:14
          Gość portalu: Gość napisał(a):

> W internecie opisywano celi hoteli i prywatnych apartamentów w trakcie EURO. Na
          > wet 3000 za dobę. Warto kupić nieduże mieszkanie i wynająć.

ale bez obrazy to dla mnie nie jest argument jest tak samo prawdopodobny jak to ze nikt nie przyjedzie jak i to ze ceny beda nizsze jak i to ze beda mieszkac w miasteczkach namiotowych

• rzekiprzeplynelem NDM to jednak nie zakopane 07.12.11, 10:15
            a kolega zawwsze moze chodzic po centralnym jak gazda po krupowkach i wrzeszczec panieeeee
            tanie kwatery tanie z lazienkom przydalaby sie jeszcze dorozka i kon
    • ooromciooo Wcale nie trzeba kupować aby zarobić 15.01.12, 12:45
      wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/wynajmij-mieszkanie-kibicom-mozna-zarobic,1,4998444,region-wiadomosc.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka