Gość: grep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 16:45 Szukam mieszkania w Warszawie i zastanawiam sie nad ofertą Victoria Dom S.A. Victoria Dom ma w ofercie tanie domy ale zastanawiam sie jak to wygląda w praktyce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonzo Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.unknown.vectranet.pl 24.04.12, 21:29 Skoro zadajesz takie pytania na forum i szukasz inspiracji czy porady to wal śmiało do biura sprzedaży i kupuj co tam dają, nie zastanawiaj się długo bo wiesz, jutro będzie drożej i kolejka innych czeka, więc spiesz się. Pani w b.s. wyjaśni ci wszystko i powie "jak to jest w praktyce", potem tylko kredycik i wio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka olesin Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.static.chello.pl 19.06.13, 12:20 Witam, kupiliśmy dom na Osiedlu Olesin i zaczęła się tragedia! Przed odbiorem wszyscy mili:) Później: budynek odebrany warunkowo - nie wyrobili się z terminem. Poszliśmy na rękę aby wszystkie usterki wpisane w protokół odbiorczy zostały wykonane jak najszybciej. Czekamy już kilka miesięcy, zabudowa kominka pęka i nikt nie ma ochoty nic z tym zrobić. Na wymianę drzwi czekaliśmy 4 m-ce. Za wykończenie jest odpowiedzialna firma zewnętrzna z którą mają podpisaną umowę. Niejaki Pan Paweł - temat żenujący... Wiem niestety, że u nas i tak nie jest najgorzej. Szykuje im się pozew zbiorowy. Cena korzystna - obsługa na jeszcze niższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.jmdi.pl 15.08.12, 21:31 Witam Kupiłem dom na Olesinie. Wszystko było ok. Obsługa ok. Bardzo dobry kontakt po podpisaniu umowy: Pani Justyno - dzięki Wywiązali się bez uwag. Polecam Osiedle i Developera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka olesin Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.static.chello.pl 19.06.13, 12:18 Witam, kupiliśmy dom na Osiedlu Olesin i zaczęła się tragedia! Przed odbiorem wszyscy mili:) Później: budynek odebrany warunkowo - nie wyrobili się z terminem. Poszliśmy na rękę aby wszystkie usterki wpisane w protokół odbiorczy zostały wykonane jak najszybciej. Czekamy już kilka miesięcy, zabudowa kominka pęka i nikt nie ma ochoty nic z tym zrobić. Na wymianę drzwi czekaliśmy 4 m-ce. Za wykonńczenie jest odpowiedzialna firma zewnętrzna z którą mają podpisaną umowę. Niejaki Pan Paweł - temat żenujący... Wiem niestety, że u nas i tak nie jest najgorzej. Szykuje im się pozew zbiorowy. Cena korzystna - obsługa na jeszcze niższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.jmdi.pl 01.05.14, 22:16 coś przesadzasz, albo miałaś jakiegoś ciężkiego pecha - też mamy dom na tym osiedlu i owszem, coś tam było, bo najczęściej nie jest wszystko tip-top, ale tragedii nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.jmdi.pl 15.08.12, 21:38 Witam Kupiłem dom na Olesinie. Wszystko było ok. Obsługa ok. Pani Justyna - fajna "babka" Wywiązali się bez uwag. Polecam osiedle i Developera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 15:04 Zdecydowałem się na Ogrody Victorii. Umówiłem się przez telefon, pan doradca wszystko wyjaśnił, z kupnem nie miałem problemów. Ogólnie w biurze dewelopera wszyscy są bardzo pomocni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.piaseczno.vectranet.pl 06.11.13, 22:03 Koleżanka poleciła mi tego dewelopera, bo sama kupiła mieszkanie w Ogrodach Victorii. Mieszkam w Piasecznie i przyznam, że codzienne dojazdy do pracy mnie już wykańczają... Kontaktowałam się już z przedstawicielem dewelopera, widziałam mieszkanie, wszystko mi pan opowiedział i myślę, że się zdecyduję :) Odpowiedz Link Zgłoś
wertikan Re: Developer Warszawa-Victoria Dom 30.01.24, 20:52 Nie polecam ich nikomu, to oszuści. Podpisałem z nimi umowę rezerwacyjną, wszystko obiecując, że w przypadku nieotrzymania pożyczki pieniądze zostaną zwrócone - po odmowie pożyczki nie odbierają ani telefonu ani maila Odpowiedz Link Zgłoś