Dodaj do ulubionych

Developer Warszawa-Victoria Dom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 16:45
Szukam mieszkania w Warszawie i zastanawiam sie nad ofertą Victoria Dom S.A.
Victoria Dom ma w ofercie tanie domy
ale zastanawiam sie jak to wygląda w praktyce...
Obserwuj wątek
    • Gość: gonzo Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.unknown.vectranet.pl 24.04.12, 21:29
      Skoro zadajesz takie pytania na forum i szukasz inspiracji czy porady to wal śmiało do biura sprzedaży i kupuj co tam dają, nie zastanawiaj się długo bo wiesz, jutro będzie drożej i kolejka innych czeka, więc spiesz się. Pani w b.s. wyjaśni ci wszystko i powie "jak to jest w praktyce", potem tylko kredycik i wio.
      • Gość: mieszkanka olesin Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.static.chello.pl 19.06.13, 12:20
        Witam, kupiliśmy dom na Osiedlu Olesin i zaczęła się tragedia! Przed odbiorem wszyscy mili:) Później: budynek odebrany warunkowo - nie wyrobili się z terminem. Poszliśmy na rękę aby wszystkie usterki wpisane w protokół odbiorczy zostały wykonane jak najszybciej. Czekamy już kilka miesięcy, zabudowa kominka pęka i nikt nie ma ochoty nic z tym zrobić. Na wymianę drzwi czekaliśmy 4 m-ce. Za wykończenie jest odpowiedzialna firma zewnętrzna z którą mają podpisaną umowę. Niejaki Pan Paweł - temat żenujący... Wiem niestety, że u nas i tak nie jest najgorzej. Szykuje im się pozew zbiorowy. Cena korzystna - obsługa na jeszcze niższym poziomie.
    • Gość: Mario Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.jmdi.pl 15.08.12, 21:31
      Witam
      Kupiłem dom na Olesinie. Wszystko było ok.
      Obsługa ok.
      Bardzo dobry kontakt po podpisaniu umowy: Pani Justyno - dzięki
      Wywiązali się bez uwag.
      Polecam Osiedle i Developera.
      • Gość: mieszkanka olesin Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.static.chello.pl 19.06.13, 12:18
        Witam, kupiliśmy dom na Osiedlu Olesin i zaczęła się tragedia! Przed odbiorem wszyscy mili:) Później: budynek odebrany warunkowo - nie wyrobili się z terminem. Poszliśmy na rękę aby wszystkie usterki wpisane w protokół odbiorczy zostały wykonane jak najszybciej. Czekamy już kilka miesięcy, zabudowa kominka pęka i nikt nie ma ochoty nic z tym zrobić. Na wymianę drzwi czekaliśmy 4 m-ce. Za wykonńczenie jest odpowiedzialna firma zewnętrzna z którą mają podpisaną umowę. Niejaki Pan Paweł - temat żenujący... Wiem niestety, że u nas i tak nie jest najgorzej. Szykuje im się pozew zbiorowy. Cena korzystna - obsługa na jeszcze niższym poziomie.
        • Gość: ronin Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.jmdi.pl 01.05.14, 22:16
          coś przesadzasz, albo miałaś jakiegoś ciężkiego pecha - też mamy dom na tym osiedlu i owszem, coś tam było, bo najczęściej nie jest wszystko tip-top, ale tragedii nie ma
    • Gość: M Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.jmdi.pl 15.08.12, 21:38
      Witam
      Kupiłem dom na Olesinie. Wszystko było ok.
      Obsługa ok.
      Pani Justyna - fajna "babka"
      Wywiązali się bez uwag.
      Polecam osiedle i Developera.
    • Gość: Paweł Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 15:04
      Zdecydowałem się na Ogrody Victorii. Umówiłem się przez telefon, pan doradca wszystko wyjaśnił, z kupnem nie miałem problemów. Ogólnie w biurze dewelopera wszyscy są bardzo pomocni.
    • Gość: Sylwia Re: Developer Warszawa-Victoria Dom IP: *.piaseczno.vectranet.pl 06.11.13, 22:03
      Koleżanka poleciła mi tego dewelopera, bo sama kupiła mieszkanie w Ogrodach Victorii. Mieszkam w Piasecznie i przyznam, że codzienne dojazdy do pracy mnie już wykańczają... Kontaktowałam się już z przedstawicielem dewelopera, widziałam mieszkanie, wszystko mi pan opowiedział i myślę, że się zdecyduję :)
    • wertikan Re: Developer Warszawa-Victoria Dom 30.01.24, 20:52
      Nie polecam ich nikomu, to oszuści. Podpisałem z nimi umowę rezerwacyjną, wszystko obiecując, że w przypadku nieotrzymania pożyczki pieniądze zostaną zwrócone - po odmowie pożyczki nie odbierają ani telefonu ani maila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka