Dodaj do ulubionych

PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE

25.06.04, 16:15
Zamierzam kupić mieszkanie w MPRO. Zaczynaja budować II etap. Na planach i w
ofercie wygląda świetnie, nie wiem jak było w I etapie. A może lepiej
zdecydowac sie na Eko Park?
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:21
      Broń Cię Boże!!!!!!!!!O ile chcesz kupić mieszkanko marzeń. Dot. EP.
      • petty Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE 25.06.04, 19:00
        ale przed czym? Przed Eko Parkiem czy MPRO? Czytałam forum i wiekszośc narzeka
        na EP.
        • Gość: mk Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.acn.pl 27.06.04, 22:30
          Kupiłem w MPRO w I etapie i jestem zadowolony, bez specjalnych problemów i
          opóźnień, mam akt notarialny i jest O.K. Co do eko park, to byłbym
          ostrożniejszy, odrzuca nie do końca miła obsługa w biurze sprzedaży (obiecano
          oddzwonić, ale może nie wzbudziłem odpowiedniej wiarygodności)
        • Gość: hm Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 09:30
          Przecież napisane, że chodzi o EP. I po co jeszcze pytasz. Wszystko co napisano
          na forum, to niestety prawda. Co do negatywnych opinii.
    • Gość: Tomasz Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 01:37
      Nie wiem jak jest w MPRO - mieszkam natomiast w Eko. I chociaz w koncu chetnie chcialbym miec jakis sasiadow to jednak wszystkim, ktorym dobrze zycze - szczerze odradzam - powody opisalem w innych miejscach - wystarczy jak zrobisz search'a na wyszukiwarce. Pozdrawiam.
      • Gość: MPRO Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:11
        Może się ktoś w końcu wypowiedzieć o MPRO i Przy Oranżerii a nie o Eko
        Parku.Przecież te dwie inwestycje nie mają ze sobą nic wspólnego poza
        położeniem ogólnie biorąc.
        • Gość: Wera Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:51
          Co byś chciał wiedzieć? Cena? 5000 - 6800 zależnie od piętra. Ujęła mnie
          elewacja - mnostwo okien, ażurowe przesuwne żaluzje z drewna. Poza tym dużo
          przestrzeni na osiedlu i widok na palmiarnię starą i stare drzewa na działce
          obok. Pytałam przy ostatniej wizycie - już prowadzą roboty ziemne.
        • Gość: DYR. MPRO Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: 217.17.46.* 16.08.04, 15:38
          JAK JA NIE LUBIĘ TAKICH UPIERDLIWYCH LUDZI. RUSZ TYŁEM I SIĘ DOWIEDZ NA MIEJSCU
          A NIE ZAWRACASZ LUDZIOM GŁOWĘ.
          • petty Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE 18.08.04, 12:17
            Dzięki z konstruktywna krytykę. Tyle, że ja nie szukam informacji, które mozna
            dostac u developera, tylko opinii tych, którzy mieszkają w I etapie. Myślisz,
            że dyr MPRO mi je opowie? To gratuluję

Chciałabym wiedzieć, jak sie mieszka, czy mieszkania miały jakieś usterki, czy
            był problem ze zmianami aranżacyjnymi, jak wyglądaja czynsz i sprawa aktów
            notarialnych. Odpowiedzi dyrekcji już znam.
            • Gość: gosia Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:20
              Kupilam mieszkanie w I etapie Przy Oranżerii, podpisałam juz akt notarialny
              (ten ostateczny). Nie mówię, że nie miałam żadnych zgrzytów z MPRo, ale widać,
              że sa otwarci i chetni do współpracy. Było kilka usterek, ale usuneli jak
              obiecali, akty sie opóxniły bo długo nie było pozwolenia na uzytkowanie całego
              osiedla co z kolei zalezało od decyzji urzędników. Inni deweloperzy tez
              skarzyli sie na opieszałość urzędów. czynsz wynosi 7 zł/m2, duzo zieleni,
              kolorowo, schludnie i miło. Brodacz z działu inwestycji niesympatyczny i
              niekompetentny ale dziewczyny od sprzedazy bardzo miłe i pomocne.
          • Gość: Michał Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:01
            Miałem okazję spotkać prezesa spółki - otwarty i elokwentny człowiek. Konkretny
            menadżer, dlatego nie rozumiem dlaczego taki NISKIEGO POKROJU TYP JAK TY
            ośmiela się podnosić głos. Wyrzućcie stąd wypowiedz powyższego internauty -
            wstyd, że muszę użyć tego określenia na taką szumowinę...
            • Gość: Michał Re: PRZY ORANŻERII- ZBIERAM OPINIE- POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:03
              Mam na myśli tego, kto podszywa się pod prezesa i przedstawia jako DYR MPRO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka