Dodaj do ulubionych

Oj - Bud całkiem dobra firma

03.08.12, 15:17
Miałam okazję robić ostatnio remont mieszkania - układanie paneli i ogrzewania podłogowego, ocieplanie i malowanie. Parce wykonała firma Oj-Bud, cena nie była wygórowana, a do jakości wykonania tez nie mam zastrzeżeń, dlatego polecam firmę jeśli ktoś poszukuje ekipy do remontu w mazowieckim
www.ojbud.pl/portal/index
Obserwuj wątek
    • Gość: legionista80 Re: Oj - Bud całkiem dobra firma IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.12, 12:38
      Też kiedyś korzystałem z ich usług. Trochę się spóźniali z robotą, ale przynajmniej wszystko było zrobione porządnie i za dobrą cenę - a robili mi biuro, tynkowanie, malowanie, podłogę. W każdym razie biuro dalej żyje ;)
      • Gość: REKLAMA NIE POLECA do skasowania IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.08.12, 13:54
        Jak miła jak słodko. Tu też was namierzono:

forum.muratordom.pl/showthread.php?48916-Warszawa-i-okolice-bia%C5%82a-lista&p=5479624&viewfull=1#post5479624
        wątek do skasowania
    • Gość: Niunia Re: Oj - Bud całkiem dobra firma IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.08.12, 15:50
      Zamów reklame
      • Gość: kicia Re: Oj - Bud całkiem dobra firma IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.08.12, 15:55
        znów reklama
      • Gość: firo Re: Oj - Bud całkiem dobra firma IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.08.12, 16:01
        Oj Bud zna się na reklamie
        • Gość: . Re: Oj - Bud całkiem dobra firma IP: 31.178.124.* 07.08.12, 20:17
          tak, ja też polecam firmę oj-bud. to prawdziwi fachowcy. nie dość, że luksusowo przeprowadzili remont w mojej lepiance to jeszcze ich szef pięknie zrobił mi laskę (już w cenie kładzenia płytek). w przyszłym roku będę chciał zmieć eternit na nowy to na pewno też skorzystam z ojbudu, ale tym razem poproszę także o wylizanie odbytu. to super profesjonaliści, ten z wątku wyżej też miał wylizany przez nich odbyt (napisał mi o tym na privie).
          innych gejów też zapraszam do skorzystania z usług tej firmy. chłopaki znają się na rzeczy.

ps . do marketingowca oj-budu - chłopie, zamiast na tym forum powinniście reklamować się na jakimś homo portalu, tam klientów znajdziecie bez liku.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka