Dodaj do ulubionych

Prośba o opinię

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 21:45
Ile, Waszym zdaniem, można zapłacić za m2 mieszkania (3 pok.) na ul. Osmańczyka (Bielany)?
I czy w ogóle warto myśleć o przeprowadzce w tamto miejsce?
Czy bemowskie lotnisko nie jest zbyt dokuczliwe?
Czy komunikacja jest "przyzwoita" ?
Dzięki za ew. odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • wandotroll1 Re: Prośba o opinię 22.08.12, 22:08
      Jakiego mieszkania? Nowego, starego, do remontu, w wielkiej płycie, z widokiem na co, na którym piętrze itd.

Takie pytanie jest bez sensu. Jeśli mieszkanie Ci się podoba i stać Cię na nie to znaczy, że jest w odpowiedniej cenie. Jeśli masz wątpliwości to jest pewnie z 10-20% za drogie. Jeśli masz poważne wątpliwości, a z powodu jego zakupu będziesz musiał oszczędzać na rodzinie to jest dla Ciebie za drogie i nie kupuj go wcale.
      • Gość: MWzWM Re: Prośba o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 23:03
        Rok bud. 2007, 3 ptr. , widok na wewnętrzne podwórko/patio...
        Winda, garaż, stan - do wprowadzenia
        • Gość: lokalas Re: Prośba o opinię IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 23:17
          ja sobie cenię widok odmienny niż na sąsiada / patio. Dla mnie to mieszkanie to syf i gó... warte ale... wielu by się spodobało bo np.: na marinie z widokiem na sąsiada tak, że mu można do zupy splunąć chodzą po 12k/m2. Podsumowując - sam musisz podjąć decyzję. Na rynku pierwotnym te mieszkania chodziły po 3500 (zależy dokładnie o których blokach piszesz bo są i takie w których z chęcią bym zamieszkał i za 9k/m2)
    • Gość: życzliwy Re: Prośba o opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 22:54
      Jeśli masz siano na tę szufladę i podoba Ci się, to kup, mieszkaj i ciesz się życiem!
      Jesli chcesz się wpiee...ć w jakiś zabójczy kredycik z mini ratką - odpuść...
    • Gość: . Re: Prośba o opinię IP: 31.178.124.* 24.08.12, 08:53
      przejdź się po tym osiedlu. wszędzie płachty "sprzedam". zadzwoń do kilku i spytaj o cenę.

niedawno oglądałem na osmańczyka mieszkanie 3-pok za 7400/m wybudowane przez JWC. Wydawało mi się, że to za drogo, ale po tygodniu zadzwoniłem żeby jeszcze raz obejrzeć i okazało się, że już sprzedane.
      fakt, cenią się tam ludziska. widziałem i ceny powyżej 10t/m, ale to trzeba mieć ostro nasrane we łbie, żeby liczyć że znajdzie się jeleń na przedmieścia w takiej cenie.

• Gość: natka Re: Prośba o opinię IP: *.unknown.vectranet.pl 25.08.12, 22:53
      Kazde mieszkanie jest warte tyle ile ktos jest w stanie za nie zaplacic. Jesli szukasz fajnego mieszkania na Bemowie/Bielanach a najlepiej jeszcze w Rodzinie na Swoim koniecznie zapoznaj sie z oferta FlatHunters.pl/ i skorzystaj z promocji.

Kupujesz mieszkanie + bierzesz kredyt = projekt architekta gratis.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka