dc22 01.07.04, 15:49 ktos kupil? ktos mieszka? Podzielcie sie uwagami i wrazeniami.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek w pobliżu ma być autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellita78 Re: Bemowo Park IP: *.kinres.com.pl 13.07.04, 17:17 Ja chyba niedługo kupię (mam 2 tyg na podpisanie umowy)... Mieszkać to póki co trudno :-) jeszcze połowy meiszkan nie ma. Na razie (odpukać) jestem dobrej myśli i nie barzdo mam się do czego przxyczepić (w porównaniu do innych ofert). Wiadomo - znakiem zapytania jest budowa autostrady czy trasy AK ale ja mam od początku świadomość tego faktu i mimo to nie panikuję. Zeby się w tykm kraju terminowo drogi budowało to już bylibyśmy potęgą infrastruktury drogowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Bemowo Park IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 00:12 Trasa AK... to jest już pewne i zatwierdzone że będzie przechodziła pod oknami bloków osiedla Bemowo Park!!!! Nie ma się co oszukiwać. Lokalizacja jak dla mnie nie do przyjęcia tramwaje, trasa AK ruchliwe skrzyżowania. Brakuje tylko lotniska pod oknem. Po prostu beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: Bemowo Park 14.07.04, 09:06 coz, zalozylam watek wiec czuje sie w obowiazku powiedziec o decyzji:) zrezygnowalam. obeszlam w weekend budowe dookola i "zauroczyly" mnie romantyczne okolice - artystyczny nielad stosow butelek w zniszczonej zieleni, nastrojowy lomot tramwaju - a to wszystko 15 metrow od rogu naszego zarezerwowanego mieszkania. nie wyobrazam sobie mieszkania tam na partezrze bo co z tego ze strzezone skoro o rzut butelka ma sie towazystwo.. no i jak dzieciom wytlumaczyc znaczenie niektorych slow:)) czy ktos wie czy ten budynke na tylach budowy (nie wiem czy to nie transformator przypadkiem) pozostanie czy to tylko na potrzeby budowy? deweloper informuje ze na tym odcinku trasa AK ma pojsc w ziemi. byc moze. Mimo wszystko zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
cramerpl Re: Bemowo Park 15.09.04, 09:53 Ten budynek to transformator i zostaje. Jest on jednak urządzeniem nowej generacji i nie wydaje żadnych dźwięków słyszalnych z zewnątrz, a służy do zasilania linii trakcji tramwajowej. Może to i lepiej, że on tam jest - przynajmniej niczego innego, bardziej uciążliwego tam nie postawią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nortton Re: Bemowo Park IP: *.cplus.com.pl 15.07.04, 08:21 ja również jestem zainteresowany, czekam na opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: Bemowo Park 17.07.04, 14:23 Trasa AK ma isc w tunelu, no ale nigdy nic nie wiadomo. Okolica nie jest zla, wszedzie blisko, dobre polaczenie do centrum, bezpiecznie. Poza tym oni chyba planuja sporo drzewek zasadzic. Wiec za jakis czas moze naprawde byc ladnie. No i do tego rozklady mieszkan maja swietne. Szczegolnie w jednym 3-pokojowym sie zakochalam. I zastanawiam sie. Ale czy ktos ma jakies zatrzezenia do developera?? Czy poza planowana autostrada reszta jest ok? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dianad1 Re: Bemowo Park 29.07.04, 01:16 Jeżeli chodzi o trase to na pewno na wysokości tego osiedla (i jeszcze spory kawałek przed i za) będzie przebiegać na poziomie -1 (czyli w tunelu). Kupiłam tam mieszkanie i sprawdzałam to w urzędzie gminy. Jeżeli jesteś ciekawa jak dokładnie ma przebiegać trasa polecam urząd gminy Warszawa0 Bemowo (róg Górczewskiej i Powstańców Śląskich) na parterze, na przeciwko kas jest wystawiona olbrzymia planasza z dokładnym projektem calej trasy AK. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
cramerpl Re: Bemowo Park 15.09.04, 09:50 Trasa będzie przebiegała na -1, ale nie w tunelu, tylko w "rowie". Oznacza to, że co prawda będzie w wykopie poniżej powierzchni ziemi, ale wykp ten będzie otwarty od góry i niczym nie będzie zakryty. Odpowiedz Link Zgłoś
dianad1 Re: Bemowo Park 29.07.04, 01:12 Zapraszam na forum osiedla forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19482 Odpowiedz Link Zgłoś