miroonn 20.02.07, 07:52 Pozwoliłem sobie ogłosić konkurs na nazwę Zajazdu. Osoby, które trafnie wytypują nazwę otrzymają jako nagrodę bilet na Hawaje... w jedną stronę :) Podzielam pomysł "papa666" i stawiam na: ..::Zajazd nad Stupnicą::.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stodrugi Re: Konkurs na nazwę Zajazdu w Birczy 20.02.07, 14:50 nie sadze aby wlasciciel przejal sie zbytnio naszym konkursem ale moze sie przy okazji dobrze zabawi : ) moja propozycja to JACKÓWKA Odpowiedz Link
miroonn Re: Konkurs na nazwę Zajazdu w Birczy 20.02.07, 17:06 Też tak myślę, że się nie przejmie ale cóż, zabawić się można :) Odpowiedz Link
darino jeszcze nie mam pomysłu ... 20.02.07, 17:09 ale na pewno zlożę kilka propozycji. Wszystkie nie do użytku, ale przynajmniej będzie zabawa :))) Odpowiedz Link
holejnik Re: jeszcze nie mam pomysłu ... 22.02.07, 23:31 Witam, ośmielam się zaproponować : "PRZYCUP U ...... (imie właściciela) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
edi_2299 Re: Konkurs na nazwę Zajazdu w Birczy 27.02.07, 11:07 doszly mnie sluchy ze zajazd bedzie mial w nazwie slowo Karczma. Zobaczymy czym wlasciciele nas zaskocza. Odpowiedz Link
miroonn Re: Konkurs na nazwę Zajazdu w Birczy 27.02.07, 11:47 ... A zaskoczą nas na pewno gdyż mają już własną nazwę i nie taką jak podawaliśmy. Ale przynajmniej fajna była zabawa :) Odpowiedz Link